Perfect stuur!

Dit stuur past perfect op mijn Intruder 1500LC uit 1998. De kabels hoeven niet te verlengd te worden. Erg breed stuur, zeker met de spiegels erop. Sturen in erg scherpe bochten verijst daardoor wat stuurkunst daar de uitgaande arm een grote slag naar buiten moet maken. Al met al een stoer stuur vergeleken met het originele stuur.

Prima en snelle service

Klantvriendelijk, prima service en goede prijs-kwaliteit. Snelle levering. Grootte verpakking t.o.v. product mocht wat minder.

Ik heb motorhandschoenen besteld. Helaas waren deze te klein. Binnen 1 dag had ik een maat groter in huis. Prima service.

Mooi aantrekkelijk geprijsd assortiment

Snel en correct geleverd

Super service

Breed assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Product goed omschreven, beste prijs en snelle levering.

Ik kende de site tot voor kort nog niet. Was op zoek naar specifieke motorhelm die bij Biker Outfit aangeboden werd ook nog eens voor de beste prijs (scheelde €50 tov anderen). Supersnelle levering. Goed en netjes verpakt.

Overzichtelijke website. Ruime keuze.

Laarzen gekocht voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Really helpful.

Nice fast and no problems order and delivery! Really good job!

Prijs kwaliteit is voldoende

Bestelling gedaan via webshop. Helaas had ik een verkeerde maat besteld. Deze heb ik terug gebracht in de winkel. Echter werd er weinig service verleend. Het was niet heel druk, maar had liever wel een kundig iemand die mij goed kon helpen. Prijs is verder prima.

Goedkoop en goed

Product, abus alarmbox bijna 10 euro goedkoper dan concurrentie. Binnen 48 uur binnen.

Top helm voor top prijs!

Ik had een Boxer helm gekocht en hij was op dezelfde dag al verzonden. Helemaal top dus!

Top service! Super vriendelijk!

Heel vriendelijk en hulpzaam! Ik wou een jas kopen die ze niet konden vinden terwijl hij wel op voorraad stond. Vervolgens ben ik zonder te kopen vertrokken en heb werd ik na een dag gebeld dat ze hem hadden gevonden en dat ik hem kon bestellen! Dus toch wel m’n jas gekregen! Helemaal tevreden.

Prachtige site, gebalanceerd aanbod en perfecte service

Wat een mooie site en gebalanceerd aanbod. Was wat verwarring mbt een bestelling en met snelheid van het licht opgelost. Absolute aanrader. In deze tijden gaat het voor mij niet alleen op zoek naar een goede prijs, maar vooral of je echt het klantgevoel krijgt die je ook in de fysieke winkel ervaart. Dat hebben ze hier dik voor elkaar, dikke pluim!

Super super super

Very fast shipping, fantastic price. Just a 5 star experience. Will definitely buy again ;-)

Snel gevonden, dik tevreden

Zocht een nieuwe telefoon stuurhouder. Snel gevonden bij Biker Outfit. Snel bezorgd. Helemaal tevreden.

Hele soepele broek met goede bescherming

Hij kan perfect onder mijn normale spijkerbroek.

Service en levering dik inorde

Zeer goede service en levering

Alpine rugzak gekocht als cadeau voor mijn man. Duidelijke site, goede prijs, netjes op tijd geleverd! Pakketje degelijk verpakt.

Veel aanbod en goede prijzen, tevens snelle levering

Op de website werd bij mijn artikel aangegeven als ik de prijs te hoog vind of elders goedkopere prijs heb gezien ik dit bedrijf kon emailen of bellen, Gemaild en vrij snel reactie terug dat hun mij de Alphinestars jas goedkoper konden leveren dan andere en boden mij een prijs welke ik akkoord mee ging. Verder snel geleverd en top bedrijf , zo behoudt je je klanten ;) Kom zeker weer eens terug

Gooood experience!

Fast and safe! And thank you for your gif, very useful! (And warm)

Klantgerichte service

Medewerkers houden zich bezig met de behoefte van de klant. Luisteren en weten wat ze verkopen. Ik zocht een motorhelm en vond hem bij Biker Outfit en voor een leuke prijs. Super relaxt ook als je een tijdje bezig bent met passen, de service blijft prettig. Ook broek en jas gescoord. Dus ja, ik ga er graag heen om mijn garderobe uit te breiden...

Ik ben heel tevreden

De bestelling is zeer vlot verwerkt en de kwaliteit van het regenbak is uitstekend. Erg tevreden dus.

Goedkoopste en vlugge levering

Mijn eerste keer dat ik daar iets besteld heb . Dit is enorm goed mee gevallen . Plus het was de goedkoopste dat ik kon vinden .

Ik ben en blijf vaste klant bij bikeroutfit omdat: 1: vriendelijke verkopers 2: klantenservice geef ik 5 sterren 3: verkopers hebben uitstekende productkennis 4: nemen evt. problemen serieus 5: goede communicatie M.v.g. Daniel Wells

goede service

had een Pinlock nodig voor mij AVG en wist niet zeker welke na een telefoontje hebben ze me de juiste geadviseerd en na bestelling paste deze precies

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!