Makkelijke website om te gebruiken, Met een snelle en goede levering. Product was zoals omschreven en de fit was zoals aangegeven. Niet te duur aan prijs, de prijs past goed bij het gene wat je ervoor krijgt.

Goed prijs en goed service.

Bij BikerOutfit word je altijd goed geholpen en de prijs is altijd de laagste. Koop er zowat alles voor het motorrijden!

Snelle levering goed product

Nieuw vizier besteld. Was er binnen de gestelde levertijd. Verpakking mocht alleen wel opgevuld worden om beschadiging te voorkomen. Al met al snel, goed en betrouwbaar.

Vriendelijk en professioneel!

Op maandag de bestelling geplaatst en aangegeven dat ik deze graag in de winkel kom ophalen nog geen 2 uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de bestelling al klaarligt! Die donderdag het pakketje wezen ophalen ook hier weer professioneel en vriendelijk afgehandeld. Medewerker maakte een leuk praatje. En met het product nooit meer een kapotte camera op de motor!! Nog niet uitgeprobeerd het is namelijk een kerst cadeau, helemaal top! :)

Keurig geleverd en snel!

Bestelling geplaatst en direct al mail dat het in behandeling was. Volgende dag keurig verpakt bezorgt. Net zo goed als de de service in de winkel...top!

Betrouwbaar en vriendelijk

Biker fit . Betrouwbaar en vriendelijk Bij ongerustheid .. Binnen de 24 u al een antwoord. Goed verpakt ... en bediening .. Toppie .. .the place to be

Goede, snelle service

Makkelijke site om op te bestellen en snelle levering. Top!

Uitstekende service met eens scherpe prijs!

Vriendelijke en behulpzaam personeel. Producten met de laagste prijzen.

Ik heb de IXS Classic boots gekocht. Echt top schoenen voor relatief weinig geld. Ik heb maat 43 en deze ook besteld, en ze zitten als gegoten. Ze waren bij biker outfit op dat moment het goedkoopst. Ik had geen ervaring met deze winkel, maar het proces is super verlopen. Meteen bevestiging van je bestelling, na betaling meteen je factuur, en de volgende dag staan ze aan je deur. Kortom geen poespas en gezeur. Gewoon Goed

Goede service en mooie producten

Verschillende producten gekocht bij Biker Outfit en altijd een goede service en snelle levering. De klantenservice is vriendelijk en denkt met je mee. De kwaliteit van de producten is altijd hoog.

Prima kwaliteit en snelle service!

Product werd supersnel geleverd. Toen na retournering de gewenste maat niet snel meer leverbaar bleek, stond het geld in no time weer op mijn rekening. Netjes geregeld!

Toffe trui en winddicht

Vwb maat valt deze als verwacht, maar verwacht geen slim fit. Deze trui is netjes afgewerkt met vette details zoals de badge op de borst en op de zijkant. De windstopper is in de hele voorkant verwerkt. Geen koude rillingen meer dus. Telefoon past niet in je zak of zit verrot. Deze trui biedt de uitkomst met de kangaroozak voorop. Deze is dicht te ritsen dus je hebt je telefoon aan het eind van de rit ook nog bij je!

Hartstikke prima

Laatst een Revit Xena dames jas bestelt, ik zat erg te twijfelen over de maat. Ik heb het aan de hand van de maattabel opgemeten en de jas zit perfect! Levering was erg vlot, zoals aangegeven. Al met al, een goede aankoop gedaan bij Biker Outfit!

Zeer Goed

Makkelijk besteld prijs kwaliteit goed en snel ontvangen ondanks zeer drukke periode.Top

Het is een geweldige winkel met goed personeel en gezellige sfeer!

De ervaringen die ik heb gemaakt zijn alleen maar goed. Alle fouten waren opgepakt en snel opgelost, hierbij de retouren en beschadigde artikelen. De personeel is aardig en je word altijd geholpen. Meerdere keren per jaar zijn er geweldige aanbiedingen die je eigenlijk niet wil missen. Biker Outfit is echt een aanrader naar een beginnende motorrijder als voor een ervaren tourer.

BikerOutfit, altijd een succes

Moest weer eens wat hebben, dan heb je bij BikerOutfit altijd veel keuze en eenmaal besteld wordt die order als een malle verwerkt en bezorgd. Nu nog net ff die sample die ik zoek en ik ben weer net zo snel terug bij jullie als de laatste order bezorgd werd. Keep up that good work

Zeer prettig en een ruim assortiment.

Zeer prettig, veel om uit te kiezen, goede kwaliteit. Behulpzaam personeel. Al mijn vragen waren op een prettige manier beantwoord. Ik ben heel blij met de hulp die ik kreeg.

Wat een geweldige service hebben jullie. Ik heb een motorhelm besteld bij jullie als verjaardagscadeau en die heb ik ontzettend snel binnen gekregen. Alles netjes verpakt en mooi binnen gekomen. Ontzettend blij mee. Thanks!!!

Ruime keuze, snel in huis

Ik zocht een kolletje voor aankomend rijseizoen. Via Google op deze site gekomen en was aangenaam verrast door het aanbod en prijzen. Besteld en de volgende dag in huis. Mogen meer winkels een voorbeeld aan nemen!

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Het bestellen ging makkelijk en kreeg 20% korting op de normale prijs. Volgende dag lag de envelop in mijn bus.

snel en correct geleverd

Zeer snel aangekregen na bestelling. De vrachtbon en eventuele instructies voor retourneren zaten wel niet bij het artikel (werkpuntje) .

Snelle en goede verzending!

Mijn nieuwe vier was top verpakt. Tevens al voorzien van de pinlock, zoals ik gevraagd had.

Bestelling netjes afgeleverd

De bestelde laarzen waren niet voorradig. Netjes opgebeld met de keuze of vervanging of wachten totdat ze binnen zijn. Na de vraag of er al uitzicht was wanneer ze geleverd zouden worden, antwoord gekregen en werden ze ruim op tijd afgeleverd. Fijne klantenservice!

Super snel

Ik had last minute motor spullen nodig. Toen ik besteld had, kreeg ik het de volgende dag al netjes in huis. Super blij met mijn uitgekozen prodroduct.

prijs - kwaliteit goed

Mooi, maar jammer dat tong & schacht niet verbonden zijn. Hierdoor kan gemakkelijk water binnendringen. Dus eerder te gebruiken bij droog weer.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!