Topkwaliteit

Perfect afgewerkte Handschoenen met een uitstekende pasvorm.

Competitive prices, very large store

I needed to buy all my gear and have looked at a number of stores around amsterdam. The physical store in amsterdam was very large and has a dedicated sale section. I have also bought via the online store and returning the items was easy.

Good and fast delivery!

Wide and varied selection of equipment and brands. Fast shipping at the same day. And delivery to Finland was only couple of days. The only minus was that return tag was in Dutch but luckily there was no need to use it. Over all I recommend Biker Outfit a lot!

Good prices, fast delivery

No complaints! Big selection of mc gear, good prices and fast delivery from Netherlands to Denmark. Made to orders in the last two months. both came within days

Mooie prijs-snelle levering

Mooie prijs en een snelle levering. Ik had motor-sneakers besteld. Zien er sportief uit en zijn van goeie kwaliteit.

Goede service .

Voor het eerst iets besteld goede service en een snelle levering.

Top outfit.

Snelle levering van de bestelde jeans en schoenen. Geheel volgens verwachting, top. Kan weer veilig en in stijl lekker cruisen. Thnx

Geweldig 'fire'

Super snelle service, precies de producten die ik zocht! Echt een aanrader

Uitstekende service!!

Zoals altijd uitstekende service. Snelle levering. Zeer tevreden.

Prima snel geleverd

Prima snel geleverd

Snelle een goede levering

Product als omschreven. Snel en goed geleverd (via webshop - internet bestelling). Binnen 1 dag bij mij thuis. Kan Biker Outfit aan iedereen aanbevelen!

Goede service prima

Prima service en snelle levering

Snelle levering, product zoals omschreven en goede kwaliteit

Beter kan niet!

De bestelling betrof een regenpak voor de motor. In 1 woord: top! Scherpe prijzen, snelle levering en als je vragen hebt reageren ze z.s.m. Bij Biker Outfit bestel ik voortaan mijn motorspullen en ik adviseer iedereen om dit te doen. Top service!

Vriendelijke mensen

Snelle levering. Als deze net zo goed is als de 10L variant, ga ik er veel plezier van hebben. Kan hem ook combineren met de 10L variant dat ik 30L bepakking mee kan nemen onderweg. Wel prijzig, maar dat is helaas met dit soort dingen.

Menselijke verzendfout

Ik keek nogal op toen ik per ongeluk twee verschillende schoenen toegestuurd had gekregen. Na melding werd het probleem meteen voor me opgelost. Vriendelijke correspondentie, zonder problemen.

Makkelijke webshop. Overzichtelijk en duidelijk.

Prima webshop, zeker als je weet wat je zoekt. Ik had een specifieke motor spijkerbroek op het oog en na een zoekopdracht in Google kwam Biker Outfit netjes naar boven met de prijs erbij. Aangezien die broek hier het voordeligst was heb ik ‘m hier dus ook besteld. Bestelling na 16:00 uur gedaan, maar keurig binnen twee werkdagen afgeleverd. Erg tevreden!

Bestelling zonder problemen afgeleverd.

Nieuwe helm besteld bij Biker Outfit vanwege ruime keuze. Helm voldoet aan verwachting en ik ben ik erg content mee.

Prima zaak.

Netjes geholpen, vriendelijk personeel, begint al direct bij entree!

Snelle levering, alles zoals verwacht.

Steeds uitstekende service en opvolging

Heel tevreden over de leveringen, de producten, de informatie op de website. Klantenservice werkt heel snel en steeds correct. Bij vorige levering was een paar sokken niet compleet. Mailtje gestuurd en volgende dag reeds antwoord dat er een nieuw paar onderweg is. Ik beveel Biker Outfit aan iedereen aan.

Goede kwaliteit handschoen

Super service van begin tot einde!

Zeer fijne ervaring met een snelle service, transparante communicatie en zéér goede prijs-kwaliteitverhouding. Verzending naar België verliep vlekkeloos en alvast zeer tevreden van mijn aankoop. Aanrader++++

Altijd super tevreden met de service bij Biker Outfit.

Grote winkel waar je op je gemak rond kan kijken, goed geholpen en geadviseerd wordt door het personeel. Daarnaast werk ik bij een e-commerce agency en dit is een van de betere websites waar ik ooit iets gekocht heb.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam