Ik haal bijna al mijn motor kleding en accessoires in de winkel in Amsterdam. Deze keer vlak voor de kerst online besteld en de volgende dag werd mijn pakket keurig thuis afgeleverd. Ik vind Bikeroutfit een top zaak!

Hi, Zo wel in de winkel als in de webshop altijd een top service. De klant is bij hun altijd koning. Mening shop kan hier iets van leren. Grt, Tevreden klant.

Online ruilen zonder probleem

Onverhoopt online het verkeerde vizier besteld. Wel voor juiste model Shoei helm, maar blijkbaar zijn er twee edities van één model (Neotec). Zonder probleem wordt binnen één dag het vizier retour genomen en juiste vizier toegestuurd. Daar word ik blij van!

Een accu-set voor mn Gebring XRl handschoenen gekocht. Ze waren de goedkoopste en snelle levering ondanks de kerstdrukte qua pakjes.

Geweldige zaak en gezellig!

Supervriendelijk mensen. Ben hier 2,5 uur binnen geweest om motorkleding uit te zoeken. De medewerkers denken erg met je mee en er hangt een erg informele sfeer! kortom: was zelfs nog gezellig! Ook in corona tijd denken ze met je mee!

Gewoon prima weer

Fijne site, duidelijke info, goede aanbiedingen, snelle levering ondanks drukte feestdagen, dus ook credits voor PostNL in deze.

Goede service en bereikbaarheid

Zowel in de winkel als telefonisch vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mijn ervaring met jullie is altijd goed. Gezellige store, heerlijke koffie. Bestelling van mijn regenbroek is ook goed gegaan. Snelle levering, ondanks de corona-drukte goed gegaan. Ben superblij met m'n regenbroek.

Great service

Speedy delivery and great service. Great quality jeans.

Mooi actie, snel geleverd

Duidelijke site, goed actie en snel geleverd. Voor herhaling.

Goede zaak.

Bestelling allemaal prima gegaan. Ik werd gebeld omdat er iets niet op voorraad was. Desondanks toch de complete bestelling binnen enkele dagen ontvangen. Wel vind ik de verzendkosten aan de hoge kant, vergeleken met andere webshops.

Jacket Bauer.

Heb deze vest gekocht voor herfstweer, nog niet geprobeerd. Heel flexibel om makkelijk te bewegen. Dat ze strak zit stoort niet, maar binnenzakken zijn dus niet besteed aan deze vest.De emblemen op de schouders mochten wel wat minder opvallend.

Uitstekende service en advies

Zelf in deze tijd terwijl de winkel dicht is kreeg ik nog advies en kon ik een broek en handschoenen bestellen die een keer goed paste! dat is wel bijzonder. Mijn huisgenoten hebben ook bij de bikeroutfit besteld, gewoon een top winkel met goeie prijzen!

Niets op aan te merken...prima!

Duidelijk en snel geleverd

Helemaal Top

I am just super surprised of how good this store is

Second purchase overall. What a great store! This is definitely a place where you can get yourself a sweet deal of value! Also, the service is just as it should. Keep it up guys! Merry Christmas!

Goed advies, Service en snelle levering.

Na telefoontje met vraag. Goed advies snelle levering. .

Excellent

We hebben een bestelling geplaatst en werd keurig bevestigd via de mail, inclusief afleverdatum, op de dag van levering ontvingen we inderdaad het bestelde, het was keurig verpakt om beschadiging te voorkomen. Alles was prima gegaan en zeker een aanrader voor de volgende bestelling.

Perfect , Chapeau

Nou prima en snel geleverd .. op tijd voor het kerst kado . Mijn kleinzoon Kyan zal blij zijn .. fijne kerst ook voor jullie

Snelle en correcte service ook voor België ! AAA+++

Online bestelling geplaatst en correct en volgens de aangegeven tijd netjes afgeleverd. Product zoals aangegeven. Een aanrader voor ons.

Ruime keuze voor alles wat je op de motor nodig hebt

De winkel zelf is ruim en overzichtelijk opgezet en het personeel is zeer behulpzaam en heeft de juiste kennis om alle vragen te beantwoorden. Ook online bestellingen worden snel geleverd. Mocht er toch iets zijn dan word je tijdig geinformeerd.

Uitstekend product en snelle levering

De producten werden ondanks de drukte bij de bezorgservice zeer snel geleverd en voldoen aan alle verwachtingen.

Snel en duidelijk

Kwalitatief goede producten, ook de budget producten.

Goede service, snelle levering

Ik ga altijd naar de Biker Outfit-winkel vanwege het grote aanbod en de goede service. Online is dat niet anders. Ik belde met een vraag en binnen no-time was mijn bestelling geplaatst. Snel geleverd en top geregeld!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam