Doe wat je beloofd

al meerdere keren wat besteld en altijd keurig afgeleverd, zoals toegezegd. Een vriend heeft mij jullie aanbevolen en sinds vorig jaar koop ik nergens anders meer!

Zowel in de winkel als online via de mail en telefonisch zeer klantvriendelijk! Ik zou hier graag nog eens langsgaan of iets online bestellen.

Rijk assortiment. Goede producten. Heldere informatie in winkel en webshop

Snelle levering Vriendelijke klantenservice

Goed product, snelle levering.

Besteld en 2 dagen later in huis, product voldoet aan mijn verwachtingen. Top.

super snelle service

Super; Vriendelijke Snelle Correcte afwikkeling. BEDANKT

Heb voor de bestelling eerst contact gehad. Kreeg snel er positieve vriendelijke reactie terug. Zo ook bij het 2e mail contact. De bestelling verliep simpel, Snel en correct. Zo ook voor de levering. Nogmaals BEDANKT.

Belofte wordt waar gemaakt; iedere keer!

Tot nu toe al mijn motorspullen gekocht bij Biker Outfit. Zowel online als fysiek in de shop. Enorm goede service, uitstekend klantgericht, enorm assortiment! Grijp nooit mis, veel op voorraad, prima advies. Overzichtelijke site, heldere uitleg en een eerlijke prijs! In de toekomst blijf ik zeker de shop bezoeken of online de motorspullen aanschaffen.

Vlotte verloop van verkoop. Pakje was snel in de bus

Goede prijzen . Goede service .en contact

mail gestuurd . Snel antwoord en dezelfde dag nog verzonden . Prijzen zijn goedkoop en service uitstekend . Ga hier vaker bestellen

Goede service!

Na een foutieve zending dit netjes opgelost. Snel verstuurd.

Prima geregeld allemaal

Snel, duidelijk antwoord op vragen etcetera en vriendelijk

Goede en snelle service! Voor herhaling vatbaar.

Mijn SW Motech Drybag 600 was snel geleverd en goed ingepakt. En dat ook nog voor een mooie prijs! Zeker een winkel om naar terug te keren in de toekomst.

Perfect!

Via de mail navraag gedaan over de maatvoering en de levertijd. Er werd snel en vriendelijk geantwoord. Ook werd er meegedacht zodat ik op tijd mijn spullen had voor de geplande motorrit.

Snelle en goede bezorging

Helm besteld net voor 16.00 uur, inderdaad andere dag keurig bezorgd. Netjes en verzorgd verpakt. Goede kwaliteit.

Snelle levering, gewenste kwaliteit!

Bestelling was snel bezorgd! Een van de redenen waarom ik het ook hier heb besteld! Productomschrijving is compleet en klopt met het geleverde, kwaliteit is top!

Makkelijk, snel en goed

Makkelijke en duidelijke webshop, snelle levering van goede kwaliteit spullen. Altijd fijn voor beginnende rijders zoals wij.

Uitstekend, efficiënt

Zeer vriendelijk bovendien.

Goede beschrijving van artikel. Ook van de maattabel. Snelle levering. Gewoonweg Prima!

Supersnel en mooi

bestelling geplaatst.. was de volgende dag al binnen. Keurig verpakt en mailtje met track en trace. Dikke aanrader

Zeer super snelle levering

Motorhelm die bij een ander bedrijf niet te leveren was. En bij Biker Outfit de volgende dag in huis. Tevens in de winkel een zeer goed en duidelijk advies Incl alle mogelijkheden. De verkoopster nam ook echt alle tijd voor mij als beginnende bikerrijdser.

Lage prijs, snel geleverd

Ik zocht een motogirl legging. Speciale maat. Hier was hij het goedkoopste en nog leverbaar. Snel bezorgd ook

Goede Service

Kinder motor broek besteld en Uiteindelijk ontvangen.. na mijn bestelling kreeg ik een mail dat het een backorder is . Kon nog wel weer twee weken duren ... oké geen probleem. Na twee weken weer een mail . Nog steeds backorder. Kreeg optie wachten of geld terug.. nog maar twee weken wachten en jaaaa daar is tie dan mijn kleinzoon helemaal blij.... goede service je wordt goed op de hoogte gehouden. top!! Netjes!!

Very good service!

Fast shipping and delivery. Nice prices, good service and really nice items even for bigger sizes!

Fantastische service

Als ik dichter in de buurt zou wonen dan zou ik vaker langskomen, al is het alleen maar om even te praten. Alle medewerkers zijn duidelijk motorliefhebbers en adviseren je graag. De prijzen zijn ook scherp hier. Ze hebben mij wederom goed geholpen bij de aankoop van een prachtige helm, waarop ik ook nog korting kreeg.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!