Snelle levering mooie aanbiedingen.

Leuke aanbiedingen HCJ helm voor 99 euro.

werd zowel in de winkel als aan de telefoon snel geholpen. veel producten gekocht bij ze, spullen die ze niet op voorraad hadden werden dezelfde week nog thuisgestuurd. werd tijdens het shoppen ook goed geholpen.

Easy and fast service

Grote collectie voor goede prijzen

Uitstekende producten tegen en lage prijs en snel geleverd.

Ik bestel hier vaker motorkleding en accessoires en ben uitermate tevreden. Ze hebben een erg groot aanbod en de prijzen zijn prima in orde. Verder hebben ze vaak ook hele leuke aanbiedingen, die zeker de moeite waard zijn. Ik heb de bestellingen altijd snel in huis en ben ook over de klantenservice zeer tevreden.

Heel tevreden

Het pakket kwam binnen een goede tijd aan en het was een mooie aanbieding. Wel goed dat ik gelezen had dat de broek iets klein kon uitvallen dus grotere maat besteld.

superrrrr!!!!

Hallo allemaal, Ik had bij Biker Outfit een zomerjas besteld was hij er helaas niet meer leverbaar. Mocht ik een andere uitkiezen als ik dat wilde of mijn geld terug. Dus ik zei dat ik ook een andere had gezien maar vond hem nog te duur heb ik van Biker Outfit deze toch voor de zelfde prijs gekregen. Biker Outfit "BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE":)

Goed geïnformeerd

Mijn bestelling kon helaas pas eind september geleverd worden...ik ben hierover goed geïnformeerd

Niks op aan te merken!

Zeer snelle levering ondanks de corona vertragingen..

Goede snelle service

Duidelijke website, snel geleverd.

Goed geregeld

Goede ervaring

Ik kwam onder andere voor een helm. Er is een groot aantal helmen om te passen en je wordt vriendelijke geholpen. Ruilen is ook geen probleem. Elke keer goed geholpen. Af en toe wat druk, maar dat gebeurt met een populaire winkel!

Overzichtelijke website. Na het artikel besteld te hebben, duidelijke mail met link en informatie hoe pakket te volgen. Netjes op tijd afgeleverd, met weer duidelijke uitleg hoe eventueel te retourneren. Dit was niet nodig. Maat was perfect en artikel was naar verwachting.

Online prima.

Online besteld, volgende dag in huis. Goed verpakt, fijne schoenen (Rev'it Arrow). Zoals het hoort ;).

fijne overzichtelijke site

jas besteld conform afspraak op tijd geleverd. duidelijk en no nonsens

Snel bezorgd, goed verpakt en prima kwaliteit

Snel bezorgd, goed verpakt en prima kwaliteit

Handig tasje op de motor

Tas is ideaal. Net groot genoeg om wat eten/drinken mee te nemen op een tour. Rugzak is meestal groter, maar soms minder praktisch. Vastmaken van de lussen op het frame is wat klooien. (Bij Bandit uit 2004 in elk geval) Beschrijving is niet helemaal duidelijk. Maar als het zit, zit het ook echt goed. Tijdens 2 lange ritten tas erop gehaakt en zit echt geen millimeter beweging in op de snelweg. Levering van Biker Outfit ook perfect. Op zaterdag na sluiten winkel online besteld. Op maandag de verzendcode ontvangen. Op dinsdag ontvangen. Tas is prijzig. Maar hij is het in mijn ogen ook wel waard. Biker Outfit is daarbij wel de goedkoopste (en prijs is incl verzenden)

Super ..snelle levering

Snelle levering Goed product Geweldige webshop

Always top notch service and dispatching

Veel keus goede prijzen sneller levering

Ik heb honderden euro’s aan verschillende producten gekocht. Zowel in de winkel als webshop. Veel keus en zeker nette prijzen. Ook Rev’it sale producten! Snelle levering aan huis, ook in de mooie winkel goede service. Ik wilde zeker 5 sterren geven, maar ene Peter die daar werkt is een waardeloze verkoper/klantenservice personeel. Maakt ook niet uit wat hij uitvoert daar, hoop dat die gast nooit meer met klanten mag omgaan. Laat hem gewoon in de magazijn ofzo. Vooral uit de buurt van klanten en van pc’s zodat hij klanten niet kan terug mailen. Nog beter laat hem ander werk zoeken elders, past totaal niet bij Biker Outfit. Ik hoop vooral niet dat hij een manager is of zelfs de eigenaar ofzo. Dat zou echt triest zijn, maar iemand met die attitude kan onmogelijk in die positie zijn. Hell no. Voor de rest een top webshop en een mooie winkel.

Snel, netjes en precies!

Positief

Klantvriendelijk, snelle bezorging en mooie materialen

Twee broeken besteld, werden snel bezorgd. Bleken allebei helaas te groot te zijn. Retour gestuurd met de vraag voor een maatje kleiner voor beiden. Werd snel geholpen, zelfs nog even telefonisch contact om te verifiëren qua maten. Heel netjes. En snel weer een nieuwe zending.

Snelle service!

Goed product. Precies zoals het was omschreven. Zeer content mee!

Chill en Top

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Moest mijn jas omruilen. Naar de winkel gegaan. Ondanks de drukte werd ik al snel geholpen door een leuke man. Hij hielp meerdere klanten tegelijk zonder stress. Omruilen ging soepel zonder gezeik. Heel fijn!

De beste werknemers en winkel!

Keer op keer wordt ik heel vriendelijk ontvangen door de werknemers en ze zijn heel eerlijk, delen hun ervaringen en oprechte meningen. Hierdoor alleen al neig ik alleen maar mijn spullen bij jullie te halen wat ik tot nu toe ook gedaan heb. Geweldige zaak met een geweldig team!

Netjes geleverd volgens de verwachte levertijd

Alpinestars J-6 schoenen besteld en gekocht. Maat is goed en de prijs ook. Ik had ze al ergens anders gepast, maar de prijs was bij Biker Outfit beter, dus heb ik ze online besteld. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik ze, nadat ik ze besteld had, ergens anders nog €4,95 goedkoper zag, maar ach dat was op een Duitse site ;)

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!