Voor de verjaardag van mijn pappie gegeven. Hij is er super blij mee, deed hem gelijk om met z'n helm op in de woonkamer. Goed sterk en warm product..

Service en nazorg zijn zeer goed geregeld.

Ik had een kleine klacht over mijn nieuwe motorpak en schreef die, alleen ter kennisname, aan de de service dsesk vaan B.O. Kort daarna kreeg ik een aanbieding om de klachten die ik had of zou krijgen, op hun kosten te laten verhelpen. Super service, en dat is niet de eerste keer dat ik zo goed behandeld ben. Ook de bediening in de zaak is vakkundig en zeer prettig. Ik rij voor mijn beroep en hobby al 47 jaar pakweg 50.000 km per jaar motor.

Snel en kwaliteit

Alles zoals verwacht

Verwarmde Gebring handschoenen gekocht en door Bikeroutfit prima geadviseerd en daarna een super snelle levering!

Fijne online webshop en fysieke winkel!

Online bestelling geplaatst, helaas waren twee producten een maat te klein. Dus heb ik ook een bezoekje aan de winkel gebracht waar ik vriendelijk werd geholpen en hier en daar wat extra tips kreeg! Mijn outfit is compleet en nu lekker touren. Leuke prijzen en keuze uit groot assortiment. Ik kom zeker nog eens langs

Perfect.

Koop regelmatig iets, maar nu voor het eerst via de webshop. Prima ervaring, en heel belangrijk dat de winkel ook gewoon per tel goed bereikbaar is. Leveringen lopen prima. Gr Menno

Snelle levering zeer tevreden.

Een goeie zaak

Heel snel geleverd en goed contact met de klant, ook mooie prijzen. Ik heb een dark smoke vizier gekocht en het was de goedkoopste die ik kon vinden.

Iets vertraagde levering maar ruim voldoende product

Het product was ruim voldoende. Goede kwaliteit maar werd -door de covidmaatregelen- niet te snel afgeleverd.

Een mooie zaak met top personeel!

Bij Bikeroutfit word ik altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Op een mooie zomerdag voelt het gewoon als uitje om even naar Bikeroutfit te gaan. Echt een hele fijne zaak, ga nergens anders meer heen!

Tevreden

Mijn gehele motoroutfit hier besteld. Ik had 3 afzonderlijke bestellingen gedaan. Waarvan 1 een jas met broek , omdat de jas nog niet voorradig was duurde het even wat langer met afleveren dus de vraag had ik weggelegd bij de klantenservice en was ook netjes en vriendelijk geholpen. Ik zou hier zeker weer bestellen en raad het anderen ook aan!

Goede omschrijvingen en snelle levering

Website super duidelijk en goede omschrijvingen van producten. Hierdoor gelijk de goede maten kunnen bestellen. Daarnaast ook nog super snelle levering. Bedankt.

Snelle levering van de bestelde spullen en ook goede prijs/kwaliteit.

Great service!

Great customer service. Ready for a call to help you out. Wide range of great products!

Niets te klagen

Snel en als afgesproken

Snelle levering, goed contact.

Megasnelle service!

Ontzettend overzichtelijke website met duidelijke productomschrijving. Zelfs in corona tijd had ik de door mij bestelde jas razendsnel in huis! Je hoeft niet te gaan lopen zoeken naar kortingscodes of wat dan ook, alles staat duidelijk op de site. Vriendelijke prijzen en top service, echt een aanrader!

Super prix et super service

Vraiment impeccable , de très bons prix, un service client rapide et efficace. Ils m'ont même remboursé mes frais de retour pour un échange (malgré qu'il soit indiqué sur le site qu'ils sont à charge de l'acheteur)!!! Je repasserai commande chez eux avec plaisir! TOP. Je recommande à 100% !!!!!!

Mijn ervaring in de winkel was al top. Nu hebben mijn vriend en ik online besteld en kregen de bestellingen snel binnen, nog even contact gehad met de klantenservice en deze waren zeer behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding ook prima! Was dus weer top! Tot de volgende keer.

Het bestelde snel op de deurmat ;-)

De "neck tubes" snel gevonden, besteld en ontvangen.

Hele goeie service/communicatie en snel bezorgt

Telefonisch geïnformeerd welk maat ik voor de jas nodig zou hebben. Netje te woord gestaan en op advies 2 verschillende maten besteld. De jas die mij het beste paste gekocht. De andere retour gestuurd. Prima service. Snelle en keurig afhandeling van de retour. Mocht ik nogmaals een bestelling willen doen dan kom deze ik graag terug de deze webshop.

Goede snelle service

Snel verstuurd en goed op de hoogte gehouden

Mooie helm voor goede prijs en correcte bezorging

Mooie helm gekocht voor een goede prijs en bezorging snel en correct geleverd.

Super service.

Topmerken voor een scherpe prijs. En toen er met de levering even iets niet goed ging (buiten de schuld van Biker Outfit). Hebben ze dit direct opgelost.

Snel em goed

Knipperlichten besteld. Voor ik het wist waren ze geleverd en waren erg goed. Dankjewel Biker Outfit voor de goede snelle service.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!