Fijne service!

Nieuwe oordoppen besteld. Makkelijke site en snel in huis. Ik ben tevreden.

Snelle levering en scherpe prijs.

Uiteindelijk gekozen voor de scherpe prijs van mijn nieuwe (winter-) handschoenen. De site is prima opgezet en doormiddel van goede filters kon ik snel de juiste keuze maken. Het product is op de afgesproken datum geleverd in een degelijke verpakking. Wellicht kunnen ze in de toekomst de plastic verpakking vervangen voor een mileuvriendelijke variant. Zodra de covid-19 maatregel weer wat soepeler worden, zal ik Biker Outfit eens fysiek gaan bezoeken. De winkel is groot genoeg (1.300 m2) voor wat kijk en koop plezier.

Goed product voor een voordelige prijs

Superb customer service team

Shipment arrived fast and the team was great in helping choose the items. would buy again.

Een slot en kettingspray gekocht. Snelle levering en scherpe prijzen. Top!

Deze mensen doen goed hun werk

Er was iets fout gelopen met de betaling. De dag zelf nog een mail ontvangen om de betaling nog naar mijn wens kunnen uit te voeren. Correct en snel.

Een top site met een snelle verzending!

Ik ben heel blij met Biker Outfit omdat ik mijn helm snel heb ontvangen in een perfect ingepakt pakketje! Ook de site is overzichtelijk en betrouwbaar. Ik raad Biker Outfit zeker aan om te bestellen!

Een goed en compleet assortiment voor ieder type motorrijder.

Eerst in de shop geweest om te passen, daarna in alle rust thuis besloten en besteld.

geweldige leveringsservice

Toen ik onlangs een besteld artikel uitpakte, bleek er een onderdeel te ontbreken. Toen ik 'Biker Outfit' daarvan op de hoogte bracht, werd dit onderdeel dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag kon ik het al ontvangen. Correct en supersnel. Waarvoor dank. Dirk

Jammer

Heb en jas voor bijna 400 euro besteld en rit is gescheurd Dat ze het uit showroom weg halen maar dat klanten deze al zo vaak hebben gepast en alsnog zonder controle op sturen is erg teleur stellend

Spullen snel geleverd voor een mooie prijs.

Spullen besteld die overal meer koste. Levering binnen een dag. Echt super.

Goede service hoeft toch niet duur te zijn.

Goede service en men neemt de tijd voor je. Prijstechnisch ook interessant. Ruime keuze.

Het totaal van reageren op mail en telefoon en de correcte levering is impressief.

Een vraag over een product was voor mij reden een mail te schrijven maar omdat ik direct resultaat wilde heb ik ook nog gebeld. Zowel telefonisch als per email werd alle tijd genomen om me een welkome gast te voelen. Toen de volgende dag het pakket kwam was ik blij met Biker Outfit in zee te zijn gegaan, het was zoals besproken.

Snelle levertijd, mooie prijzen & goede kwaliteit.

Top winkel met gemotiveerd personeel

Altijd fijn om hier wat te bestellen. Het personeel denk mee en geeft je een persoonlijke behandeling. Ook online! De prijzen zijn prima, zeker gezien de service die je krijgt. Ik blijf hier graag shoppen!

Snelle levering en een duidelijke omschrijving op de site

Fijne winkel

Top zaak binnen 1 dag levering binnen

Goede ervaring mee al verschillende spullen gekocht alles altijd top geleverd zonder enige vertraging

Prima koop

Prijstechnisch een prima apparaat. Overzichtelijk site, duidelijke info en snelle levering. Technische support prima.

Goeie mensen daar!

Eerst een keer langs geweest om laarzen te kopen daarna een keer online aankopen voor mijn helm. Iets werd niet geleverd maar snel vanuit hun winkel laten weten of ik een alternatief wilde ja of nee, daarop meteen een oplossing geboden en dit allemaal afgehandeld binnen de dag. Goede kennis en vriendelijke behandeling. Grote keuze in de shop.

Mijn ervaring is uitstekend

Mijn product (anticondens vizier) is snel geleverd (binnen 2 dagen) en werkt zeer goed. Monteren was eenvoudig met de prima uitleg erbij.

Goede ervaring

Snel en netjes antwoord op vragen via mail. Snelle complete levering. Ik had van 1 type broek twee maten besteld. Uiteindelijk 2 artikelen vd 3 gehouden en 1 dus teruggestuurd. Jammer dat retour sturen op eigen rekening is, dit vind ik persoonlijk niet (meer) van deze tijd. Verder nergens iets op aan te merken.

Snelle verzending

Goede aanbieding Snelle verzending

Snelle levering, ook retouren snelle afhandeling.

De levering was snel binnen en keurig verpakt. Helaas was de jas te klein. Na retourzending stond het bedrag binnen zeer korte tijd op mijn rekening!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!