Great

Really happy with the product that I bought! Amazing price. The shipping was also really really fast. I got it internationally in a matter of a couple of days. Overall, I will definitely use them again. Thank you!

Je wordt bij biker outfit echt als klant behandeld

Vriendelijk en klantgericht personeel.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb voor mijn man motoschoenen van „Alpinestar“ gekocht en hij is er heel tevreden ermee. De artikel woorden geleverd zoals bij de bestelling vermeld.

Snelle levering, fijne website

Oxford big boss schijfremlot met alarmfunctie besteld en volgende dag in huis! Slot en alarm werken goed. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Extra ketting of beugelslot blijft raadzaam!

Snelle levering en het product voldoet aan de beschrijving.

Goede levering

Na een negatieve ervaring met het terugsturen en het kwijtraken van mijn pakket die volgens PostNL was afgeleverd, werd uiteindelijk toch het geld op mijn rekening teruggestort. Na twijfel heb ik het vertrouwen nogmaals aan Biker Outfit gegeven en daar is prima mee omgegaan. De bestelling werd een dag later geleverd en als klant word je keurig op de hoogte gehouden.

Snel (zeker bikers)

Mijn vraag werd snel beantwoord en mijn bestelling snel verzonden!

Top jas!!

Nog niet mee in de regen gereden, maar wat een top jas. Warmte is goed te regelen met de ventilatieritsen en zeker met de extra rug protectie is de jas helemaal af!

Gewoon top spullen

Hele mooie laarsen gekocht ben er echt heel blij mee

Beste deal en volgende dag in huis!

Zocht een SP Connect onderdeel en bij Biker Outfit in assortiment, op voorraad, tegen de beste prijs en zonder verzendkosten! Volgende dag in huis. Perfect! Had ik kunnen weten want vorige SP Connect onderdelen had ik ook bij Biker Outfit gekocht met dezelfde ervaring. Volgende keer als ik iets nodig heb kijk ik eerst op deze site!

Snel en goedkoop

Laagste prijs, snel bezorgd, duidelijke communicatie.

Vlot besteld en optijd geleverd

Bestelling liep vlot en kreeg meteen een mail met daarin de vermoedelijke verzenddatum. Enkele dagen later kreeg ik terug een mail met daarin de vermelding dat mijn bestelling onderweg was. Pakket was ook mooi optijd en netjes verpakt.

Super service & snelle bezorging

Dames motor broek gekocht! Besteld vrijdagavond en maandag al in huis! Top service noem ik dat!

Perfectly

Fast delivery, all cool, helmet fit perfectly

Top zaaK !!

Super shop. Alles mooi ontvangen en per mail op de hoogte gehouden. Had iets retour gestuurd en werd netjes op de hoogte gehouden van alles...TOPPY !! Graag weer hoor.

Teleurstellend

Op 31 juli twee paar handschoenen besteld (voor het warme weer). Na twee weken nog niets ontvangen dus via mail contact opgenomen. Er werd toen eerst aangegeven dat de levering nog ongeveer twee weken zou duren (kon d bestelling ook annuleren) en even daarna kreeg ik een mailtje dat de bestelling hooguit over drie dagen geleverd zou worden, hierop besloten de bestelling door te laten gaan. Helaas na drie weken nog steeds niets ontvangen dus maar een mail gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren. Dit werd snel opgepakt, echter er werd 1 paar gecrediteerd. Wederom een mail gestuurd waarop het tweede paar ook gecrediteerd werd (met excuus) Kortom een deel gaat goed en een deel (nog) niet. Dit haalt toch wel een stuk vertrouwen weg waardoor ik eerder elders zal bestellen.

Altijd snel en keurig geleverd

Bij Biker Outfit wordt je altijd snel en vakkundig geholpen ‘s avonds besteld volgende ochtend afgeleverd.

Quick delivery and great backpack!

I was looking for a specific backpack and you guys were one of the few that had it in stock for a good price. The delivery was quick to! Thanks again.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Voor het eerst besteld bij Biker Outfit. Heldere site, goede productbeschrijvingen, zeer snelle en vriendelijke beantwoording van vragen via de mail. Prima verzendservice toen achteraf twee bestellingen gecombineerd moesten worden. Nu nog wachten op de opening van een filiaal in Eindhoven ;-)

Zeer compleet assortiment voor een eerlijke prijs!

Zoals altijd een zeer compleet assortiment. Als je een eerlijke prijs zoekt via internet, ben je bij biker outfit altijd goed, gewoon een goede nette prijs. Actuele voorraad status. Snelle levering. Tevens erg grote mooie winkel, verwacht je niet vanaf de buitenkant!

Duidelijke website

Alles wat je zoekt is er te vinden. Zelf heb ik daar Thermokleding besteld voor een zeer goede prijs. Bij aankomst goed verpakt en de kleding zit perfect.

Uitstekend product

Dit is een uitstekend product, uitleg en maatgeving zijn top en kloppen ook. Ik zou dit iedereen aanbevelen

Super groot aanbod voor elke motorrijder

Vriendelijk personeel die je ook rustig laten rondkijken en passen. Enorm aanbod aan kleding en accessoires voor elke rijder/rijdster. Ik kom zelf uit Arnhem en kan niet wachten tot een filiaal inmijn buurt wordt geopend! Maar ook online bestellen gaat super makkelijk by the way! Keep it up

Goede aankoop

Snelle levering, duidelijke informatie.

Hier ga ik vaker bestellen

Heb een Rev-it pak besteld. Deze was zoals op de site stond op voorraad en verzonden . Mijn pak was netjes verpakt en is ongehavend ontvangen . Ben zeer tevreden en zeker een aanrader

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam