Perfect!

Alles perfect verlopen

Enorme keuze & snelle levering

Alles wat ik voor motorijden nodig heb vindt ik bij biker outfit

Duidelijk en goed

Afgelopen week een bestelling gedaan van een motorhoes. Snel geregeld allemaal. Helaas stond mijn motor bij de maattabel er niet tussen, hierdoor een verkeerde maat gekocht. Retour ging snel en duidelijk. Nieuwe item is al weer onderweg. Nadeel was het niet gratis retour sturen (wist ik van tevoren). Fijne shop verder en zal hier zeker vaker bestellen.

Vlotte samen werking zeer tevreden

Vanaf eerste info aanvraag tem verzending, levering vlot verlopen Bedankt

Great Jacket, great price, great service!

Looks like I have discovered an awesome place for my motorcycle apparel needs in a far-off land. The jacket and the gloves arrived as described on the Website. The service throughout was topnotch. I can be a bit annoying with the details I require on the items I purchase, as I am not in the habit of returning. The staff members--Annemarie, Groeten, Thom answered all questions in detail to my satisfaction. The shipment arrived in good time, in spite of the Covid situation. I am almost ready with another order. Hoping they keep up the same standard of quality and service. Sal

Biker outfit is de beste biker winkel!

Altijd goede service Altijd vriendelijk personeel Snelle levering en ruim assortiment Ik heb bij biker outfit nog nooit een miskoop gedaan! Kortom, top bedrijf, kan niks negatiefs verzinnen

Lopen goed met de kortingen mee en snel geleverd.

Goede ervaring

Goed staat

Snel geleverd, alles in goed staat. Bedankt!!

Nette snelle service. Goede kwaliteit

Zomer masks besteld. En deze gebruik ik nu als "mondkapje" zit een stuk fijner dan met bandjes achter je oren en staat ook stukken beter. Nette informatie via de mail over bestelling, betaling en levering. Top.

Alles voor de motorrijder voor een goeie prijs

Prachtige winkel met altijd kundige hulp.

Top webshop, Snelw levering

Zit heerlijk en staat ook fantastisch

De Jegging Fury Lady zit heerlijk, alsof je een normale skinny aan hebt. Maar dan met de bescherming van je knieën die je nodig hebt bij het motorrijden.

Ook online makkelijk shoppen

Online is het ook heerlijk shoppen. Je klikt makkelijk door de artikelen heen die duidelijk vindbaar op de site zijn. Het wordt keurig verpakt naar je verzonden. Dames, Heren broek of jas allemaal goed te vinden op de site.

Very nice

The staffs at store were very helpful and they helped me to find right side

Duidelijk

Bij het bestellen van diverse motorartikelen was dit zeer duidelijk en vooral een snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Snel geleverd, verwachtte levertijd op de site kwam overeen met de werkelijkheid.

Overzichtelijk en snel!

De site is overzichtelijk en werkt goed. Daarbij vind ik het fijn dat de levering zo snel is gegaan!

Goed bedrijf met snelle levering

Nette duidelijke website met snelle levering van het product. Product en prijs is kwalitatief goed. Als ik weer wat nodig zal ik zeker weer terugkomen.

Een goed werkende communicatie mbt het product en levering heel professionele

Als of ik om 21:30 uur ergens in een winkel voor een ge speciale professionele verkoopster stond. Direct een persoonlijke contact.

Altijd top service

Scherpe prijzen en top service

Snelle levering en goede service!

Ik had mijn bestelling snel ontvangen. De handschoenen waren helaas net te groot voor mij. Dus ik had deze in de winkel omgeruild. Top service!

Fijne website en snelle verzending.

Erg fijne website met goede voorraad indicatie en maattabellen.

Satisfactory

I ordered from Turkey, shipped next day. Nice packaging, nice products. Thank you...

Mooie zaak, breed assortiment en fantastische service!

De afgelopen twee jaar heb ik een aantal keer besteld via de website. Altijd supersnel verzonden en als de maat een keer niet goed was soepel geruild voor een andere. Pas voor het eerst de keurige winkel bezocht in Amsterdam en daar weer een mooie jas gekocht. Thuis twijfelde ik over de maat, na een berichtje de volgende dag een andere maat ontvangen. Gewoon perfect!

Goede snelle levering

Snel geleverd top winkel

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!