Snel verzonden

De Dainese Sportmaster GTX laarzen zwart zijn in de grote maten nergens te verkrijgen, eind juli worden ze weer verwacht. Ik was dan ook erg verbaasd dat Biker Outfit deze wel op voorraad had. Ik was niet overtuigd dacht aan een foutje op de website maar toch besteld en de volgende dag waren ze al binnen. Helemaal top nu is mijn pak compleet

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Zoals hierboven omschreven zeer vriendelijk personeel. Zelf zijn de meesten ook fanatiek motorrijder en ze denken met je mee! Kom er al enige tijd en blijf zeker terug komen!

Top jassen!

Super jassen! Goed van kwaliteit en spasvorm. Echt zeer tevreden!

Snel en overzichtelijk

Snelle levering en goede prijzen. De producten bevallen goed!

Snelle en nette levering

Ik heb een balaclava hier besteld en deze is naar verwachting binnen gekomen (op tijd) prijs en kwaliteit verhouding is ook zeer goed.

Motorjas besteld in twee verschillende maten. Deze heb ik in Februari besteld, daarbij stond al wel vermeld dat deze pas weer in April terug op voorraad zou zijn. Begin April gebeld met de vraag of ze meer informatie hebben over mijn bestelling, hier werd aangegeven dat ze de jas in maat L al hadden liggen, alleen maat M was er nog niet. Ze hebben aangeboden om de L alvast te sturen, als deze goed is dan zouden ze de maat M kunnen annuleren voor mij. Volgende dag was de jas al binnen, super snelle verzending! De maat L zat inderdaad goed waardoor ik de maat M niet meer nodig had. Bestelling was snel geannuleerd en mijn Klarna betaling was direct aangepast. Ben nu erg blij met mijn motorjas!! De jas was ook heel netjes verpakt.

gewoonweg top!

Heb al vaker hier motorkleding besteld en ben zeer tevreden: goede prijs en snelle levering!

Goed assortiment tegen redelijke prijzen.

Snel een keuze gemaakt uit het brede assortiment en naar tevredenheid alles afgehandeld.

Gemakkelijk besteld en geregeld!!

Mij is gevraagd om een review. Dat doe ik graag omdat mijn ( eerste) ervaring met Biker outfit naar volle tevredenheid is verlopen. Een helm vizier besteld en daarna (click en collect ) opgehaald bij de zaak. Daar lag het netjes klaar en goed en netjes verpakt. Zodra het klaar ligt krijg je een seintje. Kortom een prima zaak.

geweldig

top product en service dikke merci

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Top product voor een top prijs

Via internet besteld , goede uitleg voor wat betreft het maattabel . Dus in een keer het product in de juiste maat ontvangen.

Snelle levering, snelle reactie goedkoop en komen hun afspraken na

Vriendelijke ontvangst bij de deur en top geholpen bij kopen van een paar motorschoenen en een jeans. Mooie grote winkel, Top.

Goede, snelle service!

Bestelling heel snel geleverd, duidelijke website en erg blij met de producten! Ook fijne korting op moment van bestellen!

Snelle levering mooie spullen

Snelle levering, mooie spullen

Goede service!

Onderdeel voor de verjaardag van mijn zoon besteld. Snel verwerkt en keurig informatie via track en trace van postnl. Pakket echter niet door Postnl goed verwerkt. Een keer bellen en ik kon zonder extra kosten het onderdeel direct ophalen of oplaten sturen. Gekozen voor het eerste. Pakket lag klaar. Keurig geregeld en afgehandeld!

Good website and fast delivery

Great website with a big assortment. The delivery of my parcel was very quick! Happy customer.

Very happy

Very happy with order. Will priced. Tracking number issued quickly. Order took longer than I expected, but that is probably due to Covid 19 delays.

Product werd zeer snel bezorgd

Supergoede service!

Onlangs ben ik langs winkel gereden om mijn allereerste (race) 1-piece uit te zoeken. Ik ben supergoed geholpen en heb fijn en eerlijk advies gekregen over welk pak bij mij zou passen.

Beste online motorkledingwinkel

Ik heb al vaker motorkleding gekocht bij de online shop van biker outfit. Regelmatig hebben ze goede kortingen. De verzending gaat super snel, mijn Revit Xena 3 jas had ik de volgende dag al binnen. Ik ben heel tevreden!!

Snelle bezorging.

Lekkere snelle bezorging , maar kan nog oordeel geven want het zit nog ingepakt . Was voor mijn dochter maar die wacht nog op de levering van haar motor .

Easy

Duidelijke website Goedkoop Veel keuze

Easy and fast

Easy to search and order. Fast delivery. One part prom my order was missing but problem was solved emediately - have no complains all is superb! Keep it this way!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam