Even gebeld of het voorradig was en achter in de middag besteld. Volgende dag in huis. Super service.

Great Store

Great store, friendly salespeople and great products!

Perfecf

Laat besteld en toch de volgende dag in huis top

Schoenen zijn niet de kwaliteit die omschreven wordt.

De Booster easy 2 motorschoenen vind ik niet hoog genoeg sluiten met de originele vetergaten dus heb ik een zeer gerenommeerde 3 generatie schoenmaker er wat extra veterhaken op laten bevestigen. Bij mijn vraag voor onderhoud producten voor de leren buitenkant zoals omschreven in de omschrijving over de schoenen blijkt dat het GÉÉN leer maar KUNSTOF is. CONCLUSIE, misleidende aanprijzing/informatie over het product.

Snelle reactie en levering !

Goede service en ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering!

Ruim assortiment, fijne service!

Biker-Outfit heeft een ruim assortiment en fijne service in de winkel. Laatste keer een jas online besteld en ook dat was super geregeld.

Goede service en snelle levering.

Goede service artikel binnen 1 dag ontvangen. Na retour omdat de handschoenen een maat te groot waren ook binnen 1 dag het nieuwe artikel weer binnen. Perfect.

Mooie winkel

Mooie winkel. Goed overzichtelijke site en snel verzonden. In een woord: Top!

Deeds, not words

I asked for a small detail and after a quick answer everything has been done. Great!

Prima service en snelle levering.

Zeer gericht op moderne kleding en andere motor benodigdheden

Zoals beloofd in de advertentie

Vlotte verzending van artikel

Mooie zaak, groot aanbod en behulpzaam personeel

Biker outfit is een mooie zaak! Het personeel is geïnteresseerd en behulpzaam. Ik ben hier goed geslaagd voor mijn motor outfit! Zeker een aanrader!

Zit als gegoten en een top service!!!

Prima product. Zelfde maat als de motorjack besteld en het zit prima. Goede kwaliteit en goed zichtbaar voor het overige verkeer

Goed uitziende en beschermende jas

Jas voelt voelt veilig en de reflecteren vallen goed op. Erg handig dat hij zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Minpunt vind ik alleen de ritsen, lopen niet altijd zo soepel als dat je hoopt.

Perfect voor binnen, makkelijk, goede pasvorm

Prima, de lichte hoes gaat makkelijk om een Honda CBR 650-R 2021, eenmaal eromheen perfecte pasvorm. Dankzij de elastieken voor en achter bij de wielen sluit de hoes goed aan dicht bij de grond. Het is een aanrader voor de binnenstalling.

geen enkele klacht

Na telefonisch contact met prima uitleg keuze gemaakt en totaal tevreden! Gaat om motorlaarzen. vr gr Leendert Buth

Eerste moterrijles gesloopt

Mijn nieuwe schoenen en alpinestars handschoenen voor het eerst gebruikt voor mn eerste moterrijles en die les ging echt perfect. Als ik meer tijd had mocht ik gelijk de weg op zei mijn instructeur. Anyways de handschoenen zitten perfect en de schoenen zijn goed stevig. Zeker aan te raden!

Klantgerichte en snelle service en levering, Top

Dit bedrijf heeft me wel uitgenodigd door een fijne service om voor deze markt eerst hun site te bekijken. Ook de kortingscodes zijn interessant om mee te nemen!! Goed bedrijf !

Used product has been delivered- no response

Biker outfit has sold me used shoes. I have tried to contact them and no response. I have returned product on my own cost yesterday. Selling used products without naming it is not serious by a professional seller. Sorry, never again.

• Would you recommend us? No

Heel fijn en vriendelijk en met passie geholpen

We zijn de laatste weken vrij veel in de winkel van vianen geweest ook heel leuk dat ze je dan gelijk gaan herkennen en vragen of je koffie wilt voelt zo vertrouwd we worden altijd leuk vriendelijk en professioneel geholpen door de jongens die daar verkopen ik heb er met mijn man samen onze hele outfit gekocht zo fijn om dan goede uitleg over alles te krijgen vooral over de helm want dat was voor mij nog wel een dingetje de 1 was te groot de ander voor mij weer te claustrofobisch dus het heeft een aardig tijdje geduurd voordat ik ern helm vond wat precies goed was en bij mij paste want ik ben ook nog eens niet gauw te vrede maar ze hebben dan zoveel geduld en blijven zo vriendelijk helemaal top wij komen er graag al is het maar om alleen even rond te struinen dat zeg genoeg toch?

Goede service en prijs

Helm was goed geprijsd en nog korting voor aanmelding nieuwsbrief. Zonneklep deed het niet. Zonder problemen andere helm. Snelle levering. Kortom tevreden

Goede afwikkeling van mooie aankoop

Blij met mijn nieuwe photochromic zonnebril. Het lag klaar voor mij met een persoonlijke notitie. Top en dank.

Super snelle verzending!

Helm besteld bij ander bedrijf, 3 weken moeten wachten en uiteindelijk mijn geld terug gevraagd. Nu hier besteld en de helm was de volgende dag binnen; ook nog voor een lagere prijs.

het doet presies waar hij voor is

de verwerking van de bestelling ging vlot

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!