Toppers

Ik bestel regelmatig bij Biker Outfit alle spullen die ik nodig heb voor mijn motor. Altijd snel geleverd en top prijzen. Super service in de winkel ook bij het afhalen van de producten.

Duidelijke webshop en een zeer snelle levering.

Ik zocht een hoodie voor op de motor. De keuze was ruim voldoende zelfs voor grote maten.

Gewoon heel goed

Ben eerst in de winkel geweest om even rond te neuzen en informatie te vragen. Werd heel vriendelijk ontvangen en geholpen alhoewel het vrij druk was, kon ik rustig mijn gang gaan en verschillende jethelmen passen. Ik was op de motor, zodoende bij thuiskomst online de bestelling geplaatst. Volgende dag bezorgd zonder probleem. Al met al een prima ervaring en zeker een aanrader.

In orde

Goed product en snelle levering Beter kan niet

Super correct and fast delivery !

Very enjoyable experience. Good and insightfull website and fluent and fast delivery. Especially appreciated the additional back protection ! Top notch customer care. Best regards,

Top! Snelle levering en top kwaliteit!

Heel blij! Heb een helm besteld die is de volgende werk dag geleverd! Top kwaliteit!

Awesome

Biker Outfit heeft een mooi assortiment met goed materiaal. 10/10 dat mijn volgende aankoop hier weer vandaan komt.

Perfect!

Er is niks dat beter kan worden.

super

snelle levering en goed spul voor weinig

Ruime keuze en scherpe prijzen

Ik zocht naar betaalbare handschoenen en bij biker outfit hadden ze mooie korting. Snel geleverd en netjes verpakt.

Goede webshop voor een geweldige prijs

Voordelen: - Krijgt een mooie prijs als je een set kleding koopt. - Snelle levering. - Uitgebreide informatie. - Makkelijk bestellen en terugsturen. - Behulpzame klantenservice. - Snelle oplossing bij een foutje. Verbeterpunten: - Zoek/filterfunctie op de website beperkt (kan bijvoorbeeld niet op maat filteren). - Geen gratis retour. Zekere aanrader.

niets op aan te merken gewoon goed!

vriendelijke en behulpzame klantenservice. zelfde dag verstuurd en snel ontvangen

Mooie producten voor een goede prijs

Goede, mooie, producten voor de juiste prijs. Snelle levering en goed verpakt.

Goede zaak, zal in de toekomst weer wat bestellen

Verkeerde maat binnenvoering gekregen,maar dat werd snel opgelost-kreeg paar dagen later gelijk n andere-en de verkeerde mog ik ook nog houden .Heb iemand anders (met kleinere koppie) daarmee blij gemaakt :) Goede zaak, zal in de toekomst weer wat bestellen

Amazing!

My fovourite biker shop! Good prices, always good offers. Great,nice and helpful staff!

Positief

2 paar schoenen besteld... heel snel geleverd... jammer genoeg een maat te groot... dus terug gestuurd... nu hopen dat ze snel de nieuwe maat versturen...

Helaas...niet leverbaar

Na lang zoeken eindelijk een betaalbare motorjeans gevonden bij biker outfit, besteld maar helaas kreeg ik een mail dat hij niet meer leverbaar was...jammer, jammer. Wel de mogelijkheid gekregen om een andere te zoeken maar er was helaas weinig keus in mijn maat en lengte. Geld retour gekregen nu maar hopen dat ik er gauw wel weer een kan vinden.

Netjes en snel

Snelle levering en telefonisch goed te bereiken

Super snel geleverd !

Goeie service en snel geleverd!

Super correct

Twee mooie producten van Dainese besteld. Zeer snel geleverd, top

Duidelijke site snel geleverd

Gewoon nette prijzen voorradige producten worden snel verzonden en geleverd. Niet te vergeten degelijk verpakt.

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Fijne zaak om te komen, groot aanbod, goede prijzen.

Netjes, betrouwbaar en altijd snel geleverd. Gewoon Top!

Goede ervaring, zowel in het verleden als in het heden.

Niks mis mee tot nu toe

Ik kreeg de bestelde broek mooi op tijd binnen, maar hij bleek te groot te zijn. Dus ik heb hem terug gestuurd en een kleinere maat besteld. Nu dus afwachten hoe het verder gaat.

Mooie producten voor een scherpe prijs

Website werkt fijn en is overzichtelijk. Zou alleen fijn zijn als je op maat zou kunnen filteren. Bestelling werd snel geleverd. Bleek iets missen en werd direct opgelost.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam