Slechte service

Ik koop een tracker key wordt niet gevonden vraag om een nieuwe batterij Het antwoord terugsturen geld terug Dit om een simpele batterij pfffff Ook de tracker had batterijen met uiterste datum 2019 Niet tevreden koop hier niks meer

Prima adres, heel tevreden met alle aankopen.

In de winkel is veel tijd genomen om te helpen met keuze Airbag en jas. Mooi assortiment. Verdere bestellingen per internet kwamen snel.

Heb voor het eerst een bestelling bij jullie geplaatst

Het bestelde product was perfect geleverd en zeer goed van kwaliteit...goed voorbeeld voor andere online winkels ..

Super goede service. Snelle verzending

Top! Product gekocht, bleek te klein. Terugsturen, ruilen en ontvangen was binnen 3 dagen geregeld. Top service

Binnen 1 dag mijn product binnen en perfecte prijs Volgende helm of spullen word ook hier

Good shop,fast and good price..

I bought boxer motor olie ,best price and Fast shipment

Ride-on stond op de website met 2 bussen heb ze besteld en kreeg maar een bus dit was misleidend heb de bus weer terug gestuurd. Dit is nu inmiddels op de website veranderd . Voor een bus was het mij te duur.

.........

In de namiddag besteld..dag nadien geleverd....

Online een Telefoon houder gekocht met oplaad mogelijkheid, maar niet goed gekeken dat hij niet draadloos is. Dus heel blij aangesloten maar hij laadde dus niet op. Langs de winkel gereden (was toevallig in de buurt). Ze waren heel druk, maar iemand is even mee gelopen naar de motor waar we na een tijd friemelen en testen ineens door kregen dat je er nog een usb kabeltje tussen moesten hangen. Probleem opgelost. Helaas mocht ik hem niet meer ruilen, maar ben al blij dat ik nu ieder geval rustig kan navigeren en opladen.

"Op maat geholpen".

Was aan het twijfelen of een textiele motorbroek wel zou passen. Telefoontje aan gewaagd. Medewerker nam de tijd, stelde een aantal vragen en kwamen op een maat uit. Erop vertrouwend deze maat dan besteld en hij zit als gegoten! Helemaal blij en super geholpen. "Service op maat" zal ik maar zeggen. Top!

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Ik heb motorhandschoenen besteld. De maattabel kwam goed overeen, dus ze pasten goed. De bestelling kwam snel binnen. Wat wel beter had gekund is de verpakking, zoals bubbelplastic eromheen. Nu zat het los in een zak waardoor het suède een beetje is beschadigd, omdat het door de brievenbus is gegaan. Verder helemaal top!

Dames motorjas zoals beschreven, snelle levering

Fijne dames jas zoals beschreven met fijne protectors. Rits mocht wat zwaarder, dikker zijn maar is geen probleem. Mouwen sluiten mooi aan. Kortom Super Blij mee

top mensen bij Biker Outfit

Goede dag ik was mijn korting code kwijt, gemaild geen probleem, code toegestuurd gekregen schoenen besteld, volgende dag in huis, zitten lekker en zien er mooi uit, wat wil je nog meer, gewoon TOP. Biker Outfit tot de volgende keer, en als ik een keer in Amsterdam ben, kom ik ff een bakkie doen. Groet Wilem

Fast & smooth

Didn't have any problems. Items were well packed. Good experience.

Snelle service,

Online besteld en binnen 1 dag ik huis in keurige verpakking! Top geregeld!

Besteld en snel geleverd voor een scherpe prijs

Ik heb een sw motech zadelkussen besteld, de prijs was de laagste. Besteld en snel geleverd. Prima.

Niet tevreden in de winkel en niet tevreden over de webshop

Ben zelf een beginnende motorrijder, ik weet nog niet goed wat ik moet voelen als ik een helm pas. Meneer in de winkel probeerde natuurlijk eerst de duurdere helmen, maar kon me niet echt vertellen waar ik nou op moest letten. Toevallig kwam de helm in de aanbieding als laatste nog even voorbij, en die leek mij het beste te zitten. Eenmaal thuis na even testen toch hoofdpijn na 20 minuten, dus maar weer teruggebracht. Via de webshop ondertussen een andere besteld, die werd ten eerste niet op tijd verzonden (om 14:00 besteld, dat is ruim voor de deadline van 16:00). Geen mail, geen communicatie, de volgende dag alleen een mail van PostNL dat het pakket bij hun binnen is en pas de dag dáárna weer wordt afgeleverd. Helm dus eindelijk binnen: ontbreekt de handleiding en zijn er een aantal stickers en dergelijke afgescheurd. Het was dan wel een sale helm, maar ik verwacht (1) op z'n minst dat ie compleet is en (2) dat er duidelijk bij het artikel staat dat ie niet helemaal nieuw is. Veel goede reviews dus ik hoop dat mijn ervaring niet vaker voorkomt, maar ik ben voor nu niet tevreden met twee van de twee interacties.

• Would you recommend us? No

Perfecte service

Ik had een giftcard cadeau gekregen die werkte niet direct. Ik had vervolgens een rmail gestuurd naar bikeroutfit en ik werd heel snel en correct geholpen. Het product werd ook zoals beloofd een dag later geleverd.

Precies wat je van een winkel verwacht.

Goede service en contact mogelijkheden. Je wordt op de hoogte gehouden van jouw bestelling en geven goed advies.

Top service, snelle bezorging en hulpvol!

Ik ben een beginner en dan is alles natuurlijk een beetje nieuw en je weet niet veel van de producten. Ik werd goed geholpen aan een keuze voor motorkleding en mijn bestelling was door track&trace goed te volgen. Het kwam zelfs eerder dan verwacht! Alles netjes verpakt en zelfs in twee dozen! Top service, kom zeker terug voor meer!

Goeie prijs en super snel

Ik ben op internet op zoek geweest naar een alpine star hoodie, en hier op biker outfit kwam ik hem al snel goedkoper tegen en had hem de volgende dag in huis, daardoor mooi diezelfde middag nog kunnen proefrijden !

Perfect geregeld

Moto :vandaag besteld morgen in huis geldt bij hun zeker ! Donderdag middag 15:58 bestel en de volgende dag voor half 4 binnen . Ik ga hier zeker weer bestellen als ik wat nodig heb .

Top motorjeans!

Ik had in het verleden het merk Pando Moto al wel eens horen vallen en dat het goeie broeken waren. Dat in combinatie met een scherpe prijs heeft mij overgehaald deze broek te kopen. Ik kan mij geen betere motorjeans voorstellen. De broek zit goed en comfortabel. Hij komt standaard met alle beschermende inzetstukken. Wat erg fijn is dat de kniebeschermers vanuit de buitenkant erin kan schuiven en je niet loopt te rotzooien om ze er via de binnenkant in te krijgen. De heupbeschermers zijn subtiel en je krijgt er niet van die enorm brede heupen van. Ik heb een maat 32/34 gekocht. Ik ben 1.86 en 88kg. Perfecte maat.

Mijn bestelling was netjes aangekomen..en de prijs was voordelig. Super.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!