Perfect!!!

Bestelling geplaatst op woensdag 31 maart en ontvangen door PostNl naar België toe op vrijdag 2 april om 14u. Super snel in 2 dagen! Doe zo verder! Top service!

Super snel geleverd

Super snel geleverd!

Super modieuze en beschermende alpinestars motorjeans

Thumps up!! Ik heb de zwarte waxed jeans iets na 16u besteld en had deze de volgende middag al binnen. De avond er voor had ik de locatie gewijzigd van mijn eigen huis naar een ophaalpunt in de buurt, dit gaf geen problemen en kon ik die middag om dezelfde aflevertijd ophalen. Het pakketje is zorgvuldig en netjes verpakt. De jeans is netjes opgevouwen en is bovenverwachting van topkwaliteit. Door de coating lijkt het net alsof de broek van leer is. Ik ben 1.69 en weeg 59 kilo en heb w27 besteld, deze zit als gegoten, perfect aangesloten (mijn maten b80, t70, w90) Ik heb er natuurlijk gelijk mee gereden op mijn supersport. In één word fantastisch. Het was een warme dag, maar daar had ik geen last van, ook zat hij prettig tijden het rijden en de bescherming zie je niet zitten wat ook bijdraagt aan het modieuze van de broek. Ik zou deze jeans zeker aanbevelen en daarbij bikeroutfit zelf voor de top service!

Ruime keus, goede prijzen en zeel klantvriendelijk

In een zin en woord te bevatten Geweldig.

Ik omschrijf mijn ervaring als supergoed goede service snelle leveringen van wat op voorraad is en duidelijke taal als iets niet op voorraad is dan wanneer dit wel verwacht wordt.

Great productprice and fast delivery

Fast delivery at great price. Received the Sena HD speakers within 2 days.

gemiddeld

Heb het product aangekregen, maar de Kuisproducten waren niet goed dichtgedraaid dus deze hadden gelekt, er was blijkbaar serieus met de doos gegooid want de dop van de protector spray was ook helemaal stuk

Altijd goed en vriendelijk geholpen

Snel, duidelijk en goede communicatie

Voldoet aan de verwachting. Zowel het product als het bedrijf. Gewoon zoals het hoort. Iets dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.

Snel geleverd en kwaliteit product!

Quick and easy

Very simple process for ordering and quick delivery. Thanks

Great contact person and great advise

Staff members on the phone really helpful and well skilled. They know what they are talking about.

Stikgoed

Goede keus, kwaliteit en kleuren klopte. Super

Betrouwbare firma die snel en correct handelt

Had nog nooit van jullie gehoord, maar de service is perfect. Had een jas en broek besteld, de broek was te groot en slechts 2 dagen later had ik de kleinere maat binnen en deze is helemaal goed Wil nog een helm kopen maar vind dat moeilijk per internet, je kan dat niet passen, hopelijk kan ik eerdaags eens bij jullie passeren om er een paar te passen en de juiste mee te doen Fijne, correcte firma top

Snelle levering en scherpe prijzen top!

Scherpe prijzen en snelle levering

Competitieve prijs en uitstekende service!

Ik had bij de concurrent (zal geen namen noemen) schoenen besteld die na ruim een week nog niet eens waren verzonden. Toen ik ging kijken bij bikeroutfit zag ik dat de schoenen goedkoper waren en vandaag besteld = morgen in huis. Andere order geannuleerd en besteld bij bikeroutfit, volgende dag binnen. Erg tevreden!

Snel geleverd en zeer prettig klantenservice

Ik ga hier zeker vaker bestellen. Prettige mensen.

Top winkel!

Altijd top service, zowel bij de online shop als de echte winkel. Ik heb onlangs online een waardebon gekocht die netjes de volgende dag (op tijd voor de verjaardag) in huis was. Mijn vriend kon niet wachten om er een nieuw motorpak van te kopen en dat hebben we een paar dagen geleden dan ook gedaan. Zoals altijd werden we kundig en met aandacht geholpen door de vriendelijke staff en als een kind zo blij ging hij weer naar huis met een prachtig nieuw pak voor een goede prijs. Aanrader!

Mooie prijs en snelle levering

Via een prijsvergelijking kwam ik terecht bij Bikeroutfit. Dat bleek niet het enige waar ze goed in zijn. Ook het bestelgemak en de snelle levering waren erg prettig. Zeker een aanrader!

Supergoede service

Ik ervaar de service van Biker Outfit als zeer goed. Ik heb twee maal een online bestelling gedaan. Bestelling heb ik snel en correct ontvangen. Ik heb een en ander retour gezonden omdat ik verschillende maten besteld had. Afhandeling van de retourzending achteraf ging erg vlot en professioneel. Snel een creditfactuur en nieuwe aangepaste factuur ontvangen.

Leuk Mensen die daar werken helpen ze je graag... Ook met vragen en advies en ook met kennis van het spullen die zij verkopen Top

Fijne begeleiding voor een volledige outfit

Als beginnende motorrijder, die nog aan het lessen is, heb ik een afspraak gemaakt bij Biker Outfit. Ik heb nog niet veel kennis qua spullen en veiligheid, maar heb veel geleerd van het personeel. Zowel beneden met het uitzoeken van een goede helm als boven qua kleding ben ik uitstekend geholpen. Ik kom zeker terug wanneer ik meer nodig heb.

Super voortaan bestel ik alles bij hun

Amazing! Fast delivery, genuine goods!

Couldn't believe at first and had many doubts but at the end everything was so smooth and fast - I am happy with my new clothing set and recommend the store to everyone!

Snelle levering en product voldoet aan de verwachting

goede prijs/kwaliteit verhouding prettige website met overzichtelijk aanbod winkel is goed bereikbaar zonder parkeerkosten

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!