Great, fast,cheap.

Great

Delivery in time

Good product

Good price, super fast delivery.

Good price, super fast delivery.

Netjes als dat je zou verwachten

Eenvoudig te bestellen, netjes ingepakt geleverd, goed product.

vlot

Zaterdag besteld en dinsdag ontvangen , in België. Verzending op tijd, product zoals beschreven en in ongeopende verpakking èn aan een mooie prijs. Daar wordt een mens blij van.

Super snelle levering en de beste prijs

Ik kocht de scorpion exo tech evo pro commuta Super tevreden van! Beste prijs van België en nl maar beetje ver, dus dan maar maandag besteld en dinsdag al geleverd Gwn top !

TOP

super snelle levering Goed verpakt

Goede prijs, snelle levering en 7 dagen open.

Nog snel voor het motorweekend een REV-IT jas besteld. de volgende dag in huis en netjes verpakt. Geen achteraf mailtjes van je jas is niet direkt leverbaar. Helemaal top.

De juiste kwaliteit voor de juiste prijs!

Op de website zijn alle producten net iets meer afgeprijsd dan op andere websites of in andere winkels, terwijl de producten toch hetzelfde zijn. Dit vind mijn portemonnee erg fijn en kan ik toch genieten van de juiste kwaiteit. Ook de snelheid waarmee alles is geregeld en verzonden is prettig.

Goede webshop

Goede webshop eenvoudig om te bestellen. Vind niet iedereen vriendelijk bij de kassa als je de bestelling ophaalt.

Snelle levering en zeer tevreden over de jas. Goede prijs kwaliteit verhouding.

super

super mooie motorhoes,en snelle levering top

Prima en snelle service

Top ! :-)

Zeer positief

Zeer snelle levering en product voldeed aan alle verwachtingen.

Prima...snelle verzending

Netjes optijd afgeleverd broek past perfect. En was een leuke korting.

Snelle levering en prijs-kwalitatief

Hele snelle service, en goede prijs, wangkussens waren bijna nergens meer te krijgen dus erg blij mee

Speakers voor in mijn helm.

Perfect! Fast, fair price, quick response

I ordered from Germany over the weekend and would have gotten my package on Wednesday (DHL has a slight problem with drivers in my region at the moment, so it got delayed one day). Overall, it was really fast, order fulfilled and I got a quick response after I had a question. I would definitely order again!

Snel en makkelijk bestellen

Snel besteld en snel in huis.

goed geregeld gelijk bevestiging en goede en duidelijke verzending

ik vind jullie bedrijf goed georganiseerd je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en geleverd wordt goed verpakt en mooi produkt

Fantastic, was bit anxcious but everything went well

Placed order on sunday ans my goretex ppants were shiped folowing day or 2 and received order 6 days later. Competetive prices to other shops and pants well packed. Thans

Top Revit dirt series jack

Top Revit dirt series jack. Maat 3XL past top over mijn Protectie jas van Revit. En ook een tussenlaag van Revit past er perfect onder in de maat XXL.

deskundig en vriendelijk geholpen

bij het uitzoeken van een nieuwe helm heel geduldig, vriendelijk en deskundig geholpen

goede kwaliteit prima levering

Ik heb twee producten gekocht: een helm en een broek. Helaas heb ik de helm terug moeten sturen omdat ik de maat verkeerd had ingeschat. De verzending was snel en netjes, de producten zien er uitstekend uit en het retour zenden ging gemakkelijk.

Parfait

Expédition rapide, article top.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam