Top Service

Top service, de beste prijzen én snelle levering. Bij vragen of problemen altijd snel antwoord via de mail met een goede oplossing.

Snelle levering en mooi product.

Ik ontving een aanbieding. Omschrijving was duidelijk en de bestelling is snel geleverd.

super service

Bij levering bleek de motorjas 1 Maat te klein, deze geretourneerd op donderdag. Zaterdagmorgen de juiste maat ontvangen, top service!

Top ervaring

Goede site Prima support door chatmedewerkster. Snelle levering en mooi product

Prima, snelle levering en goede prijzen

Prima snelle levering, goede prijzen

Ze zijn heel klantvriendelijk snel geholpen je hebt alles wat je wil top zaak!

Deze broek zit zeer goed

Uitstekende service

Door de lockdown moest ik een volledige outfit online bestellen. De helft van de bestelling was net te klein, maar omruilen via post was geen probleem. (Het vinden van een postnl punt, dat open was met de lockdown, was het lastigste). De producten zijn ook van hoogwaardige kwaliteit, en zullen me uitstekend beschermen op de motor.

Goed!

Snelle levering, goed verpakt, en goeie producten

Goede klantenservice

Goede en snelle klantenservice

Snel en makkelijk besteld voor eerlijke prijzen

Ik heb via de chat snel mijn vragen kunnen stellen. Ook al kan ik met de corona niet zelf kijken, ben ik toch goed geholpen online via de chat. Daarnaast is de order ook gelijk opgestuurd met PostNL.

Goede acties

Ik heb een helm gekocht in de uitverkoop, 60,- euro met intern zonne vizier.

Geweldig!

Super mooie jas en heel erg blij mee! voor vrouwen zit deze jas super goed.

Prima service en snelle levering

Prima verder geholpen.

Heel correct

Ik werd goed geïnformeerd over een helm die niet op stock was en vanuit de leverancier moest komen. De gecommuniceerde levertijd was uiteindelijk vroeger dan verwacht.

Mijn bestelling was heel snel binnen. En is prima

Hele goede service, snelle reacties via mail en vaak leuke kortingen!

Ik ben vaak op zoek naar de goedkoopste prijzen van bepaalde items. Biker Outfit komt vaak aan de top te staan met goede kortingen! Onlangs een bestelling gedaan met 5 items, alles was snel in 1 doos verzonden en prima verpakt ook! Geweldige site en goede service! Echt een aanrader!

Fijn contact en goede levering

Helaas was mijn product te klein maar zowel de verzending, het retouren en het contact verliep goed!

Snelle levering en prima prijs

Voor het eerst besteld bij bikeroutfit. Producten hebben een prima prijs verhouding tot andere webshops en daarnaast een snelle levering. De volgende keer zeker weer.

Great service

I ordered A* gloves and I received them the next day. Great service and very fast delivery. Would buy again.

Bijzonder prettige manier van werken!

Gesproken met 1 van de verkoop medewerker, kennis en kunde! Duidelijke uitleg en ook de pro en cons duidelijk verteld. Niet gehaast maar de tijd genomen om mij te woord te staan! Ben erg tevreden dank jullie wel

zoals altijd superservice

jas revit tornado 3 besteld, jas zit perfect, mede door de goede maattabel op de site, super dat er nu een btw actie op zat, jas voor mooie prijs kunnen kopen, zoals altijd netjes ingepakt en snel verstuurd

Shoppen bij Biker is TOP.

Goede ervaring met de site als de levering.

Hier een motorhoes besteld voor mijn nieuwe motor, deze werd keurig verzonden. Ik ben op de hoogte gehouden van de verzending door Biker Outfit. Ik ben zeer te vreden met de manier van verzending en de kwaliteit van de hoes. Daarnaast was dit ook nog eens het goedkoopste bedrijf om de hoes bij te bestellen, vanwege de btw actie die gold. Als ik ooit nog iets nodig heb zal ik hier zeker weer een kijkje gaan nemen!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!