Great products and services

All my orders where delivered in great conditions and products are exactly as expected.

Excellent

Even in these COVID times order arrived on time, customers service helped with additional order adding to the same shipment and few EUR for me :) supper happy with Biker Outfit!

Happy!

So far a pleasant experience. I will definitely buy more in the future. Thanks for a great service, regards from Iceland!

Goed, duidelijk en simpel

Zoals het zou moeten, ik zoek iets, vind het, bestel het en een dag later heb je het in huis!

Binnen een dag geleverd. Top.

Top geregeld

Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal super

Perfect!

Perfect and fast!

Mooi product, netjes en snel verzonden.

Mooi product, professioneel verpakt en snel verzonden. Mooi assortiment, zeker ook voor de dames. Erg blij mee!

Correct en snel geholpen......

Motorlaarzen uitgezocht. Vanwege de pasvorm meerdere maten aangevraagd. Volgende dag al in huis......hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar het heeft gewerkt. Passen en de overige laarzen weer retour gestuurd. Restitutie goed geregeld.

Motorbotten Daytona

heb ze nergens goedkoper gevonden en nog snelle en correcte levering TOP

Goed product snelle levering

Goed product, echter de inzet kniestukken zitten niet lekker.

Top Service!

Snelle reactie, vriendelijk,..

Goed materiaal voldeed aan verwachting

Goede optie voor handschoenen om de handen te verwarmen

Mooie motorschoen

De alpinestars motorschoen precies zoals omschreven. Was in de bestelde maat niet leverbaar. Werd gebeld dat de halve maat eronder of erboven wel leverbaar waren. Halve maat minder besteld en was goed. Makkelijk bestellen, goede service, snelle levering.

ongelooflijke sympathieke mensen die ontzettend service gericht zijn met een schitterende collectie

ik was mijn binnen handschoenen kwijt en ik had die echt nodig op de motor, ik kon niet naar de zaak komen omdat de lockdown er was. Toen is een jongedame helemaal omgereden om mij thuis!!! die handschoenen te komen brengen. Ongelooflijk. de mensen die er werken zijn echt super sympathiek en nemen de tijd voor je, doen nooit moeilijk. Daarnaast weten ze allemaal veel van de artikelen af die ze verkopen en hebben ze echt een gave collectie. Voor mij is het altijd een feestje om daar langs te gaan. Gr Lieverd Concepts

Supersnel goede accu geleverd!

Ik had vanwege de vorst snel een reserve accu voor mijn verwarmde handschoenen nodig, bijna overal uitverkocht, gelukkig had Biker Outfit het juiste model in huis, twee dagen later al bezorgd, perfect!

What else

Tra decine di prodotti sul web ho scelto il vostro dato dalla qualità, prezzo e completezza negli accessori. Provati solo con batterie da 3 Ah . Che dire, fanno il loro lavoro. Il tempo di eseguire il collegamento alla batteria per la continuità del riscaldamento per i lunghi viaggi, ma penso che non ci sia un problema dato il prodotto molto valido. Da consigliare vivamente per noi biker che viaggiamo tutto l'anno con il nostro ferro. Pelle morbidissima e riscaldamento mano e dita specialmente in modo uniforme. Mi.Ti.Ci. Among dozens of products on the web I have chosen your data from quality, price and completeness in accessories. Tested only with 3 Ah batteries. What can I say, they do their job. The time to connect to the battery for heating continuity for long trips, but I think there is no problem given the very good product. To be highly recommended for us bikers who travel all year round with our iron. Very soft skin and warming hand and fingers especially evenly. Mi.Ti.Ci.

• Ci consiglieresti? Si

Goede service en snelle levering

Site was overzichtelijk. Bestellen ging vlot en de bestelling werd snel geleverd. Product voldoet aan de eisen.

Snel en duidelijke bestelprocedure

Makkelijke en duidelijke site en goede bevestigingsmail. Bestelling was dag later binnen. Kortom zaakjes prima voor elkaar bij Biker outfit. Mvg, Marc van Herpt.

Is goed.

Mooi snel geleverd, produkten zijn goed omschreven, en daar door is het eenvoudig een keuze te maken. Wij zijn erg blij met de produkt en.

Grandioooos

Zwart Vizier voor mij boxxer besteld 2 dagen later in huis voor een mooie prijs

Vlotte levering en voldoet aan mijn wensen

Vlotte levering

Prima laarzen

Beantwoorden volledig aan de verwachting. Snelle service.

Top winkel, top webshop en top medewerkers

Biker Outfit ken ik inmiddels heel wat jaartjes en blijf het een hele goede shop vinden. Medewerkers weten veel en geven echt gedegen advies, zowel vanuit de winkel als telefonisch of via de chat. Sfeer is altijd top en men neemt de tijd voor je, zonder dat je het gevoel krijgt dat het ze allemaal te lang duurt. Ze hebben mooie aanbiedingen en geven ook nog de laagste prijsgarantie, als je het produkt elders giedkoper vindt. Buiten dat alles, weet ik niet hoe ze het doen maar ook in deze, voor de post, superdrukke tijden, krijgen ze jouw bestelling de volgende dag bezorgd! Super!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam