Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Ik hen de winkel inmiddels een aantal keer bezocht en ben iedere keer zeer goed geholpen! Aankopen die toch niet goed bleken te passen kon ik zonder moeite omruilen.

Prima verzending en omruilen ivm de maat geen probleem en snel

Site is niet altijd overzichtelijk in de bediening als je van het ene naar het andere product wilt schakelen. Verder alles top. Handschoenen waren net te klein. Omruiling voor een grotere maat was geen probleem. Snelle verzending.

Gewoon...goed!

Ruime sortering, aantrekkelijke prijzen en kortingen. Verzending ondanks corona drukte toch volgende dag in huis. Helaas moest mijn artikel retour maar dit ging allemaal vlekkeloos. Zal daar zeker weer terugkomen.

Precies zoals verwacht...

Had jas al in de winkel gepast voor de lockdown, dus was het geen verrassing meer. Jack past goed en levering snel via PostNL. Top. Ben er blij mee... laat voorjaar maar komen.

Superfast Shipping

Thank you.

TOP SERVICE!

Ik had een bestelling online gedaan inverband met corona. Alleen de jas en handschoenen waren toch te klein. Netjes contact gelegd met bikeroutfit. Echt super geholpen! Ik heb echt mijn vaste adres gevonden voor de motor spullen!

Goed product en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden met het product wat ik besteld heb en de levertijd is op korte termijn. Uitstekende service

Heel leuk en goed geholpen

Heb een helm besteld alles was heel en compleet. contact was ook heel goed en voor de lockdown ben ik vaker bij hun winkel geweest super leuke plek veel keuzen en goede service ga hier vaker mijn moter kleding halen.

Website experience OK/Price OK/ foreign delivery :OK

I have challenged several websites and picked BIKER's offer as they had the most competitive price- I placed the order with some fear concerning foreign deliveries but finally got delivered in france in tight deadline, with no surprise - I ll bookmark the website for next purchases - Thx

Super Toffe helm snelle levering en voor vragen super snel antwoord, kortom top!

Ik heb een bandit jet helm gekocht. Super toffe looks en snelle en goede levering. Ik had wat vragen maar binnen een uur een reactie wat ik echt super snel vond Toppie zeer tevreden!

Kwalitatief goed product

Vizier is makkelijk op te klikken. Verzending ging goed en product ziet er goed uit.

Misleidende omschrijving bij produkt

Via de website een Sena 10 Upad gekocht met afstandbediening. Ik kreeg deze geleverd zonder afstandbediening, Ik heb erover gebeld en toen werd er gezegd dat deze er niet standaard erbij hoorde en deze kon kopen voor €45,00. Daarna werd snel de website aangepast en ik mocht deze headset retourneren, maar dat wilde ik niet. Tot op heden nog niet opgelost. Ben het nu via een juridische weg aan het uitzoeken en het blijkt dat ik recht heb op het aangebodene artikel zoals op de website aangeboden is. En natuurlijk heb ik een print screen van dit artikel gemaakt voordat Biker Outfit de website aangepast had. Dus mensen, maak eerst een schermafbeelding of print screen van het produkt wat je gaat kopen bij Biker Outfit.

Gewoon TOP

Na een telefonisch contact is mij de link doorgestuurd, zodat ik de juiste tankring voor mijn Suzuki Bandit kon bestellen van SW-Motech.... Snelle levering van de bestelde producten.

Supersnel

Bestelde jas stond op leveren over drie weken, maar ondanks dat toch al binnen twee dagen thuis ontvangen! Ook het bestellen (na een kleine conversatie via de chatfunctie op de website) ging uiterst gemakkelijk.

Goeie webshop, en snelle levering

Duidelijke webshop, mooie spullen.

Snelle levering mooie producten

Fijne communicatie en snelle levering

Fast and reliable. As expected!

Great service, fast, very nice website. Will definitely buy afim with biker outfit.

super, zowel online als in de winkel

Duidelijke site met goed en groot assortiment en ook retour voorwaarden bij ruilen zijn fijn. Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

good customer service

They replied asap whenever I had a question regarding my order

Zoals het hoort

Snel ontvangen Goed verpakt

Supersnelle service

Eenvoudige bestelling maar ook in coronatijden supersnel verzonden en ontvangen!

Prima werkende verwarmde handvaten!

Perfect product, eenvoudige installatie, niet te duur.

Snelle reactie, perfecte service

Snelle levering en problemen snel opgelost

Eenvoudig, snel en een prima prijs

Ik heb een stel John Doe motorsneakers besteld. Op zijn John Doe's net weer wat anders en toch heel veilig. Het bestellen ging eenvoudig, de prijs was vanwege een interessante actie, zeer scherp en de levering was flitsend snel! Prima service dus.

Goed alleen iets wat onduidelijk

Ik heb het pakketje snel binnen gekregen. Ik miste alleen een bevestigingsmail die heb ik niet binnen gehad.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam