Breed assortiment, scherpe prijzen

Altijd volop keus en erg goede prijzen, ook deze keer. Bedankt!

Top serice

Snelle levering Als enige in nl sp connect iphone 12pro op voorraad

heel goed

geweldig

Snel verzonden en tel. service

Grote keus en vaak de goedkoopste

Mooie website, veel te verkrijgen aan mooie prijzen en een geweldige klantenservice.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Na het plaatsen van de bestelling duidelijke mails en track and trace ontvangen. Levering was snel. Al met al niets te klagen!

Great service

Chat box was very helpful - immediately received all the clarifications needed in real time.

Snelle service. Duidelijke communicatie

Zeer tevreden. Goede omschrijving van producten. Product voldoet aan omschrijving. Snelle levering en duidelijke communicatie

snel en correct

snelle versturing van spullen en teruggave geld als het niet goed is.

Hulpvaardig, snel en deskundig

Handschoenen besteld bij een andere webshop voor mijn zoon die met zijn Motor rijbewijs bezig is. Vrijdag voor kerst krijg ik een mail: zijn pas maart leverbaar. Diezelfde dag (vrijdag 18 december) besteld bij Bikershop, zouden op voorraad zijn, maar dinsdag gebeld of ze woensdag binnen zouden zijn: ging niet lukken. Gevraagd naar een goed alternatief: Duurdere handschoenen gekregen voor dezelfde prijs, gelijk verstuurd, en woensdag binnen. Donderdag 24 december de verjaardag en zoonlief ontzettend tevreden met deze mooie handschoenen. Kortom: deskundige klantenservice, goede webshop, snelle levering.

Veel keuze en snelle levering

Goede website en prima service

Prima advies en produkten

Heb pas een broek en schoenen gekocht na telefonisch advies. Op basis van het advies heb ik tussen twee soorten schoenen gekozen en ben daar heel tevreden mee. De prijs-kwaliteit van de producten is top als gevolg van de sale.

mooie, goedzittende broek.

mooie, goedzittende broek, maat komt overeen met de werkelijke maat.

Thebparts were sent quickly and are perfect

Helmet visor and cleaning parts were shipped quickly.

Zeer goed product. Voldoet aan alle verwachtingen maat ook goed

Product was snel binnen. En dezelfde maat besteld als normale spijkerbroek. Zit als gegoten. Snelle nette aflevering, zelfs een paar dagen voor kerst❣️

Super schnelle Lieferung

schnell und sehr gute Preise

Een positief bedrijf dat er staat voor de klant!

Inmiddels meerdere keren spullen gekocht bij de Biker Outfit. Ruime keuze in hoge kwaliteit spullen. Daarnaast overzichtelijk zoeken op de website en uitgebreide hulp in de winkel door het team van medewerkers. Volgens mij ben je bij Biker Outfit ook altijd gegarandeerd van een scherpe prijs.

Zeer snelle levering, zelfs tijdens de periode van feestdagen! Erg scherp geprijsd ook nog eens.

Snel geleverd en voor een super prijs.

Op internet kwam deze aanbieding naar voren. Bleek geen gebakken lucht, maar gewoon een mooi aanbod. Snel besteld en volgens afspraak binnen de afgesproken termijn geleverd.

Kan niet wachten tot het voorjaar

Door een mooie aanbieding van een motor jeans kan ik niet wachten tot ik weer lekker in de zon de motor op kan. De prijs kwaliteit het product was goed, maat klopt, en keurig en snel geleverd. Bedankt!

Goede productomschrijving en vlotte levering

Online kleding kopen vind ik altijd onhandig omdat je niet kunt passen. Maar met de uitgebreide omschrijving van de diverse maatvoeringen kon ik prima uit de voeten en het jack past perfect. Als de levering dan ook nog eens vlot verloopt, dan maakt dat het plaatje compleet.

Ervaren fantastische service en kwaliteit

Al meerdere keren uitmuntend geholpen met uiteenlopende vragen omtrent de collectie welke bikeroutfit heeft. De medewerkers zijn meer dan goed geïnformeerd en dat merk je in het contact. Zij begrijpen maar al te goed wat de motorrijder nodig heeft vanuit hun eigen ervaring. En het motto van de zaak klopt inderdaad, ergens goedkoper gezien, dan krijg je het voor dezelfde prijs, al dan niet goedkoper.

Indrukwekkend

Ik woon in frankrijk. Mijn bestelling was in een pazr dagen tijd bij mij thuis...hartstikke bedankt...

Continued excellence.

Now getting back into riding, the couple of purchases I've made through Biker Outfit have impressed me enough to make this my default place to shop from now on. Even when a slight mistake occurred with an order, the speedy and helpful response was super.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!