zeer correcte winkel

zeer toegankelijke en overzichtelijke koopsite, die ook zeer correct is in zijn levertermijnen. voor het item dat ik aankocht hadden ze ook de scherpste prijs. zeker een site die in mijn favorietenlijstje zal komen te staan.

Bijzonder klantvriendelijk!

Ik ben al jarenlang klant bij Bikeroutfit. Ze hebben mooie kwalitatieve producten voor (vaak) zeer scherpe prijzen. Met name hun klantvriendelijkheid, in de vorm van snel reageren, opvolging mailtjes, opvolgen retourtjes, etc., is puik. Prima winkel, kan ik iedereen aanbevelen!

Snel en goed kwaliteit producten

Snel geleverde artikel en kwaliteit prijs is TOP.

Best Moto Outfit store in the Netherlands

Quick and helpful service , lots of offers and the fastest delivery of goods out there. Totally recommended

My favourite gear shop in the Netherlands

I'm their customer both online and offline. Love their webshop which is perfectly logically organized. Would be cool if they had more reviews on items like revzilla or fc-moto do. The offline shop is large to have a good selection of everything and the guys there are extremely helpful. I never had to deal with any problems with the guys, so can't comment on that.

good quality product and good service

i order for the first time at biker outfit and immediately i received help online about the order and got it in few days.

Fantastische winkel. Ruim assortiment, behulpzame medewerkers en een prima werkende online shop.

Goede kwaliteit

Correcte communicatie, snelle levering. Retourproces is ook prima geregeld, maar jammer dat de retourkosten voor rekening van de klant komen. Bestellen via PayPal kan dit probleem ondervangen. Kwalitatief goede producten, jammer dat hetgeen dat ik besteld had een paar minuten later 5 euro goedkoper was, maar dat is gewoon mijn pech. Zeer tevreden!

klantvriendelijkheid staat enorm hoog

ik had een helm besteld via internet. eenmaal aangekomen bleek deze te krap te zitten. ik ben vervolgens naar de winkel gegaan om deze om te ruilen en direct een nieuwe helm te passen. dit was allemaal geen enkel probleem, zelfs nog 15 euro terug gekregen i.v.m. de black Friday korting. als ik in het vervolg meer motorkleding nodig heb ga ik deze zeker hier halen. ondanks dat ik in Limburg woon.

Superdesuperdesuper

Geweldig, zeer fijne motorschoen, top dik tevreden

Behulpzaam in de winkel en vaak interessante prijzen

In de winkel goed geholpen en geadviseerd, koopjeskelder met de samples van Rev'it is zeker interessant om even naar binnen te lopen. Uiteindelijk geen 5 sterren gegeven omdat de communicatie nadat ik de 2e keer langs was geweest en wat spullen weg had laten leggen wat rommelig vond, uiteindelijk was er toch iets niet weg gelegd wat ik wel verwacht had, gelukkig was het product er nog maar het was jammer geweest als dat niet was geweest.

Gewoongoed

Goede servies ik heel blij met julie topie gr andre Cappelle

Top service, scherpe prijzen en prima opvolging

Toevallig op hun site terecht gekomen tijden mijn zoektocht naar SW motech producten. Interessante prijzen direct besteld, echter na montage klein defect opgevallen. Even gemeld per mail en direct een persoonlijke opvolging gehad. Product retour kunnen verzenden onder garantie en even wachten op omruiling. Ondertussen 2e bestelling geplaatst, probleem met de kortingscode die niet werd aanvaard door het systeem werd direct na even een mailtje te sturen opgelost en terugbetaald. Kortom, een uitgebreid gamma, kwamliteitsvolle merken, scherpe prijzen en correcte service.

Kwalitatieve producten en snelle levering

De goederen zijn snel geleverd en voldeden 100% aan mijn verwachtingen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Elke bestelling word snel en zorgvuldig geleverd. De kwaliteit is steeds uitstekend.

Goed geprijsd.

Fijne en duidelijke site. Snel geleverd. Artikelen zijn goed geprijsd.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Een echte aanrader voor motorkleding zoekt.

niet super

motor rugtas en motor sokken besteld via internet tas was op voorraad sokken leverbaar met 2A3 dagen.na anderhalve week gebeld ,het was wachten op de sokken . dan eerst maar de tas opgestuurd sokken zouden later komen.anderhalve week later weer gebeld over de sokken.waren net binnen iets vertraging, maar iets is bij mij in dagen en geen weken,is nog niet zo erg maar je krijgt geen mailtje geen belletje o.i.d.al met al 4 weken geduurd

Prima service , top produkt

Goede produkt omschrijving,met duidelijke foto's

Goede service, ook over de telefoon! Zeer tevreden

Vriendelijke geholpen, ook over de telefoon. Bestelling snel verzonden. Erg tevreden.

Uitstekend!

Goede service! Perfect geholpen en goed persoonlijk en gespecialiseerd advies gekregen.

Súper service

Bedankt

Geen beste ervaring

Op zoek naar een motorkol zoals mijn Alpine Sports Monster loop ik tegen een aantal ander kollen aan van hetzelfde merk. All Season staat er bij. Ik bestel er 2, en moet €6,95 verzendkosten betalen. Pakket tarief. Vervolgens vind ik de bestelling in de brievenbus, geen pakket dus. De kollen blijken zo dun als wc papier, all season voor Curaçaose begrippen. Ik wil ze retour sturen, en zie dat ik dat ook zelf moet betalen. In dezelfde verpakking retour kost €3,80 Minstens een bijzondere ervaring.

Alles naar wens

Bestelling was geheel naar wens, snel goed verpakt, alles goed

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!