Goede communicatie en snelle levering

Product voldoet, past helaas niet zoals ik dacht

Waar voor je geld

Een goeie kwaliteit prijs verhouding De kleuren op deze helm zijn mooi mat zoals op de foto Niet overdreven glimmend waar ik eerst bang voor was. Maat M klopt bij mij perfect met het maatlabel.

Top, snelle levering.

Erg tevreden, overzichtelijke site en snelle levering. Ondanks de drukte bij post nl.

Bra hemsida och erbjudanden!

Köpte två fina skinnjackor från Richa som dessutom passade perfekt! De tog fyra arbetsdagar från att jag la beställningen tills dess att paketet levererades till mig i Sverige.

Prima prijs, snel geleverd

Schijfremslot is snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Heldere website en goede service

Lage verzendkosten en prima informatie over levertijdstip. Afspraken over levering geheel nagekomen.

fijne zaak, goede prijs/kwaliteit verhouding en netjes verzonden

Fijne zaak om iets te kopen, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en als je zoals ik nogal een grote bestelling hebt, doen ze nog iets met de prijs ook, Super

Snelle levering en top kwaliteit

Prima en snelle service

Handschoenen besteld voor iemand met zeer grote handen. Via via op deze website beland. Handschoenen besteld, volgende werkdag in huis. Helaas nog steeds te klein, en jammer genoeg terug moeten sturen. Snelle en keurig afhandeling van de retour. Mocht ik nogmaals handschoenen nodig hebben dan kom ik graag terug de deze webshop.

Altijd aardig en weten veel van hun spullen

Ook tijdens covid blijven ze je rustig te woord staan, ook al is het druk. Prijzen zijn ook goed, hoop dat we snel weer spontaan rond kunnen lopen om de enorme winkel. Check ook de Outlet even!

Handschoenen besteld en geleverd. Netjes gecommuniceerd. Fijne service

Super snelle levering

Binnen één dag werden mijn Alpinestars motorlaarzen al bezorgd. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ik kom hier zeker terug als ik weer eens motorkleding nodig heb.

Mooie producten voor goede prijs

Goede prijzen en snel geleverd

Super service

Ik heb motorkleding besteld bij bikeroutfit en ben onwijs tevreden over de communicatie, er was wat vertraging met de levering van mijn bestelling en ben uitstekend geholpen via de mail!

super klantgericht!

Iets aanschaffen bij Bikeroutfit heeft mij tot nu toe altijd een tevreden klant gemaakt. Goede adviezen in de winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel en zowel via e-mail als telefonisch wordt je altijd snel geholpen. De prijzen zijn daarnaast ook concurrerend.

Niet op voorraad en toch in aanbieding

Ik snap niet dat iets verkopen dat niet op voorraad is. En elke 2 weken weer verlengd wordt om dat het nog steeds niet op voorraad is. Meer dan 1 maand gewacht en bestelling geannuleerd.

Gewoon goed

Goede shop, goede communicatie en snelle levering

Goede service en kwaliteit

Aanrader voor elke motorrijder goede prijs en kwaliteit voor een mooie prijs

Top geregeld ondanks coronatijd

Click and collect is voor mij de perfecte oplossing in deze tijd. De producten zijn als altijd gewoon goed!

Product top, verzending kan nóg beter

Heel blij met de schoenen die ik heb besteld! Wel jammer dat de schoenendoos in de verzenddoos is open gegaan en het garantielabel eraf lag waardoor terugsturen mogelijk lastig zou zijn. Gelukkig zijn de producten goed en hoef ik me daar geen zorgen om te maken!

Good price, fast delivery

I ordered cheek pads for my Helmet through the Biker Outfit website. Very good price. Received my order the next day. Recommended!

Snelle levering van een reeds bekend product

Zeer snelle levering van mijn bestelde niergordel van IXS !

Precies als aangegeven.

Ik kocht op de website een Berik jas en een paar Alpinestars handschoenen. Van de jas was bekend dat deze niet op locatie beschikbaar was maar wel bij leverancier. De levertijd zou 3-5 dagen in beslag nemen. En ook precies binnen de gestelde termijn is mijn zending netjes verpakt in 1 grote doos bij mij aan de deur bezorgd. Items waren precies zoals beschreven en zo ook de maat. Ik ben 100% tevreden. (ook over de prijs)

Vrijdag besteld, zaterdag vroeg in de morgen bezorgd. Product helaas moeten retourneren maar ook dat is top geregeld!

Goede service en ook bij vragen snelle reactie Snelle levering en goede producten

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam