Snelle service, goede producten

Snel geleverd, duidelijke site. Goede communicatie, goede producten. Aanrader!

Prima website. Had per ongeluk voor afhalen gekozen in plaats van verzending. Werd na een belletje gelijk geregeld en de dag erna de schoenen in huis. Schoenen voldoen goed. Goede website met vriendelijke medewerkers. Niks mis mee!

Zoals een webshop hoort te werken

Goede productomschrijving, snelle levering.

Goed product snel geleverd

Alpinestar j-6 gekocht, kwamen binnen 24 uur aan zoals beloofd. Alles helemaal naar wens!

Zeer goede ervaring, snelle levering, goed product

Zeer goede ervaring met deze webwinkel. Ze hebben een breed assortiment, leveren erg snel en hebben snelle reactie bij vragen.

Deskundige hulp en goeie service

Leuke winkel en werknemers

Top winkel

Erg tevreden!!

Ik heb onlangs iets besteld bij Biker Outfit. Het product dat ik had besteld was precies wat ik nodig had en wat ik had verwacht. Levering was snel en pakket werd netjes afgeleverd. Ik ben erg tevreden over de service van Bike Outfit.

Product ontvangen

Product ontvangen, helaas terug gestuurd omdat het niet paste. Nu afwachten of vervangend product opgestuurd word is nmlk nog niet gebeurd sinds afgelopen maandag nadat retour zending was binnengekomen.

Goede stevige broek met perfecte pasvorm

Zit heerlijk, en een mooi vrouwelijke pasvorm! Echt een aanrader

Snel geleverd en top kwaliteit

Op vrijdag besteld en de volgende dag binnen. Spul is van goeie kwaliteit!

Simply the best

Prima laarzen besteld online. Goede service.

Excellent store

Good range of gear e accessories at good prices. Fast shipping.

Snelle, goede levering

Goede prijs, snelle levering

Uitstekende service

Bestselling snel ontvangen en net zo snel vervangen toen bleek dat de maat die ik had besteld mij niet paste. Geen enkel probleem gehad met het retouneren en alles is profesioneel en efficient behandeld

De helm zit goed. Heb geen min punten

Snelle bezorging en top producten

Alles was ruim optijd binnen een dag in huis. De alpinestars handschoenen zijn top! Helaas pastte de broek niet, maar de retourzending ging net zo soepel als het bestellen zelf.

Zoals het hoort, snel en goed!

Dit was mijn eerste bestelling bij Biker Outfit. En zoals de titel al beschrijft een no nonsense afhandeling van de bestelling. In de avond geplaats, de volgende ochtend een verzend bevestiging en de volgende dag in huis. De levering is compleet met retour informatie indien nodig. Simpel snel en goed!

Snelle levering, perfect product!

Snelle levering via Biker Outfit. Heel fijn dat je voor achteraf betalen kunt kiezen. Meerdere maten besteld, goede maat gehouden. Retour binnen een paar dagen verwerkt. Super!

Product zoals aangegeven op de website en een snelle levering.

Het bestelde product kwam op tijd binnen voor de verjaardag en was precies wat de jarige wilde!

Helemaal tevreden

Ik heb hier kort na elkaar twee bestellingen geplaatst vanuit België. Telkens werd er snel en correct geleverd. De zendingen waren ook elke keer stevig verpakt. Ik kan alleen maar concluderen dat dit een professionele zaak is waar ik, met veel plezier, nog veel spullen zal bestellen. Mijn enige puntje van kritiek is dat men de spullen niet gratis kan retourneren via de post. Het is dus een kwestie van op voorhand te weten dat wat je koopt ook echt is wat je moet hebben.

Goed en correct

In de fidiaal de medewerkers goed geholpen en de bestellingen correct afgehandeld.

Voor mijn bestelling gebeld of het artikel opvoorraad was. Bestelling geplaatst, en artikel is binnen 18 uur geleverd. Top service mag je wel zeggen. Zeker tot de volgende keer

snel en goed

Snel geleverd, goed verpakt en volgens afspraak. Prima!

Goede prijs en snelle levering

Het bestellen en betalen van mijn bestelling (Alpinestars Sektor schoenen) ging erg gemakkelijk. Ik heb de schoenen vlot de volgende dag ontvangen. Ik ben erg blij met mijn bestelling en zal vaker bij Biker Outfit bestellen en ik kan anderen aanraden dit ook te doen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!