Uitgebreid assortiment en goede service!

Heel goed geholpen tijdens het winkelen op afspraak.

Modern bedrijf voor de moderne motorrijder!

Onzettend goede klantervaring gehad bij Biker Outfit. Ging net mijn eerste motor kopen en heb vanuit deze winkel een mooi aanbod gekregen om mijn complete set te kopen. Van helm en jas tot het slot voor mijn motor. Erg fijne ervaring. Betere customer service en betere prijs dan elders. Ook verkopen ze hier merken die niet bij andere winkels te vinden zijn.

Fast delivery to Denmark

An excellent shopping experience.

Zeer goede service!!

Artikel als verwacht en super snel ontvangen

Super snel, super goed.

Ik heb een jasje van revit besteld (wat overal was uitverkocht) en handschoenen en de bestelling werd de volgende al thuis bezorgd. Netjes ingepakt en alles past. Ik ben echt heel blij. Ook nog eens 10% korting op het jasje dus helemaal fijn.

I am satisfied...

Fast shipping! (free, thanks) 3 days to Hungary... Unfortunately there was no plastic bag on the leather suit, only box... But suit ok, size ok (little tight biceps), i am happy, thanks guys...

Geen gezeur, klant moet tevreden de deur uit.

Goede ervaring zoals ik gewend ben van ze. Had motorjas besteld, bij ontvangst thuis gepast, echter te klein en grotere maat niet meer leverbaar. Klantenservice gebeld en de volgende dag bij ze langsgegaan ( is niet zo ver voor me ). Bestelde jas ingeleverd en een vergelijkbare jas uitgezocht. Gepast, ook op de Motor in de winkel, helemaal goed. Geen gezeur verder, prijs verrekend en tevreden de deur weer uit. Natuurlijk ook de korting nog gekregen. Vriendelijke en hulpvaardige verkopers, niets is teveel.

Zeer kundig advies.

We gingen beide voor een volledig outfit en hebben geen ervaring. We werden zeer prettig en goed geholpen door 2 collega’s en ging blij met een prachtige outfit huiswaarts.

Alles prima, levering en goederen. Bedankt

Alles correct behandeld, snel en wel. Prima goederen.

Topservice en snelle levering

Bestellen ging super makkelijk. Één van mijn bestellingen was nog niet op voorraad. Na een telefoontje kreeg ik direct duidelijk antwoord. Werd mij aangeboden de overige onderdelen alvast op te sturen en deze had ik volgende dag (!!! In coronatijd !!!) al in huis. Heel netjes verpakt. Simpel gezegd: gewoon super tevreden!

Geweldig !!!

Super bedrijf biker outfit. Een telefoontje, en je wordt super geholpen dank je wel annemarie en sde rest ook natuurlijk. Super service bij jullie. Ik zeg tot de volgende x biker outfit!!!!, Met vriendelijke motor groeten Alexander

snelle levering. Uitstekende kwaliteit

Ik heb een Rev'It regenbroek gekocht. Zeer snel geleverd en van uitstekende kwaliteit. Heb de broek al nodig gehad en naast bescherming tegen regen is hij ook lekker warm.

The place to order!

Eigenlijk de enige motorkledingzaak waar ik mijn gear haal! Voelt gewoon vertrouwd... alles word snel en correct afgehandeld en als je een vraag hebt krijg je vlot een duidelijk antwoord. Nette prijzen, snelle vriendelijke service, ruim assortiment, vriendelijke overzichtelijke webshop... wat wil je nog meer?

Zeer tevreden, snelle levering ook nadat ik een andere maat nodig had

Eerst gebeld voor een bestelling van een motorhelm. Netjes door een medewerker te woord gestaan en daarna een bestelling geplaatst. Toen bleek dat de maat niet goed was (maat bleek anders dan mijn oude helm van een ander merk) en terug heb gestuurd had ik snel een nieuwe in de goede maat binnen. Zeer tevreden over verzending.

Afspraak is afspraak

Handschoenen besteld. Bleken niet leverbaar maar toch na maanden wachten netjes geleverd

Snel en goed

Netjes verpakt, goede track and trace.. al met al prima verlopen

Uitstekende producten en snel geleverd.

Overzichtelijke webshop, producten bevallen goed en ze werden snel geleverd.

Goede website en snelle levering!

Website is overzichtelijk met zeer uitgebreid assortiment. Levering na bestelling was behoorlijk vlot, maar ook het deel dat ik geretourneerd heb werd zeer snel afgehandeld. Prima service!

Goed passend niergordel die comfortabel zit

Na de bestelling eerst volgende gelegenheid geleverd, de volgende dag in gebruik genomen. De niergordel is goed passend te stellen en zit tijdens de rit comfortabel. Goed product die ik zal aanbevelen, denk wel dat je de juiste maat besteld.

Bijzonder snel geleverd en voor een hele scherpe prijs

Heel erg snelle levering en met een fijne korting nergens goedkoper kunnen vinden. Prima verpakt. Erg tevreden.

Goede ervaring

Snelle levering en goede producten. Ik ben erg tevreden over Biker Outfit

Goede webshop

Nog niet veel ervaring met jullie hoorde het van mijn broer over jullie heb gelijk 2 amsterdam kols besteld en na 2 dagen binnen gekregen dus heel te vreden kom zeker een keer langs om te shoppen

Goede website snelle levering

Twee bestellingen gedaan in korte tijd. Snel geleverd en duidelijke produkt omschrijving.

Aardig personeel, goed advies en service.

Goed advies tav de maat en een goede prijs tov andere kledingwinkels.

Top winkel

Leuke winkel! er is van alles wat te vinden in de winkel. Je word goed geholpen en er word een eerlijke mening gegeven. Wel vind ik het soms jammer dat als je geholpen word met het passen . Dat diegene die je helpt soms ineens verdwijnt zonder wat te zeggen. Waardoor je een tijdje alleen staat te wachten.. Verder fijn dat er kortingen zijn en veel keuze en alternatieven!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam