Goede ervaring voor de juiste prijs.

Woensdag 10 februari SW Motech Triton en Macna Balaclava 3.0 besteld bij Biker Outfit. Duurde wat langer omdat de SW Motech Triton niet op voorraad was. Dit was netjes aangegeven op de site, met de mededeling dat deze 17 februari weer leverbaar was. Uiteindelijk is het een week later verzonden dan 17 februari, wellicht dat de rugzak later binnen is gekomen dan voorzien. Al met al komt het geheel professioneel over en zijn ze de goedkoopste online volgens mij!

Erg goede service!

Ik heb revit motor schoenen gekocht, erg mooie schoenen. En een snelle levering.

Snel makkelijk duidelijk

Kwam op de site terecht een leuke helm uitgekozen. Snel en makkelijk besteld en de volgende dag al geleverd.

makkelijk in bestelling, vlg dag in huis keurig verpakt

top. mooie orijs voor n mooi product snelle levering

Very satisfied.

Placed my first order, it came in one day, very satisfied with product. And big + for English version of the webpage. I am a new rider, just starting. I will need full gear for my motorcycle and i see there is a lot to choose from. Looking forward for my next order.

Snel, correct en keurig geleverd, zodat ik zo snel mogelijk op die bike kon!!

Mooie, veilige kleding in jou stijl, snel en keurig geleverd

Prima! Snelle levering!

Duidelijke website! Prima prijs! Product prima geleverd en verpakt. En duidelijke communicatie over de zending via de mail. TOP!

100% positief, snelle levering van een goede en goedkope helme

Mijn eerste ervaring met deze shop, ben uiterst tevreden met het geleverde product. Goede beschrijving op de site, heel prettig geprijst en snel geleverd.

Zeer snelle levering

Product voldeed aan beschrijving. We waren positief verrast over snelle levering. Is nu eenmaal geen product dat je vaker hoeft te bestellen. We kijken uit naar een mooi en veilig motorseizoen

2 weeks and still have not received anything

2 weeks and still have not received anything, paid 18€ just for shipping and bikeroutfit choose the slowest company to send it through Europe from Netherlands to Spain, this is just not acceptable

• Would you recommend us? No

Komen hun afspraak na

Ben een leek als het op motors gaat. Nu mag ik achterop de motor en heb dus een motorjas aangeschaft. Moet eerlijk zeggen effe wennen, maar hij zit als gegoten. Zou als het moet hier weer kijken, omdat het ook betaalbaar is.

Zeer goede service

Ik ben erg tevreden over de service van biker outfit. Altijd snelle leveringen en goede klantvriendelijkheid bij retouren. Slechts eenmaal in de winkel geweest maar het personeel was zeer behulpzaam

Top spul super snel

Top spul super snel

Altijd goed

Al jaren klant van Bikeroutfit. Scherpe prijzen en snelle verzending. Klantenservice is ook erg fijn bij het adviseren van motorkledij.

Top geregeld en ook de juiste telefooninformatie.

Verkeerde maat helm besteld en netjes afgehandeld en geholpen

Snel en netjes geholpen

Handschoenen eenvoudig besteld en vlot geleverd

Ik was op zoek naar handschoenen, mijn probleem is altijd de beschikbaarheid van grote maten. Ik wist welk type en merk ik hebben wilde en bij Biker Outfit heb ik de Alpinestars Corozal V2 voor een goede prijs gevonden. Vrijdags eenvoudig besteld en betaald, dinsdags was het al geleverd! Kortom, goed adres.

Goede en snelle bezorging

Gewoon goeien handel

Vakkundig, vriendelijk en een super service

Erg vriendelijke en vakkundig. Je wordt super geholpen en de klant staat bij Biker Outfit centraal. Aanrader!

Snelle levering, heldere communicatie, prima product

Tot nu toe alleen maar positieve ervaring met BikerOutfit. Leveren snel. Houden zich aan de afspraak en goede prijzen!

goede prijs-kwaliteit verhouding en fijne service en advies

Ik heb het afgelopen jaar meerdere items aangeschaft bij Biker Outfit. Ik ben enorm enthousiast over het kennis en expertise die ze hebben en de adviezen die gegeven worden. Fijne van Biker Outfit is dat als voor kleding jouw maat niet in de winkel is , ze direct naar hun enorme magazijn gaan om de juiste maat te halen. Op die manier grijp je nooit mis. Hierin is Biker outfit echt onderscheidend tov andere zaken. Daarnaast is de prijs nagenoeg altijd een prettige onderdeel. Ik neem daarom graag de moeite om vanuit Voorthuizen een tripje naar A'dam te maken

Super snelle levering, laagste prijs en uitstekende service.

Mijn paar Alpinestars schoenen waren de volgende dag al thuis bezorgd. En dat tegen de laagste prijs op internet. Gewoon netjes en nieuw in doos. Mijn broer kreeg helaas de verkeerde kleur geleverd. In de drukte van het motorbeursweekend was dit misgegaan. Na 1 telefoontje konden de schoenen kosteloos retour en is een paar van de juiste kleur geleverd. Dit was mijn eerste ervaring met Bikeroutfit en dus zeker niet de laatste.

Super service

Bij de bestelling van mijn nieuwe overschoenen bleek de rits gescheurd. Gebeld direct een retourlabel gekregen . Nog even super hard gelachen met joyce .en binnen 2 dagen mijn nieuwe schoenen op de mat .deze keer spatzuiver . Super service .gr petra goedhart

Mijn bestelling is zoals gewoonlijk weer super snel geleverd

Uitsteken netjes en snel geleverd

Online bestelling is uitstekend en snel geleverd. In de winkel goed geholpen en vriendelijk personeel en mee denkend wat een alternatief kan zijn als je iets zoek wat toch blijkt dat het niet is wat je dacht te zoeken ,kwa merk of model of maat .

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam