Top site...Top resultaat.

Heb bij Biker outfit via de duidelijke site mijn favoriete helm aangeschaft. Makkelijk te surfen, zoeken en niet onbelangrijk...Vinden. En dan te bedenken dat het mij ook nog eens bijna €100 scheelde :-)

Kevlar broek gekocht en giftcard online besteld! Leuke shop, veel keuze in verschillende biker kleding. Giftcard ook snel opgestuurd!

Snelle en goede service, uitgebreid aanbod en hele goede sale-aanbiedingen!

Snelle levering, duidelijke omschrijving van producten en top prijzen

Proper en mooi alleen spijtig dat het retour op eigen kost is

In deze zaak wil ik mijn spullen kopen

Fijn om er binnen te zijn en aandacht wanneer je dat wil en niet wanneer je gewoon zelf even wil kijken. Medewerkers erg prettig in de omgang en deskundig.

Goedkoop en snelle levering

Superservice!!

Pakket netjes verpakt en snel geleverd

Toppie

Correcte afhandeling van retours en vlotte communicatie ! Er bestaan nog eerlijke handelaars, toppie !!!

Precies wat ik zocht

Heb altijd het gevoel gehad een heel smal hoofd te hebben bij het dragen van een helm. Met deze helm van Bendit dat gevoel helemaal kwijt. Top helm en snelle levering

Prima zaak. Prima prijzen. Goed geholpen

Goed geholpen. Zelf motorrijders. En de online bestelling was de volgende dag binnen.

Werkt goed! Mn jas en broek kan ik nu aan rlkaar ritsen. Het was alleen een beetje lang wachten (bijna 2 maanden).

Uitstekende webshop en gunstig geprijsd

Goede webshop, betrouwbaar en snelle levering via post NL. Ik kan een ieder dit bedrijf aanprijzen Top!

Super goede service!

vorige week een kavler legging besteld helaas veel te groot. Deze kon ik super snel omruilen was geen enkel probleem morgeb komt de juiste maat binnen kan niet wachten!

Motorschoenen besteld, prima kwaliteit en snelle levering voor een mooi prijsje.

Geweldig!

Veel keuze, snelle levering aan huis!

uitstekend geholpen

klant vriendelijk en goeie keuze kunnen maken.

Hele snelle levering

Ik ben heel blij met mijn booster cruise control. De bestelling is erg snel verwerkt, en de levering was net zo snel. Hier ga ik veel plezier van krijgen.

Snelle levering en scherpe prijs

Biker Outfit heeft scherpe prijzen, zeker als je ook nog eens de kortingscode gebruikt. Als je van Revit houdt is dit "the place to be". Nu een doorwaaijack, onlangs een gave motorjeans... Levering een dag later, top!

Prima webshop !

Goeie ervaring , mijn eerste aankoop hier. Duidelijke en snelle communicatie en service. Bij ontvangst van de spullen bleek een rits van 1 vd motorlaarzen niet ok te zijn. Mailtje gestuurd en achteraan gebeld, ik had binnen een half uur een retourlabel in de mail en een nieuw paar laarzen onderweg voor het omruilen. Prima Service !

Goede aanbiedingen en monsters

Scherpe aanbiedingen en erg leuk dat ze de monster collectie van revit verkopen. Zowel in de winkel als telefonisch goed en vakkundig geholpen.

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Super tevreden met mijn macna doorwaai jas en mijn strap met slot voor mijn tassen

Snelle levering, scherp geprijsd.

Één dag later geleverd, net verpakt en door de kortingscode scherp geprijsd. Zeer tevreden.

Fijn meedenkend en snelle afhandeling

Product was zoals gezocht, snel verstuurd.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!