Ik had Alpinestars laarzen besteld en de levering ging vrij vlot. Laarzen zitten perfect en mijn complimenten aan Bikeroutfit. Ik ga vaker via de webshop bestellen.

Goede kjik op pasvorm en prijs

Eén van de behulpzame collega's had goed door dat mijn dochter beter een Lange versie motorbroek moest hebben. De Revit sample werd een nieuwe Revit. En daar werd alsnog een mooie aanbieding van gemaakt. Top service!

Een zeer goede ervaring

Een top ervaring zeker een aanrader en ben echt super blij met mijn aankoop

Gewoon goed

Leuke prijs, goed geholpen bij telefonisch contact. Ook in de winkel zijn de medewerkers kundig en behulpzaam. Zeer ruime keuze.

Fast delivery and well maintained website + store

I ordered online and also bought from the store, the website is well maintained, all information is accurate and people in store are really helpful even if you do not speak Dutch. The delivery for online orders are really fast. Also, really good measures for the Corona situation while in Amsterdam store

Elke keer top service.

Ik wordt altijd goed geholpen in de winkel, de medewerkers hebben goede product kennis en zijn niet te beroerd je te helpen! Via de website bestellen gaat ook altijd top! Met 1-2 werkdagen heb ik mijn producten binnen! Zeker een aanrader!

Beste prijs en snel geleverd. Roeg jethelm.

Laat ik het netjes houden. Eens maar nooit meer!

Via de webshop een bestelling gedaan en betaald. Dan niets van jullie laten horen en als het dan te lang duurt en er naar gevraagd wordt waar de bestelling blijft is het plotseling niet te leveren. Technische fout was het antwoord. Dan maar de helft van het betaalde bedrag terug gestort gekregen en weer gereclameerd. Weer een technische fout als antwoord. Nou je snapt nu wel. Eens maar nooit meer!

Betrouwbaar en duidelijk

De website is duidelijk, je krijgt snel antwoord op vragen + snelle levering.

Top Company, everything perfect.

I bought Gloves at the company, top E-Mail conversation, very fast delivery!

• Would you recommend us? No

Ik heb mijn complete motoroutfit bij jullie gescoord!

Ik ben erg tevreden, ik ben er altijd goed geholpen, alles was op voorraad en als ik iets online bestel heb ik het supersnel in huis!

Persoonlijk

Fijne persoonlijke benadering. Eigenaar luistert naar je wensen en denkt mee. Aanrader

Goede service, mooi product

Snel, overzichtelijk, goede service en goede producten.

Motorlaarzen besteld, zitten heerlijk en zien er prachtig uit. prima verzending.

Goede service, word goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering. Tip: om een maattabel toe te voegen omtrent de IXS biker schoen. Nu elders gevonden waarvan het maattabel perfect klopt.

What you see is what you get.

No nonsens winkel. Snelle levering.

Snelle levering, goede aanbiedingen, complete collectie

Prettige website, breed aanbod en goede service. helemaal top!

Snelle levering, van de bestelde artikelen.

Super snelle levering, meerdere spullen besteld om mijn motorkleding weer fris en fruitig, te laten ruiken en mooi eruit te laten zien. Gewoon super......

Kom regelmatig in de winkel en wordt dan uitermate goed geholpen. Van de een keertje online een bestelling gedaan helaas was dit niet meer op voorraad maar kreeg netjes de keuze of ik wat anders uit wou zoek of mijn geld terug. Voor het laatste gekoz en het geld stond de volgende dag weer op mijn rekening.

Snel en voordelig

Mn bestelling is ondanks alle drukte super snel geleverd! Alles precies zoals besteld voor een leuk prijsje. Ik kom zeker weer terug voor mn volgende aankoop!

High Quality Product and Speedy Delivery

Perfect fit!

Super snelle service!

top service, snelle levering en de beste motorproducten voor een goede prijs!

Groot aanbod. Prettige prijzen. Snelle levering.

Heb al eerder helm en kleding aangeschaft. Fijne winkel. Online maar ook als je er bent. Goeie service en geweldig aanbod.

Snelle levering, goede kwaliteit spullen. Alleen beschrijvingen van producten mogen wat uitgebreider/gedetailleerder

Mooie schoenen, snelle Service.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam