Uitstekend.

Top winkel!!

Wederom alles goed geregeld

Niets dan lof, alles was in orde,. Aanrader

Prima produkt

Gemonteerd en gebruikt, doet wat het doen moet

Keurige en snelle service

Digitale bestelling gedaan en de service was keurig en goed gedaan. Deze winkel is zeker een aanrader omdat ze ook met sommige producten net iets goedkoper zijn dan de concurrent. Heb bij Biker Outfit een SP Connect aangeschaft.

Zorgvuldig en vriendelijk. Nog even extra check op adres. Heel blij met de aankoop!

Great

Quick delivery, great products! Thanks

super snelle service

ik heb een vastmaak setje voor mijn boxer v8 bestelt en die kwam na 2 dagen al binnen en daarna had ik een vizier bestelt en die was ook al in 2 dagen binnen.

Gewoon goed, wat je mag verwachten

Alles is gewoon goed, kwaliteit schoenen (TCX), service, netjes ingepakt. Helaas is het weer er nog niet naar om ze te gebruiken, maar zo op het eerste oog, mooie netje kwaliteit.

2 dagen levertijd beloofd, 2 weken later geleverd

2 dagen levertijd beloofd, 2weken later geleverd, verder wel goed.

Mooie laarzen voor een scherpe prijs!

Na gepast te hebben in de winkel, waren ze niet voorradig. Besteld via de website en snel thuis afgeleverd.

Uitstekende service !

Ik had een jas en een broek via de website besteld en gekozen voor afhalen in de winkel. Eenmaal aangekomen werd ik naar de juiste afdeling begeleid (de winkel is behoorlijk groot) en daar werd ik door een vriendelijke en vrolijke dame deskundig geholpen. De broek bleek door het model niet te passen maar de verkoopster wist een zeer vergelijkbare broek te vinden in dezelfde prijsklasse. Als ik wederom iets nodig heb zal dit het eerste adres zijn waar ik heen zal gaan. Ze hebben een zeer ruime keuze met vriendelijk, deskundig en (nog belangrijker) vrolijk personeel.

Snel en goed.

snelle levering, geweldige Alpinestars tube.

Fijne service en heldere communicatie

Prijzen zijn goed, mailverkeer is zeer duidelijk en snel. Ik bestel hier zeker nog een keer.

SUBLIEM

Onvoorstelbare service

Tevreden lid van biker outfit

Weinig ervaring met bestellingen via internet. Al heeft biker outfit daar verandering in gebracht. Ruim assortiment voor elke biker.. Prijs/kwaliteit, snel Gewoonweg topservice

Snel en goed geregeld

Besteld volgende dag geleverd precies volgens afspraak.

Via de webshop gekocht en telefonische informatie super!

Voor mijn aankoop via de webshop van een Rev'it Vest Force goede telefonische informatie gekregen. Na de snelle en correcte levering nogmaals goede telefonische ondersteuning gekregen. Goede prijs en kwaliteit. Mijn maten zijn al een keer in de winkel langs geweest, de volgende keer ga ik zeker met ze mee.

goede en snelle service! en de prijzen zijn bespreekbaar!

FANTASTISCHE SERVICE

De motohandschoenen die ik gekocht heb waren voor mijn vriend dus ik kan er niets over vertellen behalve dat hij zeer content is. Maar de service van Biker Outfit was wel UITSTEKEND! Zeer gemakkelijk om te bestellen, heb nog een korting ontvangen zonder mij ergens voor te moeten inschrijven of aanmelden, heel duidelijke en vlotte communicatie via e-mails en vooral: zeer snel in actie gekomen, nog geen 24 uren later had ik mijn bestelling ontvangen (in België). Uitzonderlijk goed en zeker in corona-tijden! Dikke proficiat aan alle medewerkers!

Goede service en een snelle levering.

kon snel gebruik maken van mijn nieuwe motor laarzen!!

Teveel voor 1 zin , heb een A4tje nodig

✅- ruime keuze ✅- kwaliteit! ✅ - goede service ✅ - knappe prijzen ✅- snelle levering ✅- duidelijke afspraken ✅ - flexibel

Fantastic

First, the price was excellent. In Estonia I have to pay 2x what I paid in Biker Outfit store. The quality seems very good. They fit very well. Iner liner stays where it should stay. They look thick for summer. In terms of size, I ordered the W32 L36, but it seems to me that they are more W33 or 34 or they stretch a lot. Without a belt they propably fall down. The protectors are almost invisible and in the right places. I dreamed of these pants for a long time and now I got them at such a great price, super. Ühesõnaga. sain püksid 2x soodsamalt kui Eestis. Sisemine vooder püsib paigas, kaitsmed samuti ja on peaaegu nähtamatud, va siis kui põlvi kõverdad. Tellisin suuruse 32, kuid need tunduvad suuremad olevat või siis venivad väga hästi. Ilma püksirihmata kukuvad alla. Suveks tunduvad ehk liiga paksud, vähemalt niisama ringi käimiseks, sõitmise jaoks väga head. Samas võib ka niisama linnapeal käia, sest paistavad kui tavalised teksad. Super.

Uitstekend!

Goed materiaal en snelle bezorging

Kwam op tijd en zat gelijk top

Ik heb het pakket nog niet ontvangen

Vandaag weer gebeld met de Gamma, waar het pakket wordt afgeleverd, het is er nog niet (16/05 besteld)

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam