Snel in huis

Ik had Alpinestars handschoenen besteld 1 minuut voor 4 en de volgende dag waren ze al in huis! Kwam goed uit want ik kon die dag meteen de handschoenen gebruiken tijdens voor een motortour.

Ik was naar de winkel gegaan voor mijn boxer V8 helm en werd perfect geholpen, toen ik er later achter kwam dat ik een maat groter wou kon ik gelijk vriendelijk geholpen worden.

Biker Outfit draagt bij aan de motorpassie!

Met een diep en breed assortiment van motoronderdelen, accessoires en kleding vind je alles wat je nodig hebt om je passie voor het motorrijden compleet te maken. Gecombineerd met veel kennis, klantvriendelijkheid en de snelheid waarin je je bestelling binnenkrijgt maakt Biker Outfit dé partner die bijdraagt aan de vrijheid van motorrijden.

Het bestelde is snel geleverd. Het enige minpuntje - vandaar geen 5 sterren - is de ontzettend grote !! doos waarin het helmvizier geleverd is. Er konden er wel 8 of 10 in, is een beetje zonde van de ruimte in de vervoerder zijn bus. Bovendien is voor de webwinkel een kleinere doos ook voordeliger in de aanschaf.

Super mooie motor sneakers

Toen ik deze motor sneakers online zag was ik opslag verliefd. Ik moest even slikken omdat ik het een hoop geld vond, maar uiteindelijk toch besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze nog niet aan heb gehad tijdens het rijden, dus daar kan ik nog niks over zeggen. De schoenen zijn heel erg stevig en qua maat vallen ze goed, ik heb de maat die ik normaal ook van schoenen heb besteld. Waar ik niet opgelet had tijdens het bestellen, is dat er op de linker schoen geen bescherming zit om te schakelen zoals bij de meeste schoenen/laarzen voor de motor wel het geval is. Ik ben daarom wel benieuwd hoe lang de schoen mooi blijft, misschien is het daarom een meer geschiktere schoen als je achterop zit en niet zelf rijdt.

Volgens de afspraak

Zoals vermeld op de site, mijn artikel werd na 2-3 werkdagen verzonden. Een dag later had ik het al in huis en heb t meteend gebruikt. Mijn vriend (klant) was uiterst tevreden toen hij zijn motor zag! Mvg Gerald Adriana

Snelle levering volgens afspraak

Netjes geleverd in 1 dag!

product netjes geleverd binnen de afgesproken termijn.

Maat 43 besteld. Normaal heb ik 42, echter deze passen perfect. Als je stevige kuiten hebt krijg je het klittenband niet helemaal dicht als je er een leren broek in draagt. Verder mooie laarzen en zitten comfortabel.

Snelle levering en voordelige prijs

SC1 Advanced van Schubert gekocht. Biker outfit kon ze leveren binnen twee dagen waar andere shops niet leverbaar os lange wachttijd aangeven.

Slechte communicatie

Men moet nog wat stappen maken op het gebied van effectief communiceren. Ik had wat besteld dat binnen 1 of 2 werkdagen zou worden afgestuurd. Na anderhalve week heb ik maar contact opgenomen om te vragen hoe het met mijn bestelling stond. Als ik dan nog 2 dagen moet wachten om vervolgens te horen dat men nog geen status update kan geven en men nog onderzoekt wat er aan de hand is, was het voor mij duidelijk een rede om m'n bestelling te annuleren. Als men me pro-actief op de hoogte had gehouden wat er aan de hand was of wanneer ik m'n bestelling kon verwachten was er niks aan de hand.

Onlangs 2 motorjeans besteld, was nog moeilijk kiezen uit het ruime aanbod en in no time binnen. 1 van de 2 retour gestuurd en zonder morren binnen 3 dagen geld retour. En de broek past perfect!

Nog nooit teleurgesteld in Biker Outfit

Ditmaal een eenvoudige bestelling geplaatst voor een Sena 10S helmcommunicatie. Vooraf telefonisch aanvullende info gevraagd en gekregen. Daarna besteld met optie ‘click&collect’. Vier uur later de bevestiging dat het klaarlag. Ophalen was ook binnen een minuut gepiept, dus alles verliep perfect!

Op tijd geleverd en een duidelijke website

Ik heb al vaker wat besteld bij bikeroutfit en ook weleens wat in de winkel gekocht. Ze leveren goede producten en de service is ook prima! Zeker aan te raden voor motorkleding en dergelijke!

Bestelling gedaan, levering snel ondanks de 'corona' drukte.

Ik heb Boxerolie besteld, goede prijs, gratis verzending en snel geleverd.

Snelle service!

Mijn product was snel verzonden tegen een eerlijke prijs. Ik zou Biker Outfit zeker aanraden!

Laagste prijs en supersnelle levering!

Ik zocht specifieke accessoires voor mijn motor en kwam al snel bij Biker Outfit terecht vanwege vroegere goede ervaringen. Ik vond meteen wat ik nodig had en ook nog eens tegen de laagste prijs die ik maar kon vinden op het internet. Meteen besteld en het was de volgende dag al in huis. Alles was goed verpakt en werkte precies zoals voorgesteld. Mocht je dus iets nodig hebben voor de motor of kleding e.d., raad ik zeker aan eerst bij Biker Outfit te kijken.

Top service en goede kwaliteit

Mijn bestelling is snel verwerkt en opgestuurd. Degelijk verpakt en in goede staat binnengekomen. Goede kwaliteit en goede prijzen! De broek heb ik geruild in een andere maat. Ben erg goed geholpen hierbij en het nieuwe artikel wederom snel verstuurd. Erg vriendelijk personeel! Kortom, super tevreden en ga zeker vaker bestellen!

Altijd goed.

Fijne winkel. Helaas gesloten ivm Corona. De webshop bood uitkomst. Goede en snelle levering.

Tevreden klant

Ben zeer blij met product,past perfect. Voor volgenden bestelling weet ik het:)

Good

Good

Mijn Bowtex kevlar legging kwam binnen 2 dagen na bestelling aan. Ook had Bikeroutfit het product met korting aangeboden waardoor ik snel de keuze heb gemaakt om hem hier te halen. De legging zit goed en ik voel mij hiermee weer een stukje veiliger op de weg!

Goede online levering

Levering van goed product zoals omschreven op de website. Houden je op de hoogte via mails over je bestelling. Aanrader!

Goede ervaring voor de juiste prijs.

Woensdag 10 februari SW Motech Triton en Macna Balaclava 3.0 besteld bij Biker Outfit. Duurde wat langer omdat de SW Motech Triton niet op voorraad was. Dit was netjes aangegeven op de site, met de mededeling dat deze 17 februari weer leverbaar was. Uiteindelijk is het een week later verzonden dan 17 februari, wellicht dat de rugzak later binnen is gekomen dan voorzien. Al met al komt het geheel professioneel over en zijn ze de goedkoopste online volgens mij!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam