Ik heb hier een Nolan Helm gekocht en die was erg snel geleverd.

PERFECT!!!

Prachtige site, overzichtelijk, eerlijke prijzen, zeer goede levering, goed verpakt, degelijke aankoop,... bedankt!!

Vlot en snel.

Goede website. En snelle service.

De prettigste motorkledingzaak!

Ben hier inmiddels al jarenlang klant en heb nog nooit een mindere ervaring gehad bij Biker Outfit. Ik word altijd netjes geholpen door het vriendelijke personeel, denken graag met je mee en zijn er nooit op uit om je de duurste optie aan te smeren: dat is pas vakkennis. Hoop hier nog jaren te komen!

Top. Snelle reactie en meteen met een oplossing

Ik heb de verkeerde helm besteld. De helm werd onwijs snel geleverd. Vanwege Corona restricties moet ik even wachten op de helm te ruilen, maar heb al een mail ontvangen dat de andere helm die ik graag wil hebben al klaar ligt. Geweldige service en onwijs snel met reactie/antwoord/ oplossing.

Mooie hoes voor mijn scooter snelle levering netjes prijs is ook goed

Perfect volgende dag al in huis

snel geleverd en netjes in gepakt ik geef ze een 10

Prima koopervaring.

Heb een paar Stylmartin motorsneakers besteld. Twijfelde aanvankelijk over de juiste maat naar aanleiding van de informatie in de op de website beschikbare maattabel. Per mail om advies gevraagd; hier werd snel en adequaat op gereageerd. Vervolgens de desbetreffende sneakers besteld. Deze werden - ondanks de drukte rondom de feestdagen - snel geleverd. En zeker niet onbelangrijk; ze passen dankzij het advies perfect. Kortom: Biker Outfit zegt niet alleen wat ze doen maar doen ook wat ze zeggen. Zeker voor herhaling vatbaar. Of de sneakers uiteindelijk gaan bevallen kan ik nu nog niet zeggen. Ik heb ze namelijk nog niet gebruikt. Gelet op het merk verwacht ik van wel.

Snelle en correcte behandeling van de bestelling.

Gelijk de volgende dag geleverd. Snel en prima verpakt.

Online bestelling

Top, duidelijke website en zeer snelle service.

Snelle levering van het bestelde product

Bij Biker Outfit de Rev'it Horizon 2 motorbroek besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd. Enig minpuntje is dat de broek 2 dagen later in de aanbieding kwam. Ondanks de misgelopen korting wel tevreden met Biker Outfit.

Heel vriendelijk geholpen.

Hele prettige ervaring, vriendelijk personeel, snel in huis en heel erg leuk verpakt als kadootje.

Goed verpakt en product zoals foto

Erg snelle levering, ook was het product bij aankomst goed verpkat zodat het niet kapot kon gaan of beschadigen. Verder is het product zoals beloofd op de fotos! Erg tevreden ermee.

Prachtervaring!

Op 21 december 2020 bestelling geplaatst en op 22 december al geleverd, sneller kan niet!

Aardig en professioneel

Alles snel geregeld, professioneel advies, mooie prijzen, betalen achteraf, goede contact, ruime keuze en snel geleverd.

good price, fast delivery

Product was priced very sharp, ordering was easy and it was deliver within few days.

Groot assortiment, snelle levering

Snelle levering van de juiste produkten

De prijzen zijn zeer concurerend. De levering was snel en compleet. Ik heb geen negatieve ervaring ondervonden. Ik ben blij met mijn bestelling bij Biker Outfit. "Berto"

Uitstekende winkel

Ik kom regelmatig in de winkel en bestel ook online. Uitstekende service en een leuke winkel. Altijd veel op voorraad en anders wordt het snel besteld. Dit zijn mensen met liefde voor motorrijden, motorkleding en hun winkel.

Geweldige service

Een Schuberth C4 Pro bij hun besteld. Buiten dat de prijs erg goed was was de service ook erg goed. Ik woon in de buurt dus hebben zij zelf de helm gebracht. Zulke service maak je zelden mee. Helaas zit er een fluit in de helm bij 80km/h en hoger. Heb ze op 26/12 gemaild met wat hier aan te doen. Op 27/12 nog geen reactie gehad wat logisch is maar ben er van overtuigd dat dit goed opgelost gaat worden!

Super overzichtelijke site, beste prijs & snelle levering

Vergeleken met andere shops, was de prijs bij biker outfit het scherpst! Ik vind de website ook chill om rond te kijken en eenvoudig in gebruik. Super snelle levering.. de dag van de levering was ik alleen niet thuis. Het product is weer retour naar het depot gegaan. PostNL ISSUES! Dus het product moet ik nog bekijken.. maar verwacht geen verassingen. Al met al, biker outfit is top. Ga ik vaker winkelen!

Goede klantenservice en goed verpakt en snel ontvangen.

Altijd goede service!

In de winkel en online goed advies en altijd goed bereikbaar. Hele fijne en mooie winkel.

Voor de kerst snel geleverd, mooie aanbieding en gewenst product

Motor handschoenen laat voor de kerst besteld. Deze was snel verstuurd en op tijd binnen. Product is volgens specificaties en naar wens. Mooie aanbieding!

Great service, top product

My questions about my product were answered very quickly and the service was super friendly. Am very happy with the product.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!