Een fijne winkel die met je meedenkt

nu meermaals langs geweest voor wat vrienden van mij en voor mijzelf, kan niet anders zeggen dat de dames en heren weten waar ze het over hebben. Je merkt dat iedereen er is omdat ze van motorrijden houden en iedereen op de best mogelijke manier onderdeel willen maken van motor rijdend Nederland. Meer dan de moeite waard om heen te gaan, geen opdringerige verkoop en nemen de tijd voor je, enige aanmerking is dat ik het soms als wat krap/dicht op elkaar heb ervaren wat de indeling betreft.

Goeie zaak, goed product!

Biker outfit is een goeie webshop met voldoende keus. Snelle levering. Het product heel goed, maar dit was voor mij al bekend.

Vlotte levering. Helaas pasten bestelde producten niet op de motor, deze gemakkelijk kunnen retourneren en vlot mijn geld retour.

heel goed

Goede ervaring zeer snelle levering was kado voor kleinzoon,handschoenen al in gebruik en zeer tevreden er over. ,

Sp connect besteld en snel geleverd! Er blij mee!

Great

Great service and price

Uitstekende service, kennis en vriendelijkheid

De mensen van Biker Outfit hebben veel moeite gedaan om mij te helpen aan een breedtemaat motorlaars, die - sowieso slecht op voorraad in Nederland - door de corona-crisis lastig te bestellen was. Het duurde even, maar ze hebben het gefixed - nogmaals dank daarvoor!

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Snel geleverd zelfs met de huidige pakket moeilijkheden. Goed product.

Perfecte service snelle levering ben super tevreden ga zeker vaker bestellen !!

Very good

Livraison rapide. Produit conforme à la description

Super fijne winkel en top klantenservice

Ik had perongeluk de verkeerde maat en kleur jas besteld. De klantenservice heeft mij snel geholpen. Ik kreeg een aardige meneer aan de telefoon. Order was binnen 2 seconden omgeboekt. Ook zijn de levertijden niet lang in vergelijking tot andere webshops. Echt n chille webshop.

Zeer goede en snelle service

Broek en kas besteld waarvan de jas niet meer op voorraad was. Via de mail een alternatief doorgegeven en de volledige bestelling was de volgende dag in huis.

Online besteld, makkelijk ophalen in de winkel.

Online een product besteld en heel snel al kunnen ophalen in de winkel. Goede service in de winkel en professioneel advies altijd beschikbaar bij een van de enthousiaste medewerkers.

Snel

Ik heb 1,5 maand geleden een motor broek van rev'it besteld. Snel geleverd zodat ik hier in Griekenland wat veiliger kan rond toeren. Nu heb ik een jas besteld en is inmiddels in A'dam afgeleverd zodat ik die hier over 2 weken kan aantrekken.

Fantastisch voor de winter

De balaclava laat geen enkele bries door. Perfect voor de winter. In het begin is het even wennen aan de strakheid maar na een tijdje voelt het perfect

Fantastisch!!!!!

Een kolkraag voor mijn vader besteld voor op z’n scootmobiels, en een verwarmde kolkraag met powerbank voor m’n man besteld voor op de motor.. Dinsdag 1 december besteld en vrijdags 4 december al in huis.. En de mannen zijn er heel blij mee!!

Zo hoort online shopping te zijn... snel, duidelijk, aantrekkelijk geprijsd

Duidelijke webshop, snel en makkelijk product vinden en niet te duur, zo dient online shoppen te zijn. Communicatie was eveneens snel en vriendelijk en vooral oplossings gericht, als klant voel je dat je centraal staat, belangrijk bent....daar kunnen veel ondernemers met een webshop een voorbeeld aan nemen. Van harte aanbevolen dus, greetz Otto Guth, Vessem

Snelle levering (en terugbetaling), maar product voldoet niet.

Broek besteld (maat xs) ik had dezelfde broek maat S besteld bij andere webshop. Deze was wat ruim dus gezocht naar xs. Gevonden en besteld bij Biker Outfit. Helaas blijkt de xs nog ruimer te zitten dan de S die ik al heb. Product dus weer retour. Wel binnen 2 dagen geld weer op de rekening.

Super klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst die na 1.5 week helaas nog niet binnen was. Nadat ik gebeld had met de klantenservice werd ik erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. 2 dagen later was me bestelling in huis!

Wat een fantastische collectie en leuke medewerkers!

Hier kan je in een informele sfeer naar hartelust zoeken naar kleding, helmen en andere zaken. Je wordt uitstekend geholpen en behandeld alsof je familie bent. Tel daar de scherpe prijzen bij op en je hebt de perfecte shop voor bikers!

kwalitatieve producten met snelle verzorgde service

Fantastische webshop met ruim aanbod. Ik heb een zonnebril en halsdoek besteld en binnen enkele dagen in huis. Ik kom hier zeker vaker voor mijn biker outfits

Goed product . Werkt prima en goede service van jullie. Mvg kenneth

Maat was niet goed. Omruilen van sale-artikel was mogelijk en werd snel na ontvangst verzonden. Mailcontact was echt snel en netjes.

Ging iets mis met bestelling maar top opgelost

Bestelde product bleek niet leverbaar. Vervolgens via mail persoonlijk verder geholpen met het vinden van het juiste alternatief. En gevonden, zeer tevreden mee!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam