Supersnel geleverd en top kwaliteit

Ik had handschoenen nodig aangezien ik voor het eerst een scooter had aangeschaft. Deze hier besteld en dag erna was het al geleverd! Ging echt supersnel en ben dik tevreden met de handschoenen.

Heel erg tevreden

Ik heb al 2 keer bij Biker Outfit besteld. Omdat ik net begonnen ben met lessen had ik veel vragen over de juiste kleding. Gemailed en altijd netjes, vriendelijk en snel reactie terug gehad. Ben heel erg tevreden.

Goed en optijd geleverd

Gratis verzending, altijd handig en snel geleverd. Was iets te laat, paar uurtjes, maar dat kwam door PostNL. Verder bij de webshop alles goed gegaan qua betaling etcetera. Erg tevreden!

Duidelijke site en snelle levering

Er staat veel informatie op de site en is overzichtelijk. De jas die ik heb besteld was netjes verpakt en snel geleverd. Zal zeker nog eens bestellen.

mooie zaak, zeer vriendelijk personeel

nu reeds vele malen geweest en uitstekend geholpen, ook online bestellingen goed en snel bezorgd, Frank uit Hoorn [email protected]

Great boots

Great value for money

Goede kwaliteit en mooie prijs!

Ik heb al meerde spullen en kleding gekocht bij Biker outfit. Zowel online als in de winkel. Bestelling was snel verzonden en netjes ingepakt. In de winkel wordt je goed geholpen en geven de medewerkers allemaal tips. Ook heb je in de winkel een grote hoek met outlet!

Bikeroutfit is een super toffe winkel met groot aanbod en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik beveel deze winkel aan iedereen aan.

Goede kwaliteit snel levering

Ik heb een roof boxer bij julie besteld en hij kwam snel en ziet er goed uit

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Voor het eerst hier besteld en aangenaam verrast door het stapje extra wat men hier voor je doet. En scherpe prijzen. Top!

Biker since 2007, until now the best store.

Rev'it samples is something I was looking for a decade, I found it in you stores, thank you guys. You surprise me with fast shipping, come in a week. The best service until now. Kind regards. Marino

Echt geweldige service

Besteld ECHT daags erna ontvangen Retour zending + gelijkertijd aan geven wat je wil nabestellen en ook de dag erop in huis SUPER

Super bedrijf

Hele snelle levering. Zeer lage prijs en het gemak om met Klarna te betalen. Ik een volgende keer hier zeker weer bestellen!

Super kwaliteit en snelle levering

Diverse producten gekocht ( jas/ broek/ thermo shirt) Goede pasvorm en comfort op de motor. Nette prijzen en snelle levering

Enorm klantvriendelijk

Product besteld maar kon niet bezorgd worden door fout in adres gegevens. Na contact met Biker outfit werd het product dezelfde dag als nog verstuurd waardoor ik het de volgende dag in huis had

Helemaal top het product is ook top

Prachtige product en goeie service

Geweldige ervaring om mij op weg te helpen

Door elk personeelslid heel vriendelijk benaderd en met al mijn vragen geholpen. Kwam er om mijn eerste motoroutfit te kopen en het personeel is erg deskundig. Daarnaast hebben ze werkelijk alles in de winkel en is het zelfs alleen al leuk om er gewoon doorheen te lopen. Volgende keer als ik weer wat nodig heb kom ik zeker hier weer langs!

Hier mijn eerste, prachtige motorlaarzen besteld van Held! Ze zitten als gegoten en waren binnen een week gearriveerd. Ik ben helemaal in de wolken als ik nu op de motor zit.

Ik wil je bedanken voor de levering van wat ik heb besteld. met betrekking tot de kwaliteit van uw producten moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben omdat ik al bestellingen heb geplaatst bij andere bedrijven en ik ben ******en, maar u doet het, uw kwaliteit is 5 *

Dik tevreden over levering en service

Snelle correcte levering in compacte verpakking. Retour sturen met mogelijkheid tot ruilen of geld terug ook prima geregeld. Je moet bij retour wel zelf de verzendkosten betalen, maar ik vind dat niet onterecht in de huidige gemakscultuur. Ik ben een tevreden klant!

Zoals het moet zijn!

Alles werd heel snellen correct geleverd, zeker een aanrader voor het bestellen van je motorspullen!

niet zo fijn

bestel een masker voor een shark helm krijg een chinese kopie (zonder sharklogo) die totaal niet past proberen aan te passen maar is totaal anders laatste keer geweest

Snelle levering en altijd goed verpakt

Ruim assortiment en goede producten en prijzen.

Precies goed.

Maat omschrijving bij de kleding klopt precies. Toch altijd lastig om online te bestellen omdat je niet altijd weet wat je krijgt. De afbeeldingen en extra aanvullende informatie geven een goede beschrijving van de kleding.

Goede serice!

Ik had een one piece besteld welke te klein was, eenvoudig terug te sturen en snel het geld retour!

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!