Perfect en snel geleverd

Perfect, en snel geleverd. Product is geleverd conform beschrijving.

Snel verzonden en goed verpakt!

Netjes op tijd verzonden en keurig verpakt. Een aanrader!

Ik heb mijn zoon blij kunnen verrassen met de zomer motorhandschoenen. Ze bevallen prima, een stuk comfortabeler dan de winterhandschoenen voor de zomer periode. Ze zitten prima en luchtig ze zijn ook zelfs korter dan de winteruitvoering, wat super fijn is. Groet Patricia

ruime keuze, goede service

Ik had via de webshop wat kleding en een motorhoes besteld, maar ben door vertraagde levering alsnog naar de winkel in A'dam gegaan. De spullen die al leverbaar waren heb ik daar direct mee kunnen nemen en voor het andere heb ik een goed alternatief kunnen kiezen. Alles werd netjes verrekend en de adviseringen vwb kleding en dergelijke was zeer goed. De jas die ik daar wilde kopen was niet in mijn maat beschikbaar. Deze werd echter binnen 3 dagen nabezorgd (ondanks de "corona-drukte" bij de pakketdiensten).

Vertrouwd gevoel

Heb reeds vele motor kleding gekocht bij deze zaak,en naar tevredenheid goeie spullen geleverd ,soms wat te klein ,terug gestuurd daar deden ze niet moeilijk over ,en snel je geld teruggestort Kijk regelmatig op hun side het geeft me een goed gevoel van vertrouwen in deze webshop

Persoonlijke service en een topsfeer

Top zaak!

Helaas maar 1 ontvangen inplaats van 2 maar word netjes nageleverd top

Goed contact gehad, helaas gaat er natuurlijk wel eens iets fout met bestellen. Maar dat is keurig opgelost!!

Snelle levering en mooie spullen

Fijne website, duidelijke foto's, snelle levering en mooie kleding, tegen een betaalbare prijs en goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Uitstekende service (Klein probleem groots opgelost)

Goed product voor een goede prijs. Klein probleempje, echter snelle reactie op mijn mail en tevens zeer snel en kundig opgelost. Zeer tevreden.

Fast foreign delivery, easy shopping!

Only shop in EU having short version of Revit pants with a reasonable discount. Everything was packed correctly, communication is also ok. Definitely worth of coming back.

Goede omschrijving product, snelle levering

Door goede omschrijving en kloppende maattabel voldoet het product geheel aan de verwachting. Levering goed verpakt en tijdig geleverd.

Top ervaring

Eerste bestelling is goed bevallen. Goed product en snelle levering. Dank.

Scherpe prijs, prima levering

Revitt handschoenen , pasmodel, zagen er compleet nieuw uit, scherpe prijs, snelle en correcte levering.

Supersnel en wat een koopje

Flinke korting op een Revit field jas. Topkwaliteit voor een zeer zacht prijsje. Bovendien supersnel geleverd. Kortom: een tevreden klant

Perfect!

Ruime keuze en scherpe prijzen op een overzichtelijke website, plus een snelle levering! Ik weet niet wat je, als klant, nog meer zou kunnen wensen. Het vizier dat ik gekocht heb is gewoon het A-merk en zodoende hele goede kwaliteit met gegarandeerde pasvorm. :-)

Product niet beschikbaar

Product bleek pas daags na dooelopen van de bestelprocedure en betaling niet beschikbaar. Al verliep de terugbetaling snel en probleemloos, was in teleurgesteld over de foutieve voorraadvermelding op de site. Verloren tijd en moeite!

Snelle service en ruime keuze!

Veel keuze. Bestelling wordt snel geleverd. Kortom, alles wat je nodig hebt.

Alle verwachtingen zijn waargemaakt!

Zowel de omschrijving en kwaliteit van de jas kloppen volledig met wat ik opgestuurd kreeg. De jas zit als gegoten en de levering was binnen twee dagen!

Vlotte site, duidelijke informatie, snelle levering

Heel tevreden over de overzichtelijkheid van de site. Duidelijke informatie. Snelle responstijd en levering van de goederen. Heel tevreden. Ik bestel hier zeker nog in de toekomst.

Tijdens volle Corona crisis een aantal spullen besteld. Toen bleek dat er 1tje niet snel voorradig zou zijn. Contact opgenomen via e-mail op een zondag en de zelfde dag was alles netjes uitgeklaard en bestelling aangepast. Top service dus.

Keurig en snel

Ik bestelde een col. De variant bleek tijdelijk niet leverbaar. Een vriendelijke medewerker nam direct telefonisch contact op. Ik kreeg een iets duurdere variant als alternatief aangeboden. Zonder bijbetaling ontving ik die de volgende thuis.

Rugprotector was niet meegeleverd bij mijn jas. Maar toen ik belde gaven ze aan dat ze de fout al ontdekt hadden en dat hij al op de post was. Dag daarna was hij binnen.

Goede service en snelle levering heel fijn bedrijf

Ondanks het verkeerd leveren van banden is dit snel opgelost door dit bedrijf. Goede service

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam