Mooie en functionele kleding voor dames!

Het assortiment bij Biker Outfit is erg naar mijn smaak, je hebt voor dames een grote keuze uit modieuze maar toch functionele motorkleding!

Ben hier super geholpen geworden

Nadat ik een verkeerde handvatverwarming hed besteld en terug gestuurd en top afgehandeld. Ben ik verder geholpen geworden doorAshik ,echt super z'n best gedaan om mij te helpen. Als het goed is mag het ook gezegd worden. Bedankt Ashik. Gr sjef p

Winterhandschoenen besteld. Waren te klein. Meteen teruggestuurd en paar dagen later had ik een maat groter. Alles gaat snel, makkelijk en prettig. Fijn!

Sublieme service!!

Vaker over en weer gebeld voor wat dainese spullen en alles werd tot in de puntjes goed geregeld! ThanQ!

Goede keus om nog snel een verjaardagscadeautje te bestellen.

Goede, snelle service

Ik had handschoenen besteld die uiteindelijk niet meer op voorraad bleken te zijn. Na een korte mailwisseling een ander paar uitgezocht dat erg snel binnen was. Prima service en snelle reacties op mijn vragen.

Mooi product,snel geleverd!

Overzichtelijk en snel

Goede duidelijke site, kwaliteitsproducten, duidelijke maattabellen, goede voorraad en snel geleverd. al met al een aanrader, top !

Fantastisch!

Fantastische winkel; zowel offline als nu online. Zeer goed gehopen via Chat en Mail. Goede aanbiedingen. Ik raad deze winkel ten zeerste aan.

Snel geleverd en goeie service

Een erg duidelijke site en veel informatie over je product.

Jas Zit lekker

Jas zit goed en is lekker warm top product!

super

SP Wireless Charging module op zondag besteld en dinsdag al in huis. Super service en snel verzonden ondanks de corona dankjewel bikeroutfit

Michel

Snelle en goede service had motorkap en broek besteld volgendedag in huis

helemaal goed

Gebruik website eenvoudig. Duidelijke informatie. Snelle levering. Geleverde helm voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Beste winkel

Wij kopen hier regelmatig en elke keer is het weer een snoepwinkel

Goede kwaliteit en snel bezorgd

De leggin is van goede kwaliteit en de bezorging was erg snel.

Fantastisch Service

Heb een motor hoes bestelt en het was echt snel geleverd en de produkt is ook heel goed

Duidelijke vermelding met snelle levering!

Heb een Abus slot besteld en de volgende dag is deze al binnen gekomen. Duidelijk in de communicatie. Bedankt!

Zeer professioneel bedrijf!

Goede lay-out van hun internetsite. Zeer strakke prijzen en correcte en vriendelijke handeling via de mail en telefoon. Bestelling die ik had geplaats had een kleine fout maar dit was zeer snel opgelost.

vlotte levering en goede productomschrijving.

vlotte levering en goede productomschrijving

Goeie service en snelle levering

Alpinestars motorschoenen besteld, na 2 werkdagen kreeg ik deze al binnen. Twijfelde over de maat, hierop via de chat met een medewerker gesproken die mij adviseerde een maat groter te nemen. 2 dagen later de grotere maat binnen en deze zaten veel beter! Helaas waren deze veel doffer dan de andere set die ik nog in huis had. Gebeld met de webshop en deze gaf gelijk een retourlabel en de schoenen worden omgeruild voor een andere set direct vanuit Italië. Nu nog in afwachting van deze set schoenen, maar tot nu toe super en naar alle tevredenheid geholpen!

Uitstekend!

Zeer prettige ervaringen met Biker Outfit. Producten zijn altijd netjes, retourneren is makkelijk gemaakt door een bijgevoegd adresbriefje. Regelen snel dat het geld overgemaakt wordt bij retour.

Top service!

Bestelling snel ontvangen en als je vragen hebt nemen ze de telefoon altijd op. Problemen worden snel en goed opgelost.

Heb hier een Rev’it Quantum pak besteld en die was eerder binnen dan de verwachting op de site was! Goed verpakt en netjes geleverd

Goede, snelle service

Jas, broek en schoenen besteld. Binnen 2 dagen in huis, nette levering.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam