Snel en duidelijk

Online bestelling voor een motorhoes geplaatst. Binnen een dag ontvangen. Wederom weer prima, goeie motorzaak !

Goede service, snel geleverd

De Rev'it Gravel Outdry laarzen besteld. Werd de volgende dag al geleverd. Mooie laarzen, goede pasvorm.

Super snel

Super snelle bezorging Top product die muc off werkt echt super

professional, fast and efficient

nothing to say, the goods were delivered in the right time as writed on the website.

Goed geregeld

Keurig netjes mijn bestelling op tijd ontvangen. Zoals het hoort. Maar dat is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. Dus positief over Biker Outfit. Hoop dat ze hier in het noorden ook eens een filiaal gaan openen. :)

Super tof en voel me veel veiliger als Nieuwe rider

Zitten goed en fijn. Niet te strak ook niet te los dus perfect, met jullie size guide heb ik precies kunnen zien wat voor maat ik nodig had dus super top! Thanks Bikeroutfit

Product zoals omschreven

Goeie producten, ontvangen in goede orde. Levering was snel en gemakkelijk bestel hier graag weer.

Snelle bezorging met goede producten

Ik heb al mijn motor kleding hier vandaan, geweldige service met kwaliteit producten! En een fijne prijs

Helemaal top

Voldoen aan de verwachting en komen afspraak na…

Snelle levering, redelijke prijs.

De motorjas is van goede kwaliteit, snel geleverd en redelijk geprijsd. Italiaans design, gelukkig geleverd in goede Nederlandse maatvoering.

Mooi en stevig slot

Mooie lange ketting waardoor deze gemakkelijk vast te zetten is, slot zit goed in elkaar. Ketting is vierkant en mooi zwaar moeilijk om een slijptol op te zetten dus de motor staat weer veilig.

Uitgebreide collectie, voor elk wat wils

Diverse modellen kunnen zoeken. Helaas paste het niet allemaal, maar dat weet je nooit van te voren

Perfect geholpen zeker een aanrader

Top zaak!

Ik ben net begonnen met lessen en heb mijn volledige outfit hier gehaald. Ze hebben een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Ook het personeel is erg vriendelijk en professioneel met veel kennis. Je krijgt persoonlijke aandacht zodat je zeker weet dat je de juiste spullen hebt en veilig de weg op kunt.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Super snel mijn bestelling kunnen ontvangen. 4 broeken besteld en uiteindelijk is de keuze op de bullit fury 5 gevallen. Super mooie pasvorm en fijn dat er protectie is meegeleverd zonder dat deze los gekocht moet worden.

Snelle levering goede kwaliteit

Motorschoenen gekocht. Zijn nog wat stug dus is even wennen. Maar erg blij mee.

Niets gelogen

Super snelle, keurig verpakte levering. Zeer tevreden

Super grote kledingwinkel, alle merken en goed advies

Veel keuze, ik kwam voor een motorbroek met protectie. Leuk geholpen, goede kennis bij de dame.

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit/prijs verhouding

Very nice and fast delivery

It has been a great experience. Good assortment of goods and very clear on what is available and what is not. Will order again soon. Thanks K****ij

Super service

Juiste informatie die ik nodig had en zeer snel geleverd! Ga zo door!!!!

Bestelling ontvangen zoals het hoort

Geen rare dingen gewoon bestellen en het wordt geleverd met de nodige info via de E mail.

Goed assortiment, fijne service!

Prima assortiment, voor elk wat wils. Vlotte levering en retour service.

Item besteld tot 3x een nieuw leverdatum

Geen voorraad, leverdatum werd steeds uitgeschoven. Dit werd niet per mail gemaild, maar moest dit zelf 'vinden' op de site. Order gecanceld & geld terug was wel snel geregeld. Maar aktie is nu verlopen

Snelle levering en goede service

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam