Kwaliteit kleding en snelle levering

Erg tevreden over de aankoop. Kwaliteit kleding. Omruilen ging ook snel!

Goede service en top kwaliteit aan spullen!

Ruim assortiment aan motorspullen. Communicatie verloopt goed. Zeer tevreden over de artikelen die binnen zijn gekomen

Just perfect!

Ordered a pair of boots, received in estimated time.

Vrindelijk, makkelijk en goed prijs/kwaliteit

Via internet hoodie besteld, maat was niet goed. Snel omgeruild in de winkel. Vlot geregeld en goede bezoekregeling. Vriendelijke gasten en goed assortiment.

Perfecte zaak!

Goede service, geen gezeur met retouren. Vakbekwame hulp per telefoon.

Top!!!

Goed prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering en goede en snelle communicatie naar de klant! Ik ben super tevreden!

snelle en perfecte service

snelle levering ,perfect artikel

Best motorcycle gear store by far

If they have it on stock, it's the first place I'd get my ****. Usually the best price, always timely delivery and the best service I've experienced.

Very good. Email response could be better. Somewhat not involved

I had some questions and those were late. But everything was OK

Subliem

Prima levering.

Mooie website met veel aanbod

Duidelijke mooie website met veel aanbod. Bestelling makkelijk te plaatsen en m’n broek werd snel geleverd. Nog een kleine tip: het zou het zoeken makkelijker maken als er per product de juiste pasvorm (valt product groot of klein) en een maattabel wordt getoond zonder dat je daarvoor naar de website van het betreffende merk hoeft te gaan. En ik zou graag uit meer aanbod willen kunnen kiezen met lange lengtematen.

Snel geleverd, duidelijke website.

Makkelijke en overzichtelijke website. Snel geleverd, alles in orde. Produkt is naar wens !

Snelle levering, goede service.

Mijn bestelling is echt snel verzonden. Netjes en stevig verpakt. Mooie website, veel keus.

Uitstekend!

Een super service voor een scherpe prijs, en snelle levering.

uitstekend

Telefonisch geïnformeerd of het item nog leverbaar was. Netjes in de winkel gekeken en bevestigd en direct daarna besteld. Item was met 2 dagen in huis.

Will order again!

Delivery was fast. Good service. Goods were excellent quality and the good fit i hoped for. It was even better the items were on sale :-) I will definitely order again @bikeroutfit

Goede kwaliteit spullen

De sokken zijn heerlijk warm en zitten erg fijn. Het tankpad ziet er netjes uit. Nu nog wachten tot we hem op de motor kunnen plaatsen.

Goede klantenservice

Nadat mijn bestelling was vetraagd ben ik goed geholpen door de klanten service. Al met al aanbevolen.

SUPER!!!

Geweldige service, snel geleverd en bij retour gelijk een creditnota. De kleding is van goede kwaliteit!

Super; goede en snelle service

Ondanks de corona toch een hele super snelle en goede Service zowel telefonisch als mail contact. Super ga zo dor

Leuke winkel met veel keuze!

Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

gewoon goed en snel

click en collect heel snel beschikbaar. snel, duidelijk, makkelijk

dik tevreden

bestelling snel in huis en goed verpakt. tegen een mooie prijs. BEDANKT

Comfortable, good fit and warm gloves for short distances during winter time (5 degrees or below)

Great service, very fast delivery!

Mooie oliecrises met een prima service

Mijn bestelling kwam snel binnen en zag er goed verzorgd uit. Jammer genoeg paste het niet en moest het retour .Ook dat werd snel afgehandeld zonder enige problemen. Een aanrader, top zaak met een top service!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!