Super goed geholpen!!

Personeel zeer kundig en behulpzaam, zonder het gevoel te geven iets aan te moeten schaffen. Het enige doel is dat je tevreden de deur uit loopt.

Geweldige winkel

Mooie winkel met gezellig en behulpzaam personeel. Mooie spullen voor een scherpe prijs.

Mooi product

Mooi product , het versturen heeft wel wat op zich laten wachten.

Goed Goedkoop en snel

Goede en snelle service en ook nog goedkoop

Mooi spul

Een enorme keus en naast eenvoudiger spullen ook echt mooi spul. De SW Motech Drybag 600 valt in de laatste categorie. Hou er wel rekening mee dat het een forse tas lijkt maar dat je de sluiting minimaal 3x moet oprollen. Of er dan 60 liter overblijft weet ik niet zeker. Evengoed is het een mooie degelijke bruikbare tas die goed is vast te zetten met de bijgeleverde riemen.

Mooie producten, snelle levering, goede prijzen.

Zeer mooie acties en producten, met een snelle levering ook nog. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan vrienden.

Super handige site om te bestellen en komen afspraken na. Dat maak je niet overal mee. Ik ben tevreden met de service, vooral zo doorgaan.

Perfect geholpen voor een motorjas en helm

Jas besteld via site dit bleek niet de juiste maat. Daarna toch even naar de winkel gereden en jas geruild voor een andere jas en gelijk een helm. Perfect geholpen en alles gelijk geregeld

I have what I needed, fast :)

they had the jacket I wanted mainly in size

Goede service snelle levering

Ontzettend tevreden met de bestelling!! Vooral de service en snelle levering zijn super. Volgende bestelling zal ik sws weer bij hen doen

Ruime assortiment en tot nu toe elke keer geslaagd voor een goede prijs

Al behoorlijk wat motor kleding gekocht voor een goede prijs, het zal ook niet de laatste keer zijn. Assortiment is groot, winkel mooi en personeel zeer behulpzaam.

Geweldige service

Vlak voor mijn motortrip vond ik op de webshop van Biker Outfit mijn favoriete motorsneakers. Ik bestelde ze voor 16 uur en kreeg ze de volgende dag al binnen. Ik ontvang het pakket even na 16 uur. Ik paste de sneakers en... helaas te krap. Ik wist dat je voor 16 uur moest bestellen om ze meteen met de post mee te laten gaan. Ik belde om kwart over vier met een medewerker van de webshop en die zorgde ervoor dat ze nog mee gingen! Nu heb ik de sneakers op tijd voor mijn motortrip!

Uitstekende service

Vriendelijke mensen en een goede service helpen je netjes en zorgvuldig.

Super service

Super service en snelle levering

top

heel netjes, ik had protectors er bij gestaan omda thet mij die duidelijk was op de site dat die er bij zaten. toen belde ze mij meteen zelf op en regelde ze dat de prijs van protectors niet hoefde en regelde het bedrag van de protectors terug. ook de prijs klopte niet die ik betaald had en na 1 mailtje regelde ze een nette korting. ik kom graag bij biker outfit ook hoe ze je in de winkel je helpen is top ze hebben ook goed zicht of een helm past.

Gewoon zo je het wil hebben, zo krijg je het!

En snel geleverd ook nog!

Goede service in de winkel

Communicatie van de webshop had beter gekund. Mijn bestelling was een aantal keer vertraagd zonder dat ik daar bericht over ontvangen heb. Uiteindelijk bij het afhalen goed geholpen en fijne service.

Top product

Motorbroek van Magna gekocht, past perfect, ziet er ook nog eens goed uit.

Fijn bedrijf!

Super snelle levering, netjes verpakt en goede prijs/kwaliteit!

Bestelling en de omruil zijn allebei vlot afgehandeld

Vlotte levering, scherpe prijs.

Bestellen ging gemakkelijk, de levering was volgens afspraak en daarbij nog een scherpe prijs ook. Zeer aan te bevelen!

Fijne ruime winkel met groot assortiment

Grote keuze in een ruim opgezette winkel. Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom kom er graag ook om zomaar eens te neuzen naar iets leuks.

Great

Great product (Biker leather jacket GC Kirk), sizing exactly as in provided table, good customer service and shipment tracking.

SUPER!

Besteld een waterproof motorbroek, volgende dag in huis. Kwaliteit super. Eerste 800 kilometer ermee gereden door regen en wind, ik blijf lekker droog.

zeer goed

het duurde even voordat me jas er was..contact opgenomen via de mail direct andw en uitleg dat hij vr of ma binnen kwam en inderdaad toch mooi optijd..chappo..fijne zaak..top

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!