Komen afspraken na

Snel

Snelle levering.

Gewoon goed

Goede en snelle levering van de gewenste artikel, tevens is de klantenservice oké.

Prima, maar...

Snelle levering en goede prijzen. Alleen jammer dat retourneren niet gratis is. Als je zeker bent van de maar is het prima, maar als je twijfelt dan is her beter een afspraak te maken in een winkel.

Retourneren moet je betalen

Paste niet en terug sturen kost ruim 7 euro.

Prettig aankopen doen bij Biker Outfit

Mooie alpinestars schoenen gekocht, snel geleverd. Zijn telefonisch goed bereikbaar en helpen je waar ze kunnen. Kortom, een goeie ervaring rijker

Was weer prima

Mijn artikel was niet op voorraad, dus het duurde deze keer zowaar iets langer. Geen probleem.

Top service en snelle levering

Zeer goede web side en normale prijsen voor kwaliteit en een top levering wachten tot ze alles bin elkaar hebben top gewoon weg.

Perfecte motorjas kunnen vinden

De voor mij perfecte motorjas kunnen aanschaffen, zeer goede service mogen ervaren gezien ik een kortingscode niet goed ingevoerd had en ze achteraf het verschil hebben teruggestort. Al met al, hier ga ik de volgende keer weer terugkomen!

Great

My go to store in the Netherlands for buying motorcycle accessories. I totally recommend

Perfect fit, quick, easy, would recommend

Perfecte ervaring

Top website met goede zoek functies en lekker snel verstuurd en ontvangenen. Voor gewone jeans heb ik maat 36x36 deze heb ik ook besteld voor de rev’t jeans en die past perfect.

Binnen één dag was het binnen. Top winkel!

absolutely satisfying

First time I ordered on this website. Very very fast delivery. Products are awesome. I found a pair of pants in the size I have been looking for everywhere and while cruising on the site found a pair of handgloves that looked amazing and I just had to buy this forth pair^^ Both have very nice materials and a super comfortable and good looking fit! Happy girl

De jas zat perfect en perfecte levering!

Heel erg tevreden!

Excellent experience and value

I received the product very quickly after ordering and the best part is that I was able to find it cheaper at biker outfit site than the other online stores. I recommend this site for motorcycle gear and I am going to give more business to this online store.

Een zaak om naar terug te keren

Een store met heel uitgebreid assortiment en de juiste service. Aardig personeelstekort verstand van zaken. Ook bestellingen op afhalen worden snel afgehandeld. Topper!

Perfect!

Al jaren prima geholpen. De eigenaar en medewerkers zijn altijd bereid mee te denken. Bovendien is het assortiment uitgebreid en zijn de prijzen zeer concurrerend.

Niets op aan te merken, dikke duim !

Keurig verpakt, op tijd en overzichtelijke factuur en bijlagen.

Moet ze nog gebruike.

Pakket gekregen met de schoenen erin zien er mooi netjes uit. Kwa prijs kreeg ik nog te goed terug. Was ergens anders een ander prijs. Het verschil kreeg ik terug. uitstekende service dat ze dat hebben gedaan.

Perfect snelle internationale levering

Perfect en 24 h later thuis geleverd in een buurland .

Goed,snel,duidelijk en betrouwbaar.

Goede duidelijke site , snelle levering en concurrerende prijzen.

Klantvriendelijk

Paar mid-season handschoenen besteld die niet pasten. Gebeld met Biker Outfit en advies gevraagd. werd goed geholpen en bestelde handschoenen retour gezonden.

Snel, eerlijk en correct

Het bestellen van een geheel nieuwe outfit voor op de motor ging op site al voortvloeiend. Bij een motorjas wordt direct een aanbeveling gegeven met de passende broek. Ook het ontvangen van de producten duurde een paar dagen, dus vrij snel. Helaas had ik de verkeerde helm gekocht. Ik wilde een systeemhelm. De maat was makkelijk te bepalen door de maatschema's die je kan vinden bij specificaties. Teruggestuurd dmv een meegeleverd formulier, erg makkelijk. Dag nadat mijn helm was ontvangen door het retourdepot kreeg ik direct mijn geld teruggestort. Toch vind ik spullen kopen in een winkel beter, want dat kan je zien en voelen wat je koopt.

Goed geprijsd en snelle levering

Ruim en goed geprijsd assortiment. Vaker besteld en telkens snelle levering. Aan te bevelen.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!