Goed!

In de winkel heel goed geholpen door het vriendelijke personeel. De helm hebben ze gelijk naar mij opgestuurd en kwam na een paar dagen binnen. Goeie service.

Fijne webshop

Fijne webshop waar ik heerlijke warme thermo sokken heb gekocht! Daar kunnen we weer veel fijne kilometers mee kunnen rijden, ook in de winter

Snel en goed geleverd.

Very good product, very good price, fast delivery

Very good product, very good price and very fast delivery

Een bestelling bleek helaas niet te juiste maat. Zonder probleem terug kunnen brengen, en wat andere opties kunnen proberen. Zat nog niet de juiste tussen voor mij, dus kreeg zonder issue geld terug. Altijd fijne winkel, waar ze je goed helpen.

Gewoon top.

Ruim assortiment, fijne site en levering netjes op tijd zoals benoemd word op de site.

Snelle levering goed product

Product een avond van te voren besteld. Een dag later in huis.

Quick shipment.

I was surprised that really quick shipment. Amazing! I also love the boots. It's pretty.

Mooie winkel /bedrijf goed personeel

ben goed en duidelijk geholpen heb nu goed passende helm

Ik zocht een Boxer helm voor mijn zoon. Deze was op voorraad en scherp geprijsd. Online besteld, volgende dag keurig en gratis thuisbezorgd. Blij mee

Good prices, quick delivery, well informed. Highly recommended

Good prices, quick delivery, well informed. Highly recommended

Gewoon goed

Snelle levering top

Super snelle levering en degelijk spul!

Savonds besteld en de volgende dag al verzonden! Helaas past het allemaal net niet waardoor het terug moet, maar aan de kwaliteit zal het niet liggen. Ook de website vind ik heel fijn en overzichtelijk. Dat maakt online shoppen een stuk prettiger!

supersnel met eerlijke prijzen

In de nacht besteld, 's ochtends vroeg al op de post. Retour eenvoudig met de documentatie die mee gestuurd is.

Kom zeker terug!

Klein maar fijn: een mooie winkel, overzichtelijke webshop, kundig personeel, echerpe aanbiedingen & snelle verzending. Wat wil een klant nog meer? Met klein bedoel ik gezellig, benaderbaar & overzichtelijk - niet de winkeloppervlakte. Ik blijf zeker terugkomen want de gunfactor is hoog naar deze toegewijde professionals in Amsterdam.

Good experience!

Easy to find anything and fast delivery

Prima service en prijzen

Erg fijn product

Het was een goede service en het product is erg fijn, goede kwaliteit en ook lekker warm die handschoenen. Al om al hartstikke goed!!

Altijd een prima en fijne ervaring. Kan niet anders zeggen dan klasse.

Prima geholpen

Voor helm en motor schoenen gekeken. Prima geholpen in de keuze , helm besteld en was snel binnen en keurig verpakt ! Ruime keuze en aardig personeel!

Nette vlotte levering van het juiste artikel

Nette vlotte levering van het juiste artikel tegen een goede prijs.

Makkelijk bestellen scherp geprijsd

Ruim aanbod scherp geprijsd snelle levering goede kwaliteit netjes verpakt incl indien nodig retour formulier niks op aan te merken.

Snel en correct.

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen en deze voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Prima geleverd.

Eerder geleverd dan verwacht.

snelle service

Product snel ontvangen nadat ik het had besteld. Fijne hulp in de winkel door kundige medewerker bij uitzoeken van de juiste handschoenen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam