Top winkel, super service

Zaterdag ochtend besteld zaterdag middag opgehaald door middel van click en collect super service erg blij mee!

Geweldig product en service!

Het product wat ik besteld had kwam aanzienlijk snel binnen. Was zoals omschreven en was dus eigenlijk gewoon het goedkoopste in verhouding tot de rest op het internet. Zeker een aanrader!

Snelle service & goede kwaliteit

Super snel verzonden, volgende dag al in huis!

highly recommended, very good quality and very fast

highly recommended, very good quality and very fast

Super tevreden!

Motorlaarzen besteld in maat 43. Voor 16.00 besteld volgende dag geleverd stond op de website. Er kwam echter niks. Maar eens gemaild. Tja, had ik niet goed opgelet, want laat die maat nou net niet op voorraad zijn. En de bestelling zou pas ergens in mei geleverd worden. Maar met die coronamaatregelen was dat natuurlijk ook nog maar eens de vraag. In ieder geval wel snelle en vriendelijke mailwisseling. Echter, tot mijn grote vreugde kwamen de laarzen na een dag toch wel. Ergens toch nog een paar gevonden. Keurig in de doos met alles d'r op en d'r aan. Ik ff bedankje gemaild, kreeg ik meteen weer superaardige mail terug. Kijk, zo is het wel prettig zaken doen.

I'm so happy to cooperate!

It was my very first time to buy something from biker stuffs. And soon I will meet my first motorcycle. Yeahhhh!!! :)

Top communicatie vriendelijk en meewerkend

Daar in deze COVID tijd niet gepast kan worden en het toch om erg kostbare producten gaat, dus je kan niet zomaar 4 - 5 producten laten komen in verschillende maten. Ondanks tabel wil het toch niet altijd passen. Met Joyce van Biker Outfit afspraak gemaakt. Alles kunnen passen de juiste maten achtergehouden en voor de rest een retourlabel gekregen. Voor mijn persoonlijk dus een perfecte ervaring.

Goede service en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring met deze zaak is alleen maar positief. Leuke aanbiedingen en snelle levering

Heerlijke motorschoenen voor deze kleine motorchick

Deze schoenen zitten heerlijk! Ik kan soepel schakelen, heb voldoend grip en de zool is net iets hoger waardoor ik met iets beter met mijn voeten aan de grond kom. Een aanrader voor de wat kleinere motorrijders zoals ik zelf

Super professioneel en snel

Super tevreden over dit bedrijf. Zakelijke levering naar België- supervlot met Belgische betaalmogelijkheden en dat alles voor een superscherpe prijs. Zo moet internet shoppen zijn. Mij gaan ze hier terugzien

Echt top besteld en super snel bezorgd gaan snel naar de winkel Al's deze open mag

Was eerste keer dat ik hier wat besteld heb maar super geregeld top.

Beste winkel voor motorkleding

Hier zo ongeveer al mijn motorkleding besteld nadat een andere, niet nader te noemen, webwinkel veel te laat leverde. En hier ben ik eigenlijk blij mee! Anders had ik Biker Outfit misschien niet ontdekt. Elke bestelling is snel geleverd en de producten die ze verkopen zijn ook top. Zou het zeker aanbevelen. Heel tevreden!

Snelle levering, goed product

Prima levertijd,goed omschreven op site.

Quality product, cheaper than other stores, fast shipping!

This is the go-to place for all your bike needs. I found what I was looking for, considerably cheaper than other stores and super fast delivery, even in these COVID times. 1 happy customer here!

Scherpe geprijsd, snel & betrouwbaar

Altijd een plezier om bij Biker Outfit te bestellen. Goed assortiment, scherpe prijzen en betrouwbaar.

Duidelijke website en snelle verzending

Ik kwam bij biker Outlet terecht wegens de laagste prijs. Product was netjes verzonden en kwam snel binnen. Nu met veel plezier weer op de motor met mijn nieuwe telefoonhouder!

Kwaliteit, ruime keuze van betaaldbaar tot exclusief

Fijn dat in deze tijd waar alles online moet jullie een duidelijke en zeer overzichtelijke website hebben. Veel Keuze en goede service.

Goede nette zaak. Snelle reactie via mail na een vraag over min bestelling. Kon deze John Doe stroker dezelfde dag afhalen! Toppertje die Joyce!

Nooit problemen

Als terugkerende klant mijn zo veelste bestelling gedaan. Zoals gewend weer geen minpunten aan deze levering. Netjes verpakt en snel geleverd. Product van mooie kwaliteit.

fantatisch geholpen!

Verkeerd artikel ontvangen, maar was niet aan Biker Outfit te wijten. Fabrikant was onduidelijk in de omschrijving. Snelle reactie van Biker Outfit en vervolgens gratis het juiste artikel ontvangen. UItstekende service, goed bereikbaar en snelle opvolging.

Snel en duidelijk

Tijdens bestelling snel en duidelijk gereageerd op vragen. Bij retourneren van 1 v/d producten, geen probleem om te ruilen.

Nem at handle hos

Levering til tiden og vare føles total lækker at have på og passer perfekt.

Supersnelle levering en topkwaliteit aan een goede prijs!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam