1e keer goed

Ik heb voor het eerst bij deze winkel een artikel gekocht. Is netjes verlopen. Goede prijs. Snel geleverd. Enige min puntje, is dat bij de artikel omschrijving niet goed staat omschreven om hoeveel stuks het gaat. (en dat betrof nou net mijn artikel)

mooie spullen, prima advies

prachtige jas gekocht, veel gepast, vriendelijke verkoper, veel geduld, kom graag weer terug als ik een broek bij elkaar heb gespaard!

No Hassle Quick service

Item as described. Perfect will shop here again.tks

Niets op aan te merken

Ik was op zoek naar een specifieke jas, die vrijwel alleen nog bij Biker Outfit op voorraad was. Op de website bleek dat er ook nog eens een kortingscode beschikbaar was, dus helemaal mooi meegenomen. 's Avonds laat besteld, dag erna de verzendbevestiging en de dag dáárna het pakket ontvangen. De jas kwam in een ruime doos met daarin de jas in een plasticfolie inclusief kleerhanger, beide van het merk van de jas ('t zijn kleine details, maar wel degene die ik kan waarderen). Al met al een goede bestelervaring.

Best protection jacket out there.

Tried so many different protection jackets but this offers really good protection, perfect fit and looks reminds me of a normal jacket. Many protection jackets looks kinda weird with all its protection pads and colors but this one looks alot better. Love it.

Komt afspraken na.

Mooi product voor een mooie prijs en snel in huis

Super leuke motorwinkel waar je zij heen gaat

Bij binnenkomen word je vriendelijk geholpen. Je kan daarna rustig even rond lopen en zal het nirt lang duren voordat iemand je komt helpen voor het juist product. Je hebt er een hoop leuke spullen en soms krijg je ook nog een leuke korting.

Top producten, uitstekende service en zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Eerst een bestelling online gedaan, waarbij de maten van een helm niet juist te zijn. Eenmaal in de winkel (toen het weer kon) vakkundig advies gehad over pasvorm etc. Toen de juiste maat en kleur werd gezocht naar de eerste etage gegaan waar echt een superdik Revit Dark pak om me lag te wachten. Beneden afgerekend en thuis had ik de refund van mijn online bestelling al gehad. Dít is wat je wilt. Keep up the good work!

Excellent service and products!

Very good experience and excellent service.

Uitstekend levering

Ik had 2 helm onderdelen besteld. 1 onderdeel was direct leverbaar en de ander duurde wat dagen. In de beschrijving had ik aangegeven dat ik geen aparte levering wou, maar dat beide werden geleverd in 1x. Een vizier en HD Sena Speakers. Een tip: bij het bezorgen van vizieren, zet er iets van beschermde materiaal erbij bijv. bubbeltjes plastic of luchtzakken.

Haal al me spullen bij Biker outfit!

Geweldige winkel met alles wat je maar nodig hebt en vriendelijke medewerkers!

Communicatie, verzending en kwaliteit gewoon goed

Heb hier al meerdere spullen besteld. Klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel. Als je iets online besteld is het snel verzonden en snel in huis. Daar hou ik nou van. Ik beveel hun zeker aan. Ga zo door!!

Veel keuze via online shopping en snelle levering

Veel keuze gehad in colletjes en ook een duidelijke product omschrijving, maar mis eigenlijk wel match tussen de maat van de col en de retail maten die gehanteerd worden bij overhemden. Verder een mooi product kunnen kopen!

Besteld en andere dag al binnen .....en topkwaliteit

Biker Outfit veel keuze en mooi spul. Snelle levering. Zeer tevreden.

prima winkel

verwacht naar behoren alleen nog aan het wachten op het omgeruilde artikel waar ik helaas geen bevestigingsmail of iets dergelijks over ontvangen heb. eventueel contact kan hierover naar [email protected]

Snel en gemakkelijk besteld

Zeer uitgebreide collectie van Rev’it.

Great stuff, great price

Very fast delivery and good packed package. Icon Gloves just found here in my size. Perfect

Vlot geregeld, gunstig geprijsd

Mijn vizier en pinlock waren aan vervanging toe. Gebeld om even te overleggen. Na bestelling werd het de volgende dag keurig netjes afgeleverd. Ik was altijd klant bij Motozoom in Utrecht. Die zaak is gesloten. Ik rijd veel dus heb ik regelmatig iets nodig. Als de winkels weer echt open zijn, is het fijn om weer een goede en betrouwbare zaak in de buurt te hebben.

Top, snelle levering goede kwaliteit

Beste website voor motorkleding in mijn mening. Overzichtelijk, beste prijs en super snelle levering. Top

Uitstekende winkel, goede prijzen en snelle verzending

Headset sena 3s plus besteld, binnen 24 uur in huis, goedkoopste prijs op internet en mogelijkheid om zonder extra kosten achteraf te betalen, Top.

Ik heb bij Biker Outfit 1 motorhoes besteld en binnen 2 werkdagen geleverd. Zowel de afhandeling per e-mail als levertijd top!

Aangegeven maat voering klopte erg goed, en levering was snel.

Ontzettend snelle en goede levering. Product zoals verwacht en goed verpakt. Zeker een aanrader om alles te halen voor je motor!

Mooi uitgebreid assortiment. Fraaie site, eenvoudig bestellen, nette prijzen Vlotte levering. Eigenlijk niets te wensen over.

Artikel (hoodie) niet meer leverbaar maar kunnen ruilen voor een ander artikel (schoenen) met behoud van korting! Top!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam