Zeer tevreden klant

Goed geholpen en geadviseerd door meerdere personeelsleden van biker out. Erg vriendelijk en ben erg blij met mijn nieuwe gear. Het is altijd een uitje om daar te shoppen en kom zeker terug!

Het personeel is behulpzaam en weten waar ze over praten. Blij met de aankopen!

Geen gedoe, snel geleverd

Op de website makkelijk mijn riem kunnen vinden. Betalen ging makkelijk en de bestelling was de volgende dag al binnen! En dat in deze tijd, hulde :-)

erg snel en goed

Enige reden waarom ik geen 5 ster heb gegeven is omdat ik een helm had besteld en een extra set communicatie. Het feit dat de communicatie set in de doos van de helm zat vond ik niet prettig, hierdoor zag je duidelijk een kleine beschadiging aan de doos.

Verkeerde levering

De bestelling was er zeer snel top!! Kreeg helaas een ander pak binnen, even een telefoontje en de goede wordt opgestuurd!

Eerlijk en snel!

Goede ervaring, snelle levering en snel een reactie als iets niet kan geleverd worden! Erg bedankt

Gewoon top.

Snelle levering. Producten zoals omschreven.

Bij Bikeroutfit een paar stoere Falco laarzen besteld. Had deze schoenen al een tijdje op het oog. En ze zijn precies zoals ik ze mij had voorgesteld. Ze zitten erg fijn! Ook was het bestellen erg makkelijk en was het pakketje binnen 2 dagen thuis bezorgd. Ik bestel hier zeker weer!

Helm en handschoenen voor motor besteld en was allemaal super snel geleverd en netjes verpakt! Ook even contact gehad ivm vraag en daar was ook service zeer goed

Motorjeans snel geleverd, protector ontbrak

Revit motorjeans snel geleverd, op 1 knie ontbrak de protector. Na contact met Biker outfit lag deze na een paar dagen in de brievenbus. Blij met mijn nieuwe jeans.

My "go to" online store for motorcycle related products

After visiting their physical store in Amsterdam, I placed my first order with them. I even got a really good discount after contacting them by mail. The products arrived in time and well-packaged. After that, whenever I wanted to buy a product, I first checked on their website and then compared prices with other online shops (they are very competitive). I have now received my second order from them, everything went just fine, staff were very helpful and prompt. I recommend them 10 out of 10.

Topservice!

Hele fijne klantenservice! Tevens een ruime keuze. De sample aanbiedingen zijn een leuke toevoeging. Zou hier zeker nogmaals bestellen!

Biker outfit is een fijne zaak

Waar kom je dat nog tegen dat medewerkers in een winkel de tijd nemen je overal de keuzes tonen. Keuze en de prijzen zijn uitstekend.

Laarzen zijn te klein. Ben nog bezig met de omruiling

Webshop shop je fijn door. Supersnelle H levering. Netjes dat ze op de site uitgebreid aangeven dat er mogelijke vertraging kan optreden bij bezorging.

Super snel en goed behandeld

Precies wat ik van het produkt had verwacht

Snelle levering en perfect verpakking.

Ik heb motor laarzen besteld waar ik zeer tevreden mee ben. Volgende dag had ik hem in een stevige pakketje ontvangen. Laarzen waren ook 15/20 euro goedkoper dan andere winkels. Volgende keer weer bij deze.

Alles goed gegaan.

Alles is naar wens en verwachting gegaan.

Super snel en klantvriendelijk

Afgelopen donderdag bestelde ik een motorhoes en slot. Zaterdagochtend al binnen :-) . Daarna gebeld met de webshop met een vraag over de hoes. Super goed geholpen. Kortom, top shop!

Goede service en snel geregeld!

Slot snel geleverd, maar na telkens een bepaald PostNL punt opgegeven te hebben, werd heterohaat op een andere locatie geleverd. Jammer maar niet onoverkomelijk.

Het product kwam overeen zoals omschreven, waardoor het precies paste. De levering was ook super snel. Zeer tevreden.

Fijne webshop en winkel.

Orders worden snel gerealiseerd en waar nodig de juiste service geleverd.

Gelijk goed in vizier

Op zoek naar een donker vizier voor mijn HJC is-33 11 helm en gelijk gevonden bij Biker Outfit. De optie om te laten bezorgen bij een post.nl punt in de buurt, scheelde ook 7 euro. Mijn ervaring is zeer goed. Een aanrader. Groet.

Uitstekende service tegen een scherpe prijs

2de bestelling ook weer goed ontvangen en ik heb mijn eerste motorles nog niet eens gehad! Fijne site om te gebruiken en waar ik ook kijk, bij bikeroutfit ben ik ook nog eens het goedkoopste uit. Nog geen problemen gehad, laten we dat zo houden :).

Snel en netjes

Binnen 2 dagen de bestelling binnen. Helemaal perfect