Erg klantvriendelijke zaak

Ik rij nu sinds 2 jaar motor en ben voor al mijn motorkleding bij bikeroutfit terecht gekomen. Wat een top zaak. Vriendelijk personeel en mij geholpen met het uitzoeken van een leren pak. Eerst een grote twijfel heb ik een pak nodig maar de mensen van biker outfit hebben mij van gedachten veranderd en geen een moment spijt van gehad. Heel blij mee en kwam er regelmatig terug voor de gezelligheid onder de motorrijders.

Prima zaak!!

Ik kreeg het bestelde product snel thuisgezonden. Alles verliep prima

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering!

In mijn zoektocht naar nieuwe motorschoenen kwam ik bij Biker Outfit terecht. Hier vond ik een ruim en overzichtelijk aanbod. Dan ook nog eens een hele goede prijs maakt mij een tevreden klant. Het enige nadeel is dat veel kleding vaak slechts in enkele maten te verkrijgen is.

Goed product en een goede verzending

Erg blij met mijn motorjas. Goede prijs en een snelle levering!

Een duidelijke website, snelle verzending, goede en goedkope producten. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goede ervaring

Ik heb hier voor de eerste keer een bestelling gedaan. Maar ook zeker niet de laatste keer. Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Echt top en goede kwaliteit

Nice design but magnets are way to weak

My Honda cb750f1 has a little offset on top of the gas tank and unfortunately the magnets are to weak to hold the bag on the tank. Even on a flush surface like the fridge or my car’s bonnet it movers very easily. I ordered some strong neodymium magnets to make it work because I really like the look of it.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ik heb bij biker outfit een jas en broek gekocht, deze zijn netjes afgeleverd 2 dagen na bestelling. De jas en broek voldoen goed aan de verwachting die ik had van deze producten. Biker outfit kan ik echt aanraden als je motorkleding zoekt

Supersnel geleverd

Zoals altijd, spullen supersnel geleverd

Perfecte broek! Uitstekende service

Zeer tevreden met het assortiment van dit bedrijf. De keuze is reuze en goed omschreven. Kwaliteit spul tegen concurrerende prijzen. Ook erg belangrijk! Communiceren zeer goed en ik geniet nu van een heerlijke broek die uitermate bevalt doordat ze goed de eigenschappen omschrijven.

Snelle service, goed materiaal

Had 3 paar motorlaarzen besteld om te keuren en passen. Bestelling snel ontvangen. Gepast, 1 paar gehouden andere retour. Geld was binnen enkele dagen al teruggestort. De Falco laarzen die ik heb gehouden zitten heerlijk, lekker warm, mooie laarzen, niet te lomp. Blij mee! Hoop snel een keer ‘life’ naar de winkel te kunnen komen!

Top service!

Ook in deze vreemde tijde zorgen ze voor een top service met verschillende bestellingen. Ze blijven op een vriendelijke manier de service verlenen die je van ze gewend bent. Dank jullie wel en tot de volgende keer!

Snel en vriendelijk

Motorhandschoenen besteld, maar helaas de eerste keer de verkeerde maat ontvangen. Geen probleem, fout is vergeven door de snelle levering!

Vlotte communicatie en snelle service

Mail gestuurd ivm een bestelling die ik geplaatst had, binnen het uur antwoord gekregen. Diezelfde dag melding gekregen dat ik de bestelling klaar lag om op te halen. Omdat ik niet in de buurt woon gevraagd om dit op te sturen, wederom binnen het uur een mail ontvangen en verzendbevestiging. Kortom zeer vlotte communicatie en zeer tevreden over hun snelheid en service. TOP!

gewoon goed!

Interessante prijzen voor goede producten. Had per abuis een verkeerd artikel besteld. Kon dit probleemloos retourneren en had binnen 2 dagen al de terugstorting op mijn bankrekening. Top Service!

precies wat ik wou

het is een leuke en stoere helm. ik zocht al een tijdje naar zo iets. het is wel en niet doorzichtig, als er licht/zon op je helm schijnt dan is het doorzichtig maar in andere gevallen niet. in het donker kan je goed ziet alleen het wordt ietjes donkerder dan normaal, dus als er een voetganger is die wilt oversteken en die is donker gekleed is het moeilijker om die persoon te zien maar wel mogelijk. maar bij deze helm krijg je 2 vizieren 1 doorzichtige en 1 dark/stealth vizier. je krijgt ook zeker een boekje erbij met stappen hoe je ze (vizier) kan veranderen.

Mooie producten, goeie prijs en prettig contact

Handschoenen bestellen in Corona tijd verloopt erg goed. Advies over maatvoering, het verloop van de bestelling en retourneren is goed geregeld. Ik maak gauw een afspraak om “live” te shoppen.

Leuk spul, goed verzorgde snelle levering!

Veel keuze, nette prijzen. Bestelling was degelijk verpakt en kwam aan op het beloofde tijdstip.

They are super fast!!!

I ordered the goods from Germany and got them so quickly.5 Stars from the Shop!!!

Top service!

Ik heb een mat zwarte Roof RO32 Desmo motor helm gekocht. Zat met me handen in het haar omdat ik niet wist welke maat ik moest hebben voor mijn man. Het was een cadeau ondanks alles toch even gebeld. Onwijs goed geholpen aan de telefoon. Ze gaven tips zoals als dat een helm strak tegen de wangen moest zitten dus niet los en dat er geen druk op het voorhoofd moest zijn want dan was tie te klein. Meteen een XL gekocht en volgende dag werd tie geleverd. Hij was er super blij mee! Ook de afprijzingen was aantrekkelijk biker outfit was 1 van de goedkoopste met de meest goede recensies dat heeft mij doen bestellen bij hun! Ga zo door en tot de volgende keer.

Snel geleverd en goede prijs!

Super zaak mijn bestelling vlot geleverd en precies voldaan aan mijn verwachting al héérlijk gebruikt super tevreden topzaak

Prima webshop, niets op aan te merken

Komt netjes de leverafspraken na, Heb al meerdere malen bij deze winkel besteld. Nog steeds een tevreden klant.

Zeer snelle levering

Mijn bestelling was makkelijk tbestellen en ook op dr juiste manier en tijd bezorgd

Snel in huis

Ik had Alpinestars handschoenen besteld 1 minuut voor 4 en de volgende dag waren ze al in huis! Kwam goed uit want ik kon die dag meteen de handschoenen gebruiken tijdens voor een motortour.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam