Behulpzaam en vriendelijk

Op 10 augustus de bestelling geplaatst en al snel werd duidelijk dat de bestelling langer zou gaan duren dan gepland. Helaas voor mij en voor de jarige maar werden netjes op de hoogte gehouden. Er was zelfs een mogelijkheid om een deel van de bestelling in de winkel alvast op te halen. Ze denken in de winkel met je mee. Artikel wat we hadden besteld was niet meer leverbaar en kregen als compensatie een ander product wat iets duurder was van uit hun. Fijne mensen die met je mee denken zowel online als in de winkel.

I love Bikers outfit

Service and people are amazing and always nice discounts! Opening times as well are great.

Binnen de afgesproken tijd geleverd.

Heb een Held Iconic evo tail bag besteld voor een trip naar de Eifel. Super tas! Zit heel goed vast op mijn Fireblade en er kan meer dan genoeg in voor een weekend trip, en zelfs nog voor langer. (ik heb de L versie) De levering was binnen de afgesproken tijd. Ik had alleen nog een update mailtje verwacht. Maar verder zeer tevreden.

Very nice product

Very nice product, exactly as described

Goede kwaliteit, goede service!

Snelle levering, goede kwaliteit en service!

Zeer betrouwbare en uitgebreide winkel, met eigenlijk alles op het gebied van motorkleding

Erg prettig zaken doen met biker outfit. Al meerdere bestellingen gedaan, via internet. Steeds goed verpakt en optijd binnen. Retourneren door iets wat niet goed past ook geen enkel probleem. Zal hier zeker weer gaan rondshoppen! Voorbeeldwinkel.

Snelle levering.

Draadloze banden compressor gekocht bij Biker Outfit. En de bestelling ging snel en soepel, en een goede snelle levering. Alleen de vervoerder is wel eens een dingetje, kreeg het pas naar 2 dagen thuis. De chauffeur kon het adres niet vinden?

Top ervaring met Biker outfit en prima service

2e keer iets besteld bij biker outfit en het tweede was echt top aangezien ik dit nergens anders kon kopen Kortom TOP

Duidelijke website, snelle levering, top product!

Motorlaarzen besteld, snelle levering en meteen dezelfde week met motorrijles kunnen gebruiken. Zitten super, heel blij mee. Duidelijke site, goede voorwaarden en goed retourbeleid. Zeker voor herhaling vatbaar!

zeer betrouwbaar

Terwijl ik op mijn zending wachte werd ik gebeld dat er een onderdeel wat later zou komen, dus erg meedenkende en erg vriendelijk geholpen

Fast delivery

Very fast delivery. Boots are like in description

Excellent

Good service and best price

Top geregeld

bestelling doen, eenvoudig en snel bezorgd. Goede info over de bestelling

Bestelling direct en netjes

Vandaag besteld en morgen in huis netjes verpakt en past perfect

Top, goede service en eerder dan verwacht aangekimen

Motorjeans besteld, was snel binnen alleen iets te klein. Geen probleem kon hem in de winkel ruilen of gewoon via de post retourneren. Ben naar de winkel gegaan, goede service

Just super!!

Deze mannen/vrouwen staan altijd full service klaar. Beste advies met de juiste kennis.

Goed advies en snelle levering!

Eerst telefonisch advies gevraagd, kreeg een duidelijk en goed antwoord. Bestelling geplaatst, snel ontvangen en het artikel voldoet prima!

snel en goed verpakt geleverd. Rev'it samples voor halve prijs

mooi jack van Rev'it gekocht, met 50%korting. Stond op de site bij de samples. scheelde toch ruim €250,-

Heerlijke super fijne broek!!

Fijne en heerlijke broek. Zit super comfortabel! Bestel een halve a een hele maat groter, dan je normaal gesproken hebt. Dan zit ie als gegoten!

Snelle levering goed product

Super geholpen

Fijne service en teruggekomen met vader voor zelfde spullen.

Snelle reactie en kwaliteit producten

Na mijn online betaling kreeg ik een foutmelding met de mededeling dat de website het niet meer deed. Vervolgens ook geen bevestigings mail gekregen, dus een mailtje achteraan gestuurd met de vraag of de bestelling voldaan was. Na een paar uur kreeg ik reactie met bevestiging en werd nogmaals gevraagd of de levertijd niet te lang was. Na een week (zoals afgesproken) de helm binnen gekregen en zeer tevreden!

Er was verkeerde product geleverd en deze mocht ik kosteloos houden. Het bestelde product werd kosteloos een paar dagen later bezorgd! Snel en duidelijk contact!

vlot, correct en goed van prijs

Na 2 bestellingen supertevreden over zowel de producten als de service. 2 motorjeansbroeken besteld (voor mevrouw en mezelf) aan 99€/stuk. Ook naar België gratis levering. 1 van de jeansbroeken was de verkeerde maat en na 1 mailtje was de juiste al op de post en de verkeerde mocht ik zelf terugsturen en de kosten hiervoor ook netjes teruggekregen. De dag nadien was de juiste broek op bestemming. Zoals eerder vermeld, vlotte communicatie en service.

Prima levering

Koelvest besteld. Volgens informatie de volgende dag al in huis

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!