Good experience!

First time to use this website; it's easy to use, have variety of products and a smooth operations.

mooi systeem, maar te kort

Bandjes waren smaller dan ik dacht, geen issue, maar ze waren ook te kort om mijn bagagerol vast te kunnen zetten. In combi met ouderwetse spin is het wel gelukt, maar dat was nu nét niet de bedoeling.

Mooie producten voor een gaaf uiterlijk van je motorfiets

Ja een mooi product van Baracauda besteld. Het subtiele product heeft een mooie styling en verfraaid het uiterlijk van je motorfiets, deze winkel is een aanrader voor motorfiets liefhebbers die weten wat styling inhoud.

Product besteld, snel bezorgd. Verder niet veel op te merken. Ik mis de optie om producten te beoordelen.

Zeer snelle service

Een motortas gekocht op de website om 15:50, volgende dag ‘s morgens al in huis. Top website!

excellent experience

great experience! i ordered a helmet that was on my door within 2 days! professional cooperation and we will certainly continue to cooperate!

Snel geleverd en artikel volgens wens

Snelle levering conform bestelling

Helemaal prima, in eerste instantie een te kleine maat besteld, nieuwe en juiste maat kwam heel snel. Perfect

Alles ging snel, goed en zeer klantvriendelijk

Bestelling al volgende dag in huis, 1 maat geruild ook zeer snel en vooral klantvriendelijk en voor een mooie prijs. Dankjewel Biker Outfit.

Wat een geweldige service

Ik had een tas besteld voor op de motor. De tas was beschadigd en was niet meer bedoeld om te verkopen, maar wilde hem toch graag hebben en ze hebben hem toch toegestuurd en dat hij binnen kwam was ik zo blij als een klein kind het was een kleine beschadiging dat niemand ziet als ik de tas om heb. Ik ben heel blij met hun. Ben net weer begonnen met rijden en heb daar al mijn spullen gekocht echt een top bedrijf!!

Zeer snelle levering

Product conform beschrijving

Uitstekend behandeling

Makkelijk bestellen en afrekenen,snelle levering!

Erg goed!

Snelle verzending, duidelijke product verwerking. Erg tevreden! Als je twijfelt tussen verschillende winkels is biker outfit zeker een aanrader! Hele prettige ervaring gehad!

Super makkelijk en snelle service

Via click and collect een paar handschoenen besteld. Na een paar uur al de bevestiging dat het klaar lag. Dag daarna op gaan halen en nog wat advies gekregen ook.

Prima webshop, service en supersnel levering!

Besteld via webshop, maar om zeker te zijn of ze ook echt voorraad hadden even gebeld!!!! Bellen is tegenwoordig niet meer te doen bij de meeste sites. Medewerken heeft me vriendelijk te woord gestaan en is even voor de zekerheid in de magazijn gaan kijken of het product leverbaar was. Ze waren ook nog eens snel met de levering. Ik had het product de volgende dag in huis! Als ik weer iets nodig heb voor de motor, zal ik eerst hier kijken!!!

Iets laat binnen gekomen dan verwacht Maar dat was aangeven bij het bestellen Ben zeer te Vreden

Mooi product

Snel geleverd ziet er kwalitatief uit

Aankoop bikervest

Hele fijne ervaring: de bestelling was de volgende dag al in huis, kleding netjes ingepakt en van goede kwaliteit. Top!

Top winkel!!

Heerlijke zaak waar ze alles hebben wat je nodig hebt. Top personeel!!

Fast delivery service!

Would recommend to everyone.

Super aardige en behulpzame mensen daar bij biker outfit

Snelle levering en prima prijs/kwaliteitverhouding

Fantastisch bedrijf.

Ik ben hier meerdere malen geweest en werd telkens heel goed geholpen. Door hun grote assortiment is er voor iedereen wel wat te vinden. Over de webshop gesproken, ook dat was top. Website werkt goed en mijn bestelling werd snel geleverd!

Ik had een geweldige ervaring

Professioneel geholpen met de keuze van mijn helm. Als ie niet goed zat na een tijdje kon ik altijd terug komen. Om het op mijn beleving aan te passen top.

Afspraak correct en snel nagekomen

Afspraak levering correct en snel nagekomen

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam