Biker is voor mij de winkel waar je goed kan bestellen en een keurige after sail heeft

heb een HJC 10B Beuetooth gekocht en de levering was zeer snel. na dat ik wat problemen had met instaleren werd ik keurig geholpen en het werkt nu uitstekend

Voldoet aan mijn verwachtingen

Vriendelijk, geen bla bla maar to the point, denkt met je mee. Overall ben ik gewoon tevreden!

Gewoon goed

Voor de eerste keer besteldt bij biker outfit. Mooie website en duidelijke uitleg bij 't gekozen artikel. Snel geleverd. Biker outfit blijft zeker in mijn bestand staan. Ik wens jullie veel succes. Groet Sjan

Super snelle service, in 2 woord, geweldig !!!

Het product is zoals beschreven. Binnen zeer korte tijd reactie nl: Dat het wordt verzonden! Zeer tevreden over het product(legging) en service : )

Goed assortiment, snelle levering

Ruim en goed assortiment aan spullen en ze doen wat ze beloven.

Super snel geleverd!

Top service! Volgende dag had ik mijn pak al in huis. Ik ga zeker nog meer bestellen!

Super helpful staff and great online service!

Good range of products, easy to use website with fast delivery, and the staff in the shop make you feel like they care.

Fijne shop met een goede klantenservice!

Fijne shop met een goede klantenservice!

I have bought more than 10 jackets . Everything great!

I have always bought from you guys, i live in Greece and it has been always a pleasure being in contact with you! Always ready to help me with e-mails or phone calls ! Thank you for the great service!

Top !!

De motor broek zit perfect, ben er heel blij mee , prijs kwaliteit verhouding ook oké , bedankt

Fantastische jas

Snelle levering en een erg goed product dat ik niet zo snel ergens anders kon vinden in Nederland!

Montage prima

Ik heb geen ervaring met de concurerenden.

Zeer snelle levering en product zoals omschreven!

Ik heb de Booster Vogue legging besteld bij BikerOutfit, en ben zeer tevreden over de omschrijving en pasvorm - helemaal in lijn met de site. Op vrijdagmiddag de bestelling geplaatst bij BikerOutfit en deze op zaterdag binnen gekregen! Zeer snelle levering, top!

Goede service zoals altijd

Heel tevreden, goed mee gedacht.

Ik was te laat met bestellen voor de korting, toen heb ik opgebeld en kon ik alsnog de korting krijgen. Super blij met mijn nieuwe helm

Veel keus, goede kwaliteit, goede service

Langs geweest in de winkel in Amsterdam, wat wel beter oogt dan menig andere motorwinkels. Goede service, vriendelijk ondanks de drukte, en goede kwaliteitskleding. Hier ga ik zeker vaker heen.

Goed en duidelijk

Ik ben zeer tevreden ( aanrader)

Heel blij mee

Jas is keurig verpakt en binnen de afgesproken tijd verzonden. Erg blij met de jas

Beter kan niet, Perfect

bestelde een motorhelm die goedkoper geprijst was dan alle anderen winkels waar ik de helm ik zag. pakketjes was tijdens een drukke tijd alsnog de volgende dag in huis. in perfecte staat.

Top winkel

Of je nou bij biker outfit langs gaat of online besteld alles word super goed afgehandeld

Super service

Snel en goed verpakt geleverd

Vriendelijk en goed advies

Bij het uitzoeken van mijn motoroutfit ben ik uitstekend geholpen.

Fast delivery, good prices, high quality

I ordered from Biker outfit multiple times and I always received my package very fast, products inside were nicely packed. I as well want to mention that in this shop you can find high quality products for a better price than in other places. I am very happy with my purchase and their customer service, I will for sure order again.

Past perfect.

Artikel past perfect en is snel geleverd

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!