supersnelle levering en scherpe prijs

Mooi breed assortiment, goede website.

Helder en snel

Snel helder en redelijk geprijsd

Fijne winkel

Ik haal al mijn kleding hier en wordt altijd goed geholpen!

Super mooie Jack!

Super mooie Jack, zit heel goed!

Snelle bezorging en goede prijs

Mijn order was snel verwerkt en het product had een scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden

Prima omgaan met retouren

Handschoenen besteld deze waren echter niet helemaal goed. Na een mailtje duidelijk uitleg gekregen hoe ik kon retourneren en de keus om geld terug te krijg, een ander product te ontvangen of hetzelfde product omruilen.

Prima tevreden klant

Ik heb bij biqer een aankoop gedaan via internet.Binnen twee dagen ontvangen. Was op internet nergens goedkoper te vinden. Goed product. Volledig tevreden.

Snel een goed product geleverd en service is top

Laarzen besteld, kwaliteit prima. Er ontbrak een accessoire en na 1 telefoontje werd deze dezelfde dag opgestuurd. Goede service dus!

Voldoende

Levering duurde lang,bijna 3 weken,zal wel toe te schrijven zijn aan corona,maar toch.spullen in orde.

Goed assortiment en lage prijzen.

Je word er vriendelijk en deskundig geholpen en rekenen ook vriendelijke prijzen. Locatie is ook top.

Zeer goeie service en zeer snelle levering.

Goed telefonisch bereikbaar voor vragen.

Twee stukken onderkleding besteld, helaas moest een van de twee nog geleverd worden omdat de maat niet voorradig was. Dat duurde wat lang, maarja gezien de recente omstandigheden rondom pakketjes toch snel nadat het in Nederland was bij mij thuis gebracht. Vragen hierover heel snel en goed telefonisch beantwoord.

excellent

Modern and high quality service...

Snel, overzichtelijk en goede spullen

Overzichtelijke shop, goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke email uitwisseling en updates.

Slow delivery

On the website you can find same day delivery if you order before 16:00, but it takes them 2-3 days usually.

Past perfect GSXR 750 K8

Goed passende motorhoes voor de suzuki gsxr 750 k8. Ik heb maat L genomen. Er zitten uitsparingen voor je slot en een klik sluiting aan de onderkant zodat die niet van je motor af waait. Helaas geen ventilatierooster voor zover ik kan zien.

Het bestelde is geleverd.

Ik had 3 kannetjes olie besteld. 2 x 4L en 1 x 1L. Ondanks dat eea was ingesealed, was er 1 kan van 4L lek. Dit niet gezien en ook niet verwacht. Gevolg: olieplek op tafel.

Bestellen, betalen, ontvangen

Gewoon zoals t hoort. Geen bijzonderheden, die hebben we tegenwoordig al genoeg dus ga zo door

Een zeer fijne en betrouwbare site met snelle levering

Recent heb ik een kevlar jeans en nieuwe motorschoenen besteld bij Biker Outfit. Zowel over de keuze, het rijke aanbod en vele maten en advies op de website ben ik zeer tevreden. Producten hadden een scherpe prijs en waren de volgende dag al in huis. Fijne site voor het bestellen van motorkleding, kom graag een keer in de fysieke winkel langs!

Great

good service, good prices and a lot of products to choose for.

Aan te raden

Snelle levering goed verpakt

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Ik ga altijd graag naar Biker Outfit in Amsterdam, maar nu met de pandemie en alles gesloten is, toch maar online besteld! Had een mooie broekje besteld voor de verjaardag van mijn pa, die stiekem voor zichzelf al een jasje gekocht had (ander merk). Wisselen was geen probleem en werd keurig geholpen! Keep up the good work en hopelijk tot snel (in betere tijden)!

Snelle levering en scherpe prijs

De laars zit lekker, makkelijk in te stappen en goeie rits/klitteband sluiting.

Uitstekende service

Snelle levering. Uitstekende service.

Altijd de beste service en producten!

Ik bestel altijd bij Bikeroutift en krijg altijd het beste van het beste. Bestellingen worden zeer snel thuis geleverd en in de winkel voel ik mij zeer welkom.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam