Eerste en laatste keer!!

Ik heb schoenen besteld van maat 42. Wat ik kreeg was een 39 maat Hun beweerden dat het de fout van mij was daarom ze de verzend kosten niet terug betalen! Terwijl het mijn fout niet was de site is ingewikkeld! En daarbij fout van klant of niet Niet tevreden is retour kosten volledig terugbetaald! Vind deze een echte schande van hun!!

Snel verwerkt, verstuurd en ontvangen. Netjes verpakt en heldere communicatie. Top!

Top zaak

Snelle levering en goede communicatie omtrent levering en kosten. Ik kom zeker een keer persoonlijk shoppen .

Mooie passende motorlegging gevonden!

Na een lange zoektocht naar de ideale motorlegging bij Biker Outfit geslaagd! Mede dankzij de juiste maattabellen!

Super winkel en super service!!

Ik ben er één keer geweest en voor de rest heb ik online geshopt en het was top, ook als ik vragen had of iets retour wilde sturen kreeg ik snel antwoord en was het binnen een dag geregeld!

Quick and easy order process

Had a positive experience with biker outfit. There were some shipping delays due to Corona but I was notified in a timely manner and item still arrived within a week

Heel fijne mensen, klantvriendelijk en reageren heel snel

Verkeerde product geleverd en een late reactie via Instagram

Ik had een Vertex H20 besteld, maar ik kreeg een AIR GT-R Pro motorjas geleverd. Ook paste mijn bestelde schoenen niet. Ik had het 19-06 ontvangen, dus ben maar zaterdag 20-06 naar Adam gereden. Voor het eerst aangekomen bij Biker Outfit stond er best wel lange rij omdat er een beperkt aantal personen in mochten. Het was wel best een warme weer en zou het wel mooi gevonden hebben als er kleine bekertjes met water werd aangeboden. Bij het uiteindelijk omwisselen van de juist producten, deed de kassa het ook niet (opzicht geen probleem, kan gebeuren). Maar gaat er een andere klant voordringen (ik was al in een geïrriteerde mood). Uiteindelijk heb ik meneer voorgelaten en ben ik snel weggegaan. Het was een rare en best wel een negative ervaring. Wel wat positief aan de hele situatie is, dat nu wel mijn juiste spullen in bezit heb.

Buitengewoon klantvriendelijk, fantastische service!

Biker Outfit levert louter A-merk producten, dus daar hoeft de review niet over te gaan: Wel over de manier waarop er mee gedacht wordt, de klant centraal staat, en er snel en adequaat gehandeld wordt. Nadat ik mij bedacht had en toch andere dan de reeds bestelde schoenen wilde, heb ik gebeld, werd terwijl ik aan de telefoon hing gecontroleerd of die schoenen op voorraad waren, ontving ik 10 minuten later een betaallink om het verschil bij te betalen, en ontving ik de volgende dag keurig de schoenen. Top!

Veel keuze en bijna alles direct uit voorraad leverbaar!

Door drukte soms iets minder persoonlijke aandacht cq advies.

Zeer onbeholpe Ompa Loempa voor de deur

Vandaag speciaal vanuit Alkmaar naar deze zaak gereden met de intentie daar een goed draadloos communicatie apparaat te kopen. Bij de deur werd ik opgevangen door een zeer onvriendelijk (onbeholpen en vijandig) persoon. Ik vroeg hem vriendelijk hoe lang de zaak hier al zat, waarop deze knurft alleen maar kon uitbrake, 10 jaar, en mij verder geen woord of blik waardig schonk. Ik heb mij verontschuldigd voor de vraag, echter heeft deze onbeholpe gorilla dat niet mee gekregen of hij was te beperkt om hierop te reageren. Eenmaal binnen, was er amper personeel in een overvolle / afgeladen winkel waar de 1,5 meter-norm absoluut niet nageleefd werd. Terwijl er een dame, met gebruik van krukken, vroeg om een beetje ruimte, bij de uitgang, kon de Ompa Loempa haar toe grommen dat zij beter thuis kon blijven als zij deze 1.5 meter ruimte wou. Deze onvriendelijke vijandigheid vond ik genoeg, en heb de zaak snel verlaten. Hier kom ik nooit meer terug.

Snelle levering en scherpe prijs.

Precies wat ik verwacht van een webshop. Goede prijzen en snelle levering.

Prima app, besteld en afgeleverd binnen de afgesproken datum.

Zal hier zeker wanneer het zich voordoet, weer iets bestellen.

Bij Biker Outfit weten ze wat service is!

Na een aanfluiting van een ervaring bij een concurrent besloten om deze bestelling te annuleren en bij Biker Outfit aan te kloppen. Reageren vlot, denken mee en leveren snel! Zelfs nog een mooie korting ontvangen. Resultaat? Binnen enkele dagen twee paar toffe motorschoenen en een mooie motorjeans in huis. Super breed assortiment met de mooiste merken. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Super snelle levering, absoluut een dikke punt

super

Great customer service!!!Top notch products!

Top brands products....Fast shipping...Very reliable customer service...A++ all the way.

Snelle service en goede kwaliteit motorjas gekocht.

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Nieuwe motorjas van Furygan gekocht en is perfect.

Echte Kanjers

Nu geregeld wat besteld en geen spijt van Goede merken van Goede kwaliteit En een mooie prijs Vlotte verwerking van order en levering

Top! Goede service, goede gear!

Hele goede service, fijne zaak, en snelle verzending!

toffe producten

ik heb muc off producten genomen en ben er heel tevreden van super product. fijn om je motor te wassen. Het resultaat was goed .

Alles goed voor elkaar!

Nadat mijn online bestelling niet de juiste maat bleek te zijn, ben ik langs gegaan in de winkel om de jas voor een ander maat te ruilen. Bij komst heel goed en uitgebreid advies gehad over de maat die ik wel moest hebben, nu heb ik een maat waar ikzelf nooit voor gekozen zou hebben. Alles snel, goed en uiterst klantvriendelijk opgelost. Zeker een aanrader!

Snelle levering , prima product

Prima service en snelle levering

Snelle bezorging na bestelling (binnen 1 werkdag). I, had nog enige vragen omtrent het artikel via de mail gesteld, hier werd ik keurig telefonisch over teruggebeld met uitleg en toelichting. Kortom: prima.

De bestelling en levering komen overeen met de verwachting.

Het bestelde artikel voldoet kwalitatief aan de verwachting.

Erg duidelijke website en veel keus.

Op de website kun je erg makkelijk vinden wat je zoekt. De prijzen zijn de laagste die ik kon vinden en er staat netjes bij wat de te verwachte kevertijden zijn. De Shoei cruise 2 helm die ik heb besteld is netjes verpakt aangekomen. Het is een erg lichte en mooie gevormde helm die perfect zit.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam