Top service en beste aanbieding

Optijd en netjes topkwaliteit voor goedeprijs

Super snel geleverd.

vandaag besteld , morgen in huis!

wat ik zocht had ik snel gevonden op de website van Biker Outfit, een 2e communicatie set voor op een andere helm. Na het invullen van de noodzakelijke gegevens en de makkelijke betaling via Ideal was de bestelling vlot afgerond. De bevestiging kwam direct binnen per mail inclusief de factuur. De volgende dag kon ik mijn pakketje in ontvangst nemen. Goed geregeld!

Mooie fit voor een goede prijs!

Goede en mooie jas met een prima prijs/kwaliteit verhouding

Goede service .lossen problemen snel op . Top zaak

Snelle afhandeling en top service

Nadat ik contact had gehad over de afwerking van het gekochte product,werd dit op een zeer correcte en snelle wijze afgehandeld.

Duidelijk, transparant en snel

Producten als beschreven. Beste prijs (mede door kortingscode). Maat tabellen kloppen goed, mits goed gemeten uiteraard. Eerlijk over potentiële kosten, eventueel retour sturen op eigen kosten staat duidelijk helder vermeld en niet ergens verstopt tussen kleine lettertjes. Geen verassingen achteraf dus.

Ik ben nieuw met motorrijden dus we opzoek naar een helm. Eerst in de winkel geweest, super geholpen! Helaas was de kleur helm die ik wou niet op voorraad, maar besteld via internet en snel geleverd. Top service!

The shipping was very rapid, the object perfect

Hartstikke blij met de levering van de spullen. Kan het iedereen aanraden

Goede service, goed productenmarkt.

Goed en uitgebreide productenmarkt, keurig netjes geleverd! Een tevreden toekomstige BikerLife. Je pompert joris!

zeer snelle levering en een top product

foutje dadelijk rechtgezet

sw motech bageage besteld. Echter werd deze zonder accessoires geleverd. Dit werd onmiddelijk rechtgezet! top service thx

Zeer snelle en keurige levering van mijn nieuwe HJC i90 helm. Top verpakt ivm eventuele “lompe” postbezorgers.

Super store met kwaliteit en supersnelle levering

Je bestelling wordt dezelfde dag nog verwerkt en is dus snel bij je thuis. De producten zijn echt kwaliteit en er is een ruime keuze in het assortiment om heerlijk online te kunnen shoppen. Een echte aanrader!

Hele fijne service.

Fijne Sfeer als je de winkel binnen komt. de verschillende medewerkers staan allemaal klaar om je te helpen. ik heb hier mijn eerste motorpak gekocht en had nogal wat vragen. hier ben ik keurig mee geholpen. toen ze mijn maat niet hadden hangen werd deze zonder probleem besteld en gratis bij mij geleverd. eenmaal ontvangen bleek er een productiefout in mijn jas te zitten. iets waar de winkel en de medewerkers zelf niets aan konden doen. ik mocht de jas komen omruilen zodra deze binnen was. dit was sneller opgelost dan van tevoren beloofd. hele nette klachtafhandeling. dankjulliewel

Goede service en snelle levering. Aanrader!

Ik twijfelde wat over de juiste maat van de handschoenen en ben zeer goed telefonisch geholpen. Online besteld en snel geleverd. Ook nog een kortingscode kunnen gebruiken van 10% . Zal in de toekomst zeker nog producten via Biker outfit aanschaffen.

Super comfortable!

I got the boots with protection in mind expecting them to be pretty stiff. I was happily surprised to feel that they are super comfortable after more than 6 hours of wearing them, including 5 km walking. I am wearing 42.5 on sneakers so I got them in size 42. Definitely recommend boots!

Direct bij binnenkomst goed geholpen wat een heel fijn gevoel gaf.

Voor de eerste keer bij Biker Outfit geweest. Dit na een tip van vrienden die ook graag motorrijden. Bij binnenkomst werd ik direct goed geholpen en werd goed geadviseerd over het product waar ik baar opzoek was. Na mijn aankoop merkte ik op dat ik toch een maat groter wilde dan ik had gekocht. Geen probleem bij Biker Outfit en ik kon mijn kleding omruilen. Tevens ook een mooie winkel om te zien!!

Mooie winkel en een goede service!

Het is een mooie winkel met een goede service van mensen met kennis. Ik heb niet het gevoel dat je iets aangepraat wordt, maar dat er echt vanuit jouw wens geholpen wordt met advies dat je nodig hebt.

Garantie op helm fantastisch en snel geregeld !

Degelijke riem met perfecte aansluiting

Lederen riem van Rev'it gekocht voor om mijn motor jeans. Ik wilde geen blote rug tijdens het dragen van mijn motorjack. Ideale oplossing!

Mijn bestelling is zeer snel en correct geleverd

Uitstekende service

Goede zaak, enthousiast personeel en ruim aanbod.

Goede service en snelle levering

Producten besteld via de website, meteen bevestiging gekregen en verstuurd. Ontvangen in perfecte staat.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!