Altijd de beste service en producten!

Ik bestel altijd bij Bikeroutift en krijg altijd het beste van het beste. Bestellingen worden zeer snel thuis geleverd en in de winkel voel ik mij zeer welkom.

Best deal in the world?

Even with shipping to the US this was the best deal on the jeans I was looking for in the world! Astonishingly fast shipping. Many thanks!

Goede service en kwaliteit!

Goede en snelle service van mijn bestelling,

Goede winkel

Nette winkel helaas door corona denk ik en omdat het net het nieuwe jaar is dat verzending wat langer duurde wel goed geleverd alleen jammer dat de jas die ik besteld had net te klein was dus retour moest op eigen kosten voor de rest nette winkel en alles heel snel afgerond

Mooie prijs, snelle levering!

SW Motech Pro Micro tankbag besteld, in de webshop was het voor mij niet duidelijk genoeg welke tankring hierbij hoorde. In de retourmail die ik ontving n.a.v. mijn vraag, een link naar de juiste tankring. Besteld, ontvangen en gemonteerd. Top Tanktasje!

Top winkel met juiste items

Elke keer als ik hier wat koop loop ik altijd tevreden weg!

top price, top jacket, fast shipping

Rusty Stitches JARI HOODED, "Color: Black-Grey found for a top price at the biker outfit store. The jacket is as described - anytime again.

Mooie kwaliteit coll Revit

fantastisch

behulpzaam en deskundig personeel. goede prijs en snelle levering. bij vragen heel goed bereikbaar

goede service en snelle reactie

Ik heb afgelopen week eerst een motorjas gekocht en kwam er later achter dat ik nog een ander item nodig had. Ik heb toen gebeld met de service desk om te zorgen dat ik niet extra verzendkosten zou betalen. Men loste dit direct op en ik ontving beide artikelen zonder additionele verzendkosten de volgende dag al. Prima oplossing en zeer klantgericht gedacht. Dit maakt dat je hier vaker een bestelling zal plaatsen.

Snelle verzending en scherpe prijzen! Kleine opmerking: Er zou wat opvulling mogen in de doos als hierin een helm verstuurd wordt.

Top geregeld !

voor eerste keer alles goed gegaan !

Erg snelle levering en een goeie prijs

Very Good

I ordered gloves and a funktional shirt. Shipment immediately, products of high quality, the size of gloves and shirt fit perfect as specified.

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Dit ging super. Alles ging vlekkeloos erg bedankt hiervoir

7 dagen per week bereikbaar. Meerdere contacten gehad. Altijd even vriendelijk. Geen probleem als je iets verkeerd besteld. Begripvol en duidelijk.

Super fijn

Super snel geleverd en goede serves

Snelle en goede levering, naast de goede prijzen.

Goede Communicatie / levering

Ik had handschoenen besteld maar de duurde nogal lang. Contact was snel een zeer goed. Meteen een melding gekregen dat ze binnen waren en ook meteen waren verstuurd. Al met al een hele goede keuze geweest. Zeer tevreden en zal er zeker vaker gaan bestellen.

Zeer positief

Duidelijke site met de info die je nodig hebt. Snelle levering en afhandeling.

Product heel netjes en snel geleverd. Laagste prijs die ik online kon vinden, dus ook nog een win-win! Bovendien, als je ergens met Klarna kunt betalen, heb je bij mij al een streepje voor.

Supersnel, realistisch geprijsd

Overzichtelijke website met goede productinfo. De producten zijn realistisch geprijsd, van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

Biker outfit, helemaal top!

Meerdere bestellingen gedaan, kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Medewerkers reageren snel op berichten. Verpakking en verzending helemaal top.

All good - great service

Item as described, good price and delivered on time

Heel goede ervaring met Biker Outfit!

Heel goede ervaring met Biker Outfit!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam